Roniov blog :)
Re: Roniov blog :)
no takze, na FTP som uz vycleroval cely bonus, a chcel by som zmenit hernu, kde by sa mi tak oplatilo ist, kde su dobre bonusy a zli hraci ?
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
určite si vyber herňu,ktorá ponúka okrem pokru ponúka aj hazardné hry takže za mňa buď LA-rakeback+bonus,traffic neviem+je tam asi najväčší rybník,len ten soft je vraj dosť sux, alebo Boss Media bonus+rakeback+traffic enough+dostatok fishiek alebo OnGame-traffic gut+fishiek dostatok+výborné bonusy čo je nevýhoda je rýchlosť toho softu
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
alebo UB/AP + rakeback
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no ja som rozmyslal nad ongame - Red kings, lebo na bwine uz som.. je tam slusny dep. bonus a okolo 20K hracov, a podla mna tam budu dost slabi hraci lebo vela ludi co podava si odskoci na poker, ale nelubilo sa mi na tom ze na su tam 5max stoly
tak asi jedine to LA, aj ked je tam menej hracov...
- Ronio
dzejkej napísal:alebo UB/AP + rakeback
No problem je ze ja uz som sa na zaciatkoch regoval skoro do vsetkych herien, takze teraz nemam moc na vyber
uz som v PS, FT, paradise, UB, AP, TITAN, CD, everest, expekt regnuty, teda co si pamatam
- Ronio
no pojdem asi do LA, jak sa tam da vybavit rakeback ?
- Ronio
Ronio napísal:no ja som rozmyslal nad ongame - Red kings, lebo na bwine uz som.. je tam slusny dep. bonus a okolo 20K hracov, a podla mna tam budu dost slabi hraci lebo vela ludi co podava si odskoci na poker, ale nelubilo sa mi na tom ze na su tam 5max stoly
neee na ongame nechoď už som tam ja a s nikým sa nechcem deliť o fishky jst joking,teraz vážne,ak pôjdeš na OnGame neurobíš zle fishiek je tam nehorázne veľa napr dneska som hral 4stoly z toho na troch som mal avg vpip nad 40% +bonusy na OnGame numero uno ,len tam je dosť veľa stolov kde sú 20bb týpci ale je tam aj dostatok stolov kde sú full stackové/alebo 50-80bb fishky a ďalšie mínus je,že ongame soft je celkom pomalý
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Ronio napísal:no pojdem asi do LA, jak sa tam da vybavit rakeback ?
napis sukromnu spravu vlademu
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no tak rozhodol som sa nakonec pre Lucky ace..
ale nechce mi tam ist hud z holdem managera, nasiel som ze na to trega nejaky hand grabber ?
ale nechce mi tam ist hud z holdem managera, nasiel som ze na to trega nejaky hand grabber ?
- Ronio
Ronio napísal:no tak rozhodol som sa nakonec pre Lucky ace..
netreba ti žiadny hand graber len si stiahni na oficialnej strnke HM toto: Holdem Manager 1.09 Beta Patch
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.