Jún - výsledky- odhral som uctihodnych 69k hands - vyplyva to z toho, ze ked sa mi nedari tak hram viac ako obycajne
- na zaciatku mesiaca to vyzeralo, ze pokracujem v trende s minuleho mesiaca. Okolo 15-teho som bol uz 12k v pluse. A potom sa zacali diat veci. Za 10 dni som nemal jednu + session. Par krat sa mi podarilo zostat okolo nuly ale inak som pravidelne koncil dole 1 az 2k. Rekordny bol jeden den, v ktorom som v 2 session stratil 6k. Takze som sa postupne dostal na 0. Posledne dva dni mesiaca rozhodli, ze som po dlhom case skoncil mesiac v minuse, cca -4,5k USD. Ked beriem do uvahy aj bonusy tak je to iba -2,5k USD. Takze nic tragicke, da sa to vymazat jednou dobrou session

. Takze je to v podstate BE za poslendnych 70k ruk. Dufam, ze tento mesiac chytim nejaky hot run a dobehnem to.
Po dlhom case som mal aj mensi tilt - prejavil sa tym, ze som nedodrzoval plan, ktory som si stanovil pocas hry. Napr. Mam set, river dokoncil mozny flush. Valuebetujem river s planom foldnut na raise a potom nepochopitelne callnem jeho navysenie.
Plan na Jul- chcel by som odohrat okolo 50k hands
- skoncit v pluse a tak sa priblizit k prechodu na NL1000