aha ked tak na to viacej pozeram som to hral dost tragicky, ale v realnej situacii ma este taketo uvahy nenapadnu a vlastne je tam kopu draws na tom flope, mne sa to na prvy pohlad zdalo ze tam by mi skoro vsetko zahodil....
No river ale u mna nie je fold. On ma sice AF 2, ale pri takom VPIP je to giganticky velke cislo - slowplayovane K, Qx, retardovany bluff s missnutou draw. Keby to bol 18/14/2, tak je to ina kava, ale AF nie je dobre posudzovat izolovane.
bolo toto zle zahrane ?? super bol 70/9/2,3 z 88 handov flop sa mi zdal najprv super, ale po tom minibete, no neviem, cakal som od neho nejake T no a nakonec mal, ale dve
pls nehádž tu resulty h1- možno to bude result oriented ale od takéhoto hráča neočakávam,že bude minraisovať v 3b spote s airom tj. imo fold h2-keli88 tu má tuším blog, celkom by ma zaujímalo prečo flatnul JTo OOP.Ak mi regular donkuje takýto flop tak predpokaldám,že väčšina jeho range budú sety/2P ruky tj. TT/možno JJ/JTs/QJs, tak by som raisoval flop s tým,že mu nechcem dávať free karty na fh+veľa kariet môže byť preňho scary a už nedostaneš so svojími nuts any action, as played flop, tak turn je už imo povinné raisovať
1) Podla mna okej. Take VPIP s takym AF kludne znamena, ze je velmi agresivny a minraisovat tam moze minimalne akykolvek TP a pri takom pote a $5 behind mi pride fold zly. Nemam pocit, ze si taka fiska uvedomuje vsetky suvislosti a bude tam mat iba nehorazny monster stale. 2) Raise flop. Nie je to vhodny spot na slowplay. Ak ma super 2 pary alebo bottom set, tak netuzi vidiet ziadny klub, K, A, 9, 8 = hromadu kariet. Nad takymi vecami sa treba zamyslat. Prilis vela uNL hracov ma tendenciu moc moc slowplayovat.