SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
Re: SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
velmi pekne...len neviem ako sa da chodit na dlhsie dovolenky,kupovat si luxsne veci chodit 4krat do tyzdna na party a to vsetko s prijmom 16k eur rocne nezabudol si este na jednu nulu nakonci?
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
treba vediet lowcost si uzivat ja mam lacne ubytko aj stravu na intraku a studenske zlavy
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
imho, zarobit si pokrom 16k za rok je fakt pekna vec, velka gratulace
Nu ale pouzit slovo luxus a prijem pol miliona SK rocne v jednej vete mi moc nesedi:) Rodinu by si tym neuzivil, resp uzivil ale v dvojizbaku v 40 rocnom panelaku a na tu jednu rocnu dovolenku by ste chodili 10 rocnym autom. Kua skoro ako keby seba popisujem eh. Kazdopadne pre mladeho cloveka pekny uspech a prajem vela dalsich aj v tomto roku
Nu ale pouzit slovo luxus a prijem pol miliona SK rocne v jednej vete mi moc nesedi:) Rodinu by si tym neuzivil, resp uzivil ale v dvojizbaku v 40 rocnom panelaku a na tu jednu rocnu dovolenku by ste chodili 10 rocnym autom. Kua skoro ako keby seba popisujem eh. Kazdopadne pre mladeho cloveka pekny uspech a prajem vela dalsich aj v tomto roku
- Krym
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Priemerny slovak zarobi 1/3 toho co on rocne tak o com sa tu wtf bavite?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Tiez vas nechapem celkom, ja makam regular job 8 hod denne a nemam tolko penazi. zarabat takto pokrom, to chce klobuk dole
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
imo povedat ze: "len tak zarobit si pokrom 16k/rok je dobre(priam az skvele)" a pritom sa vyhovarat na regular job, ktory je vacsinou daleko viac easy(myslim psychicky) je trosku divne..fulltime pokerpro je trosku ina kava(vacsinou...nemyslim tym 1hit turney tj. 15k€ za 10hod)... avg rozumny clovek imo nemoze robit pod 10k-15k rocne..a to dost podhodnocujem..
PS. nikoho tymto postom nechcem urazit..ide cisto iba o moj osobny nazor
PS. nikoho tymto postom nechcem urazit..ide cisto iba o moj osobny nazor
- fekalm
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
+1 co naznacil fekalm.
Absolutne nemozno porovnavat $15k job a $15k yearly winnings z pokru. Zavisla cinnost je asi najlahsi sposob, ako si zarobit peniaze a poker, well, dost mozno jeden z tych vobec najtazsich. Plus treba mysliet na to, ze pokrovy hrac je mimo danoveho a socialneho systemu SR (pokial sa sam dobrovolne nerozhodne prispievat) a veci ako kreditky, uvery, leasingy, nebodaj hypoteka su tiez problem nakolko sme oficialne bez prijmov, ze jo.
Poker je ovela viac ako regularny business. A vygenerovat v businesse, ktoremu musime venovat vela casu, energie a zodpovednosti a je to v principe 24/7 zalezitost a bez nasej aktivity sa nic nepohne $15k rozhodne nie je ziadna vyhra. Dalo by sa na tuto temu diskutovat velmi dlho ale moj osobny nazor je, ze na jeden dolar zarobeny v praci by som potreboval aspon dva zarobene v pokri aby som to zacal davat na rovnaku uroven co sa tyka hourly.
That being said, predstava studenta s 1K EUR mesacne 'cisteho' nie je az tak daleko od toho, ako to popisuje Player. Ja som si zil za mojich studentskych cias relativne slusne s podstatne menej
Absolutne nemozno porovnavat $15k job a $15k yearly winnings z pokru. Zavisla cinnost je asi najlahsi sposob, ako si zarobit peniaze a poker, well, dost mozno jeden z tych vobec najtazsich. Plus treba mysliet na to, ze pokrovy hrac je mimo danoveho a socialneho systemu SR (pokial sa sam dobrovolne nerozhodne prispievat) a veci ako kreditky, uvery, leasingy, nebodaj hypoteka su tiez problem nakolko sme oficialne bez prijmov, ze jo.
Poker je ovela viac ako regularny business. A vygenerovat v businesse, ktoremu musime venovat vela casu, energie a zodpovednosti a je to v principe 24/7 zalezitost a bez nasej aktivity sa nic nepohne $15k rozhodne nie je ziadna vyhra. Dalo by sa na tuto temu diskutovat velmi dlho ale moj osobny nazor je, ze na jeden dolar zarobeny v praci by som potreboval aspon dva zarobene v pokri aby som to zacal davat na rovnaku uroven co sa tyka hourly.
That being said, predstava studenta s 1K EUR mesacne 'cisteho' nie je az tak daleko od toho, ako to popisuje Player. Ja som si zil za mojich studentskych cias relativne slusne s podstatne menej
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- sudden
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
popoba.. myslim,ze priemerne+ rozumny clovek sa nemoze uspokojit s 0.8-1k v hrubom mesacne.. myslim total zarobok..to ze ma niekto na papieri 4kila neznamena samozrejme,ze tolko zarobi(to je jasne ) ... a ak hej,tak budis
imo pod 1k/m je ultratazke zit ako chces..rozumej kupit co chces,ist kam chces.. a hlavne USETRIT!!!
a mortylen uplne vystihol co som predtym "povedal"..
PS. este raz chcem podotknut,ze je to moj osobny nazor na vec,ktorym nechcem nikoho urazit(myslim tym najma,ze ked niekto robi za 4-6kil/m...)..i ked si myslim,ze bud je ten clovek neschopny alebo lenivy..
imo pod 1k/m je ultratazke zit ako chces..rozumej kupit co chces,ist kam chces.. a hlavne USETRIT!!!
PS. este raz chcem podotknut,ze je to moj osobny nazor na vec,ktorym nechcem nikoho urazit(myslim tym najma,ze ked niekto robi za 4-6kil/m...)..i ked si myslim,ze bud je ten clovek neschopny alebo lenivy..
- fekalm
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
fekalm napísal:popoba.. myslim,ze priemerne+ rozumny clovek sa nemoze uspokojit s 0.8-1k v hrubom mesacne.. myslim total zarobok..to ze ma niekto na papieri 4kila neznamena samozrejme,ze tolko zarobi(to je jasne ) ... a ak hej,tak budis
Učitelia na vychode by ta za tento vyrok ukameňovali Teda sudim to podľa toho, že moja mama (učiteľka) zarobi nieco malo cez 6kil na mesiac.
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.