Rybár napísal:neboj sa JK, v poznamke som mal presny popis celej hry t.j. Jeho karty, board, a tiez ze bol OOP
Tak sa nebojim

Rybár napísal:neboj sa JK, v poznamke som mal presny popis celej hry t.j. Jeho karty, board, a tiez ze bol OOP
tucniak napísal:spax nic v zlom ale co/a naco riesit?
ma roll a je to jeden bi, ked je to pre teba vela, nehraj nl1k.izy
spax napísal:tucniak napísal:spax nic v zlom ale co/a naco riesit?
ma roll a je to jeden bi, ked je to pre teba vela, nehraj nl1k.izy
vsak jasne, ma roll, 1bi.
ja mluvim za sebe
dzejkej napísal:
Tak sa nebojim. Neber to zle, len aj na videach casto vidim ako borci davaju poznamky typu: "bluffs a lot", "raising big with strong hands" a len sa tak cudujem, ci to naozaj pokladaju za rozumne. Som rad, ze Ty medzi nich nepatris
![]()
.
yegon napísal:a nezabudaj ze to je len na to aby si bol break even a nie v zisku - ten isty EV vysledok dosiahnes foldom a bez zbytocnej variance
yegon napísal:k tej AJs ruke, myslim ze for value takto bude hrat QQ+/AQ a musis ratat s tym ze sem tam bluffuje s AK ktore ta bije - to je 3,8% ruk ak si ochotny investovat cely svoj stack v tak malom pf pote tak tym vlastne naznacujes ze ocakavas ze bijes zhruba 1/2 jeho betting range. Ak by za kazdych okolnosti 3barrelloval value a bluff ruky tak potom jeho 3b% OOP vs UTG raise by musela byt 7,6% + nejake handy ktore bude potcontrollovat ako JJ,KQ,QJ cize povedzme dokopy 9% na to aby si bol len break even - to je este realne cislo ale neverim ze bude za kazdych okolnosti 3ballit s bluffom a ak bude 3brl bluffovat s 50% svojej blufovacej range (co je stale sakra moc imo) tak sa dostavas do cisel zhruba 13% 3b vs UTG open co uz sa mi zda byt uz vela
a nezabudaj ze to je len na to aby si bol break even a nie v zisku - ten isty EV vysledok dosiahnes foldom a bez zbytocnej variance
inak v tomto pripade ak mas read ze super vela 3b bluffuje tak podla mna flop shove je OK a moze vyfoldovat ruky ktore ta biju, ak ta callne tak mas gutshot + BDFD + vacsinou 1 overcard co by malo spolu s velkou fold equity bohate stacit
calldown v situacii ked nebijes ani celu jeho bluffing range a este aj ta jej cast ktoru bijes ma proti tebe 20+% equity sa mi zda byt prilis ambiciozne
w4444x napísal:proti dobremu regovi by si to nerobil ? to je daka blbost nie ? ved prave ta fishka co tam bude otacat nejaku SDvalue na bluff ta tam bude mat beatnuteho ako daky reg ktory prezentuje nejaku a skor tam bude mat ten air pri tejto lajne .
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.