Skallo18 BLOG
Skallo18 BLOG
Čaute všetci Toto su moje prve pismenka čo píšem na tomto portali tak dufam že neostanu bez odozvy ako na pokermanii kde som sa snažil o niečo podobne ale skončilo to bez ohlasu. Tak som sa rozhodol že to skusim tu lebo to tu fakt vyzerá celkom dobre Nedavno som vyhral licenciu na Holdem managera a to bol impulz aby som prešiel z SNG na cash game. Dufam že sa bude darit...hram na U***et micro limity a skusim tu priebezne pridavať grafy a zaujimavé handy z mojich sessions. Na U***et som spravil deposit 30 euro a začal som hrat pred 2 týždnami. S Holdem managerom nemám moc skuseností tak budem velmi rad ak mi okomentujete moje stats nejakou zrozumitelnou rečou Tak podme na to....pridam tu nejake obrazky ako to za tie dva týždne vyzeralo...ps. su to moje prve skusenosti s cash game a kedže som bol z toho hlupučky tak dik ujovi Yegonovi a všetkym dobrym dušiam za pekne videa ktore ma dosť nakopli
-
skallo18 - Príspevky: 90
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Skallo18 BLOG
kokos jaky run ze 38bb a este je aj 7bi pod allin ev ja sa na to mozem
podla mna mas strasne velky rozdiel medzi VPIP a PFR
inac GL
inac GL
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
kokos jaky run ze 38bb a este je aj 7bi pod allin ev ja sa na to mozem
inac GL
Tak ten rozdiel bude asi tym že sa mi tam moc neoplati raisovat z buttonu na 5 hracov s VPIP okolo 60% lebo večšinou nikoho neodplasim ked doložia dvaja už sa rozhodnu doložiť aj ostatny...na NL4 centy neodplasim fakt nikoho preto casto iba limprujem ked je vela ludi v hre karty vo farbe, male suited connectors a aj slabe Ax....ak netrafim tak ma to stoji 4 centy a nie 16 preto mam VPIP dosť rozdielne od PFR...neviem či to je dobry napad fakt hram len 2 týždne cash game s Holdem Managerom a nevyznam sa v tých čislach až tak dobre
-
-vo vseobecnosti by ten rozdiel mal byt co najmensi a limpovat sa odporuca len malokedy,avsak pravda je aj to,ze sa treba prisposobit limitu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
najlepsie nikdy nelimpovat, su situacie kedy sa to mozno oplati ale tych je tak pramalo ze je vhodne drzat sa toho nikdy
Na mikrolimitoch si viem predstavit idealne cisla pre zaciatocnika tak okolo 16/14
Na mikrolimitoch si viem predstavit idealne cisla pre zaciatocnika tak okolo 16/14
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
No ci sa TI limpovat oplati sa da zistit v HEM jednoducho. Chod na zalozku grafu, daj si Filter -> Edit a nastav cez zalosku Advanced filtre VPIP=true a PFR=false. Ak si tam v peknom pluse,tak aspon vies, ze tam nestracas . .. Nemam tu HEM, takze som to pisal z hlavy .. hadam spravne.
Mas pravdu, ze limpovanim behind investujes menej a menej Ta stoji, ked netrafis. Treba vsak pocitat s tym:
1) Vo limpovanom pote s vela hracmi potrebujes silnejsiu ruku ako v HU pote alebo 3 way, aby si si mohol dovolit betovat flop, turn, river
2) V limpovanom pote sa tazsie vyhravaju cele stacky - pot vzhladom na stack byva o mensi a super malo investuje
3) Pri raisovani mas iniciativu a na vhodnych boardoch sa da vyhrat jednoduchym c-betom alebo aj bluffom na viacerych streetoch, ak je vyhovujuca textura. Samozrejme cim vacsia calling station, tym menej uspesne to je.
Tym nechcem povedat, ze automaticky to hras zle, len sa skus zamysliet nad konkretnymi situciami a ci je naozaj vtedy lepsi limp behind alebo ked raisujes, ci na flope naozaj dat iba check/fold.
Ja mam na LuckyAce o 3% vacsie VPIP ako som mal na UB, lebo mozem hrat viac spekulativne ruky v multiway potoch, ale PFR mi napr. zostalo viacmenej rovnake, resp. malinko narastlo .
Mas pravdu, ze limpovanim behind investujes menej a menej Ta stoji, ked netrafis. Treba vsak pocitat s tym:
1) Vo limpovanom pote s vela hracmi potrebujes silnejsiu ruku ako v HU pote alebo 3 way, aby si si mohol dovolit betovat flop, turn, river
2) V limpovanom pote sa tazsie vyhravaju cele stacky - pot vzhladom na stack byva o mensi a super malo investuje
3) Pri raisovani mas iniciativu a na vhodnych boardoch sa da vyhrat jednoduchym c-betom alebo aj bluffom na viacerych streetoch, ak je vyhovujuca textura. Samozrejme cim vacsia calling station, tym menej uspesne to je.
Tym nechcem povedat, ze automaticky to hras zle, len sa skus zamysliet nad konkretnymi situciami a ci je naozaj vtedy lepsi limp behind alebo ked raisujes, ci na flope naozaj dat iba check/fold.
Ja mam na LuckyAce o 3% vacsie VPIP ako som mal na UB, lebo mozem hrat viac spekulativne ruky v multiway potoch, ale PFR mi napr. zostalo viacmenej rovnake, resp. malinko narastlo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ferkan napísal:si viem predstavit idealne cisla pre zaciatocnika tak okolo 16/14
Skor nejake 12/8 alebo podobne. Si myslim, ze zaciatocnici maju trosku vacsie problemy hrat stredne pary, drawy a pod., takze to by som hral radsej o nieco viac tight.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Skor nejake 12/8 alebo podobne. Si myslim, ze zaciatocnici maju trosku vacsie problemy hrat stredne pary, drawy a pod., takze to by som hral radsej o nieco viac tight.
No dik za radu ale určite nebudem hrat len TOP10 Aspon tie čisla 12/8 by podla mna tak vtedy vyzerali. Hram poker už asi 3 roky takže to neni so mnou až take strašne, ale večšinou som ho hral len pre zabavu a to hlavne SNG...jedinne čo je pre mna nove je spôsob hrania cash game a použivanie trackeru s databazou. Nahodil som si tam ten filter a ten graf mi tvorí 20% zisku čo je podla mna brutal Myslim že tento mikro limit sa da v pohode poražať ale zase nechcem dostať zle navyky ak sa podarí prejsť na väčší limit. Inač dik za pripomienky fakt som nečakal že mi tu vobec niekto odpiše
-
s tym grafom sa neda hadat parada
herny styl mozes upravovat postupne ako budes stupat limitmi a prides na to co na tych hracov funguje
viem si predstavit ze na NL 5 moze byt velmi ziskovy styl hrania 35/10 takze by som sa tym vobec nezatazoval
herny styl mozes upravovat postupne ako budes stupat limitmi a prides na to co na tych hracov funguje
viem si predstavit ze na NL 5 moze byt velmi ziskovy styl hrania 35/10 takze by som sa tym vobec nezatazoval
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dzejkej napísal:No ci sa TI limpovat oplati sa da zistit v HEM jednoducho. Chod na zalozku grafu, daj si Filter -> Edit a nastav cez zalosku Advanced filtre VPIP=true a PFR=false. Ak si tam v peknom pluse,tak aspon vies, ze tam nestracas .
Tento filter ti nahodou nevyhodi aj situacie ked niekto raisol a ty si iba dorovnal ? Lebo to uz limp nieje.
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.