preto to sem davam
1. ako hovoria na 2+2, na NL25 maj plan a stick to it
AA a KK bola mensia cast jeho range, kedze po jednom A a K mam ja. Kedze isoraisoval fishku, bol jeho range sirsi, cize skor ta druha varianta. Tam ma bije len TT, ak ma AT+, alebo ine broadways s drawami, tak to tam chcem dostat skor? Neviem, na jednej strane mam pocit, ze som to proti tomuto konkretnemu typkovi zahral dobre, na druhej strane je tam ta pochybnost
2. sick spot, ale skusim svoje myslienkove pochody viac rozpisat.
a) je to viac-menej reg, cize ma nejake pochopenie
b) predtym som si parkrat vsimol, ze brani svoje blindy
c) mam poziciu
ruka:
mam AQ, on len dorovnava, ja musim betnut
jeho minrr dorovnam, lebo stale mam dobru ruku.
sparovany flop? tu mohol trafit akurat tak FD alebo ma PP, proti comu mam takmer vzdy 2 overkarty, betuje, lebo tak ako flop netrafil jeho, tak netrafil ani mna a on to vie. Ja raise, lebo reprezentujem ze ten PP mam ja.
turn: ak checknem behind a on betne river, tak musim zlozit. Ak betnem ja, tak mam FE aj proti nizkym PP alebo som ahead proti vsetkym FD. Stredny PP ma zrejme dorovna a tym padom s rukou koncim a nadavam si za vyhodene $
river: uz len check behind.
Na blindoch obycajne byvam dost pasivny, tak som len chcel vyskusat nieco ine a postup, ktory som zvolil, sa mi zdal celkom konzistentny. Nerobim to takmer nikdy, ale vcera som mal spewy naladu.