Zdravim.
Nedalo mi a zaregistroval som sa. Poker tvori asi 70% mojho zivota, ako z ekonomickej, tak i sukromnej stranky. Hravam ho asi 7 rokov a za ten cas si dovolim povedat, ze stale ho hrat neviem k uplnej spokojnosti. Strucne o mne:
Som cerstvy tridsiatnik, online nehravam vobec, nazivo hrajem turnaje aj cash v pomere 1:5, to jest po hodine hrania na turnaji a sit open hrajem 5 hodin cash.

Vcelku posobim nenapadne, ani neviete, ze ma mate pri stole. Ako som uz spominal, poker tvori aj znacnu cast mojich prijmov. No nebolo to tak vzdy. Neviem ako ostatni, ale ja si o sebe myslim a vseobecne o pokri, ze je v tom riadna davka hazardu, nie gamblingu, ale proste risku. Zo zaciatku som vela vyhraval ale este viac prehraval. Po case mi doslo, ze takto to daleko nedotiahnem a nasiel som si priatelku

Mozno to bude zniet smiesne, ale ona je pre mna ta spravne motivacia, akysi regulator, lebo sam o sebe viem, ze by som sa od pokru odtrhnut nevedel. Odvtedy to ide jedna radost. Stanovene ciele a limity a podpora blizkych je to najdolezitejsie v pokri. V tomto blogu sa nechcem zameriavat na nejake problematicke ruky, podla citania na tomto fore som pochopil ze 100 ludi-100 nazorov a potom si vyberte... Chcem poradit,pomoct hracom, ako slusne zarabat pokrom, ale na druhej strane, ako sklbit tuto vasen s normalnym zivotom, aby vas hra neprepadla a neovladla tak, ze budete prehravat a stracat motivaciu hrat. Nie som expert, ale verim, ze ak nejaka strategia funguje na mne, ze to moze pomoct aj ostatnym a je uz len na nich, do akej miery si to vezmu k srdcu.
Takze tolko na uvod a vela stastia vsetkym fanusikom POKRU.