SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]

Odoslaťod Ceasears 02 Jan 2012 03:43

Nie len na Vychode,ale ucitelia na celom Slovensku maju take platy.A preco ludia aj s VS vzdelanim chodia do zahranicia robit za 1k az 1,2k mesacne do vselijakych skladov? Ludia na Slovensku su radi,ze maju robotu a Ty napises Fekalm taketo nieco....
Evidentne niekto nezije v realite,kedze dokaze nazvat ucitelov,doktorov,robotnikov a 80% populacie na SVK nesemirozumnymi :(

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali - 2:
FreeMan, Samot10
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod fekalm 02 Jan 2012 06:07

Ceasears napísal:Nie len na Vychode,ale ucitelia na celom Slovensku maju take platy.A preco ludia aj s VS vzdelanim chodia do zahranicia robit za 1k az 1,2k mesacne do vselijakych skladov? Ludia na Slovensku su radi,ze maju robotu a Ty napises Fekalm taketo nieco....
Evidentne niekto nezije v realite,kedze dokaze nazvat ucitelov,doktorov,robotnikov a 80% populacie na SVK nesemirozumnymi :(

...VS vzdelanie este nezarucuje rozumnost(sikovnost)..to,ze si niekto vyberie povolanie ucitela a pod. mi nepride z hladiska financneho ohodnotenia pragmaticke => v tomto mi pridu ti ludia ako si ich nazval "nesemirozumni"...
kazdy ale si je strojcom vlastneho stastia a je len na nom ako sa rozhodne zit a zarabat..a ak sikovnym ludom vyhovuje robit za menej ako 1k/m, ok...
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod foraid 02 Jan 2012 11:02

aha takze vam sa zda malo, ked slobodny, nezavisly, mlady student si zarobi popri studiu len tak 16K eur ? zas tu nerobte z toho neviem aku tazku drinu (skuste robit 12 hodin na stavbe cez leto v najvacsom upeku), ak si to pLAYER rozrata na cely rok, tak mozno robil 2 hodiny denne v case AKOM CHCEL a robil cinnost, ktora HO BAVI a hlavne zarobil v cistom 2x tolko ako priemerny dospely clovek s rodinou za rok.
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod foraid 02 Jan 2012 11:05

a hlavne treba povedat, ze to nebol jeden stastny hit v jednom turnaji, takyto profit (kludne aj lepsi, zavisi len od casu, ktory do toho da) je schopny vytvarat kazdy rok
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod sudden 02 Jan 2012 11:36

cakal som od playera vacsie cisla, vzhladom na awesome sebavedome vystupovanie, ale aby som len nehejtoval 15k za prvy rok je velmi dobre s perspektivou, ze to moze/malo by byt v buducnosti ovela viac ;)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Stanley VII 02 Jan 2012 13:07

15k eur pre študenta za rok sú podľa mňa nehorázne peniaze. Teda aspoň ja keď som bol študent (cca 5 rokov dozadu) som žil približne zo 100 eur/mes. Takže ak napíše Player luxus, je to luxus :) A definícia luxusu? Pre každého iná. Pre jedného je luxus mať auto, pre iného je auto len niečo, čo nekúpi za menej ako 60,000 eur.

A záleží aj kde človek žije. Ak si študent zarobí viac ako je kompletný príjem mnohých rodín na Slovensku, stojí to za uznanie. Napr. v mojom meste by si za to kúpil dvojizbový byt - študentove príjmy za jeden rok :) . Keďže si môže vybrať kde si k tomu počítaču sadne, tak podľa mňa je to skvelý výsledok, keďže to nebol len nejaký jednorazový veľký hit :)

Gratulujem Player a držím palce aby bol 2012 minimálne tak dobrý, ako bol ten posledný! :gl:

Ak je pre niekoho 15k eur málo, je to jeho voľba, ak dokáže mať ročne 45k eur, gratulujem a tiež si zaslúži obdiv (ak je pritom šťastný a má svoju prácu rád). Každý si môže nastaviť latku pre "svoj luxusný život" ako chce, každý ho vidí inak :) S príjmom ako má Player a prácou, ktorú má rád by som svoj život považoval za luxusný aj ja :) Hlavne keď nemá výdavky na rodinu.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Samot10 02 Jan 2012 13:10

po precitani prispevkov od par jedincov si pripadam akoby som zil v nejakej krajine tretieho sveta...a dozvedel som sa teda, ze moji rodicia nie su ani len semirozumni, dokonca aj ked spoja svoje mesacne platy, tak sa nemozu zaradit medzi semirozumnych :D normalne mi je divne, ako za 15 rokov dokazali popri 2 detoch kupit aj rodinny dom...ale ocividne ta sprostejsia 3/4 Slovenska nema sajnu ako sa da na Slovensku krasne zit s 1000+ mesacnym platom :good:

Za tento príspevok od Samot10 poďakovali :
FreeMan
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod poldinhoo 02 Jan 2012 13:17

tak tak,pozeram, ze niektorym uz tie easy money z pokru pekne narušili realitu..:D
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 03 Jan 2012 13:11

hihihihi kolko novych prispevkov :D
:heart: :heart: neviem co dodat.. skvela diskusia :)

len jednu vec, ze neda sa zobrat rocny profit a predelit poctom mesiacov v roku. Pretoze nehral som cely rok rovnaku hru. Januar - August som hral Low stakes regular speed SNGs...
a potom na P****Stars vymysleli Turbo hry a presiel som na midstakes.. .tj. 4 mesiace hrajem. 2x rychlejsie hry s 2x vyssim buyinom.
ti co sledujete aj blog na pokerstrategy, tak mam 3000$/mesiac ako part-time job (za posledne 4 mesiace)

...zarobit na 4 hodinovy uvezok 2300 eur plat. A mat vydavky 45eur na ubytko, a 1.50eur za hlavne jedlo, ziadna rodina.., tak z toho tesne dokazem prezit :D

Za tento príspevok od pLAYERsvk poďakovali :
Mlachi
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 03 Jan 2012 14:38

___Mortylen___ napísal:+1 co naznacil fekalm.

Absolutne nemozno porovnavat $15k job a $15k yearly winnings z pokru. Zavisla cinnost je asi najlahsi sposob, ako si zarobit peniaze a poker, well, dost mozno jeden z tych vobec najtazsich. Plus treba mysliet na to, ze pokrovy hrac je mimo danoveho a socialneho systemu SR (pokial sa sam dobrovolne nerozhodne prispievat) a veci ako kreditky, uvery, leasingy, nebodaj hypoteka su tiez problem nakolko sme oficialne bez prijmov, ze jo.

Poker je ovela viac ako regularny business. A vygenerovat v businesse, ktoremu musime venovat vela casu, energie a zodpovednosti a je to v principe 24/7 zalezitost a bez nasej aktivity sa nic nepohne $15k rozhodne nie je ziadna vyhra. Dalo by sa na tuto temu diskutovat velmi dlho ale moj osobny nazor je, ze na jeden dolar zarobeny v praci by som potreboval aspon dva zarobene v pokri aby som to zacal davat na rovnaku uroven co sa tyka hourly.

That being said, predstava studenta s 1K EUR mesacne 'cisteho' nie je az tak daleko od toho, ako to popisuje Player. Ja som si zil za mojich studentskych cias relativne slusne s podstatne menej :)

nemozem suhlasit, zatial si neviem predstavit lahsiu pracu ako poker, pritom som pracoval, podnikal.... vsetci okolo mna co "normalne pracuju" mi tvrdia, ze ako mi zavidia slobodu (idem do prace kedy chcem a pod.).. a ja fakt s nimi suhlasim niekedy mam az vycitky, ze ako tvrdo musia ostatni pracovat. Neviem ci som mal len stastie ale ani vacsi leasing mi nebolo problem vybavit... pritom som zenaty, chystam sa kupit dom nabuduci mesiac (na hypoteku) a fakt si myslim (aspon zatial) ze moju pracu som vyhral v loterii a dakujem za nu bohu...

Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali :
burila
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!