Evidentne niekto nezije v realite,kedze dokaze nazvat ucitelov,doktorov,robotnikov a 80% populacie na SVK nesemirozumnymi

Ceasears napísal:Nie len na Vychode,ale ucitelia na celom Slovensku maju take platy.A preco ludia aj s VS vzdelanim chodia do zahranicia robit za 1k az 1,2k mesacne do vselijakych skladov? Ludia na Slovensku su radi,ze maju robotu a Ty napises Fekalm taketo nieco....
Evidentne niekto nezije v realite,kedze dokaze nazvat ucitelov,doktorov,robotnikov a 80% populacie na SVK nesemirozumnymi
___Mortylen___ napísal:+1 co naznacil fekalm.
Absolutne nemozno porovnavat $15k job a $15k yearly winnings z pokru. Zavisla cinnost je asi najlahsi sposob, ako si zarobit peniaze a poker, well, dost mozno jeden z tych vobec najtazsich. Plus treba mysliet na to, ze pokrovy hrac je mimo danoveho a socialneho systemu SR (pokial sa sam dobrovolne nerozhodne prispievat) a veci ako kreditky, uvery, leasingy, nebodaj hypoteka su tiez problem nakolko sme oficialne bez prijmov, ze jo.
Poker je ovela viac ako regularny business. A vygenerovat v businesse, ktoremu musime venovat vela casu, energie a zodpovednosti a je to v principe 24/7 zalezitost a bez nasej aktivity sa nic nepohne $15k rozhodne nie je ziadna vyhra. Dalo by sa na tuto temu diskutovat velmi dlho ale moj osobny nazor je, ze na jeden dolar zarobeny v praci by som potreboval aspon dva zarobene v pokri aby som to zacal davat na rovnaku uroven co sa tyka hourly.
That being said, predstava studenta s 1K EUR mesacne 'cisteho' nie je az tak daleko od toho, ako to popisuje Player. Ja som si zil za mojich studentskych cias relativne slusne s podstatne menej
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.