v akej herni hravas?
pri prechode na NL10
Na U***et ale asi to zmenim len neviem si vybrat nejaku dobru hernu s rakeback a podporou Holdem managera nevie niekto poradiť???
v akej herni hravas?
pri prechode na NL10
od dzejkej So Mar 28, 2009 1:27 pm
Kludne prejdi na NL10 s 20 BI. Dolezite vsak je brat to ako shot a teda pri pade dole sa poslusne posunut znova na NL4. Ak napr. padnes na 10 BI (alebo 15 BI, atd - zalezi od Teba), pojdes na NL4 a pokracujes .. no problemo .
od Horsey7 So Mar 28, 2009 1:36 pm
hm ak sa ti dobre hra na U***et, tak ani nemen..NL10 je tam pohodka, 10-15bb/100 nie je problem, poslednych 15k ruk som tam robil nieco okolo 22bb/100 kym som nesiel na NL20..kvoli RB nemen hernu kde je vela zlych hracov a dobry soft
Dikes za radu vyskušal som teda ten shot na väčší limit a po hodine hrania 3 BI v pluse...neni tam velky rozdiel medzi NL4 a NL10 len sa mi zda že tam už ludia poznaju aj tlačitko raise
skallo18 napísal:Len ked si pozrem v HM aky som mal rake na NL4 tak by RB tvoril skoro 15% mojho zisku...ale zase musim uznat že asi je lepšie mať okolo seba vela ktore možeš obrat ako sa spoliehať na RB. Len keby sa to spojilo bolo by to idealne
nelz0n napísal:daj si sessions a tam vpravo to je ...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.