S Petrom Panom v risi pokru

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

S Petrom Panom v risi pokru

Odoslaťod PeterPan30 02 Júl 2011 07:26

Zdravim.
Nedalo mi a zaregistroval som sa. Poker tvori asi 70% mojho zivota, ako z ekonomickej, tak i sukromnej stranky. Hravam ho asi 7 rokov a za ten cas si dovolim povedat, ze stale ho hrat neviem k uplnej spokojnosti. Strucne o mne:
Som cerstvy tridsiatnik, online nehravam vobec, nazivo hrajem turnaje aj cash v pomere 1:5, to jest po hodine hrania na turnaji a sit open hrajem 5 hodin cash. :shock: Vcelku posobim nenapadne, ani neviete, ze ma mate pri stole. Ako som uz spominal, poker tvori aj znacnu cast mojich prijmov. No nebolo to tak vzdy. Neviem ako ostatni, ale ja si o sebe myslim a vseobecne o pokri, ze je v tom riadna davka hazardu, nie gamblingu, ale proste risku. Zo zaciatku som vela vyhraval ale este viac prehraval. Po case mi doslo, ze takto to daleko nedotiahnem a nasiel som si priatelku :poklona: Mozno to bude zniet smiesne, ale ona je pre mna ta spravne motivacia, akysi regulator, lebo sam o sebe viem, ze by som sa od pokru odtrhnut nevedel. Odvtedy to ide jedna radost. Stanovene ciele a limity a podpora blizkych je to najdolezitejsie v pokri. V tomto blogu sa nechcem zameriavat na nejake problematicke ruky, podla citania na tomto fore som pochopil ze 100 ludi-100 nazorov a potom si vyberte... Chcem poradit,pomoct hracom, ako slusne zarabat pokrom, ale na druhej strane, ako sklbit tuto vasen s normalnym zivotom, aby vas hra neprepadla a neovladla tak, ze budete prehravat a stracat motivaciu hrat. Nie som expert, ale verim, ze ak nejaka strategia funguje na mne, ze to moze pomoct aj ostatnym a je uz len na nich, do akej miery si to vezmu k srdcu.
Takze tolko na uvod a vela stastia vsetkym fanusikom POKRU. :gl:

Za tento príspevok od PeterPan30 poďakovali - 2:
admin, haman
Obrázok používateľa
PeterPan30

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Re: S Petrom Panom v risi pokru

Odoslaťod dzejkej 02 Júl 2011 10:16

:vitaj:

Velmi pekny post. Tesim sa na dalsie prispevky a drzim palce!
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 02 Júl 2011 11:17

Najs :) Som zvedavy na dalsie posty.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 02 Júl 2011 12:13

:vitaj:

So, where's the gold at?!
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod PeterPan30 02 Júl 2011 12:59

Diky, diky.
Vzdy, ked idem hrat poker, mam na mysli jednu vec - idem zarabat peniaze. Nie idem sa zahrat, stretnut s kamosmi, chlastat a pod. Idem tam sa jasnym cielom - zobrat peniaze. Ja viem, niekto by mohol namietat, zlodej jeden, ale ja si napr. vzdy predtym, nez sadnem za cash stol, napisem normalne na papierik napr. +70eur. Plan. A snazim sa ho dosiahnut. Samozrejme, kazdy ma plan, ze zoberie od ostatnych co najviac penazi. Ale ja nechcem vsetko, ja chcem malo. Napr. pri BI 200eur mam plan 40eur,t.j. 20%. Viac nie. Pre niekoho smiesna suma. Pre mna je to zarobok. Hram poker kazdy den a drzim sa zasady, radsej menej do plusu ako vsetko do minusu. Lebo na zaciatku som to hraval stylom - ved vyhravam, uz hrajem za vyhrate a hoci som mal desatnasobok BI, aj tak som to dokazal nechat tam. A vzdy ma bavila ta atmosfera na cashi. Raz som videl hraca, ktory sedel s nami pri stole, hralo sa 2/4 a nezahral ani jednu ruku za 1,5 hodiny. Potom si niekto raisol, 5 ho doplatili a on to na BB mohutne reraisol a vsetci mu to samozrejme foldli. Hned sa postavil a odchadzal s 80 plus. Vsetci mu nadavali, ale on si to nevsimal. Prave zarobil tolko, co nezarobi v jeho praci za 2 dni, tak preco by mu malo byt nieco luto. On proste zarabal. Urobil si image na stole a vyuzil to.
Tak som sa naucil jednu vec, ak sa chcem zabavat, tak si sadnem s kamosmi na pivo, zlozime sa po par eur a hrame do rana poker a je funny. Ak chcem zarabat, som nekompromisny a je mi jedno, kto sedi pri stole, ci niekoho nahnevam svojou hrou. Je to proste praca. A ma uzasnu vyhodu: robis kedy chces, ako dlho chces a s kym chces ;)

Pokru zdar... :Yahoo!:
Obrázok používateľa
PeterPan30

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Cawo444 02 Júl 2011 13:55

Uplna pecka.. prispevok.. a trosku iny pohlad na poker ako je vseobecne "zauzivany?" velmi zaujimave a paci sa mi tvoj pristup ;)
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 02 Júl 2011 14:09

aky mas live bankroll? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod buschle 02 Júl 2011 14:10

mozno tomu tazko uveris ale myslim ze niesi sam kto sa snazi to hrat tak aby vyhral.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 02 Júl 2011 14:12

No znie to zaujimavo ale ma to celkom dost logickych dier. A konkretne ten priklad, isto chalan zaplatil aj nejake blindy, a kedze nehral ani jednu ruku, tak pocitam, ze skor viac ako menej ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod matiapag 02 Júl 2011 14:15

No pristup je to zaujimavy, ale suhlasim s mortym, ze takto to podla mna nemoze fungovat velmi dlho :) Pri tom objeme, co das na live CG, si sa uz stretol s downswingom? Ako to robis vtedy, ked si povies, ze "dnes dam +90€" a kvoli beatom si po 15 minutach -300€?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!