Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod Sunwu 18 Mar 2009 09:42

dzejkej napísal:Kde si zobral ten velmi divny graf? Zostava nam dufat, ze ten program ma nejaku bug :-D.

obavam sa, ze program je v poriadku a ze bug bude niekde inde. Za posledne dva tyzdne som prehral vacsinu coinflipovych allinov plus kopu takych, v ktorych som bol lepsi.

A niekedy celkom zabavnym sposobom: ta ruka KK trochu vyssie > villain mal AK suited spades, na flope som ho ch/r do allinu. Viem, ze je to v zasade coinflip a ak by mu prisla dalsia spade alebo A, tak nepoviem nic, ale Party si ma vychutnala - turn a river JT :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Sunwu 27 Mar 2009 20:12

3/3-4 OMG

dva tyzdne v jednom, kedze som bol za hranicami vsednych dni a nenahral som tolko ruk.

Mesiac marec mi viac ako jasne naznacil 'poberaj sa starec'.

Vsetky moje ruky, v ktorych bol pot vacsi ako 10 BB sa niesli v znameni Svatej trojice: setup - suckout - moronska hra.

Ku koncu som uz navyse hral :bad:, lebo uz som si nebol isty nicim. Co vsak bolo viacmenej jedno, lebo Svata trojica zariadila prehru :D

Niekto si zrejme spravil moju pokrovu voodoo babiku a napichal do nej spendliky.

Tak som clearol deviatu desatinu bonusu, dal som cashout a aspon tyzden nechcem poker ani vidiet :D Idem sa ho zacat ucit hrat odznova, pekne pomalicky.

Prikladam moj Allin - EV graf a moje posobenie na Party, ktore bolo mimoriadne slubne rozbehnute, ale voodoo je voodoo :D

mimochodom, tie zubky v uvodnej casti grafu su po vyclearovaniach casti bonusu :crazy:
Prílohy
ev.png
ev.png (20.66 ) Zobrazená 2277 krát
voodoo.png
voodoo.png (24.97 ) Zobrazená 2270 krát
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Horsey7 27 Mar 2009 22:59

pauza bude fajn a dalsi mesiac bude owned :gl:

btw. 6max stale nic?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Sunwu 28 Mar 2009 09:57

Horsey7 napísal:
btw. 6max stale nic?

vzali by ste ma do klubu? :D

nad 6maxom stale priebezne uvazujem, vzdy az do takej miery, ze sa uz pren aj rozhodnem... ale vzdy ked si potom uvedomim, ze by som musel viac menej zabudnut na to, co som hral doteraz a zacat sa vsetko ucit odznova, tak ma prejde chut :D

ale nevylucujem nic :) ak zistim, ze na UB FL budu stoly ako na Party NL 25 v poslednom case - z 10 hracov 1 rybka a zvysok 14/10, tak mozno presedlam, aby som sa o fishe delil s mensim poctom hracov :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Horsey7 28 Mar 2009 11:01

o to prave ide..ked z 5 zvysnych hracov su 2 fishky, 2 passive semiweak a jeden reg tak to bude rozhodne viac profitable ako FR a hlavne zahadzovat 77/AQ z EP by ma znicilo :lol2:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 28 Mar 2009 14:14

Sunwu napísal:nad 6maxom stale priebezne uvazujem, vzdy az do takej miery, ze sa uz pren aj rozhodnem... ale vzdy ked si potom uvedomim, ze by som musel viac menej zabudnut na to, co som hral doteraz a zacat sa vsetko ucit odznova, tak ma prejde chut :D

Ucit odznova? FR je ako 6max, kde prvych par miest odstranis ;). Akonahle prve miesta fleky foldnu, tak hras 6max. Ziadny rozdiel tam nie je - BTN je BTN, blindy su blindy, atd.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Komedia 12 Apr 2009 03:01

okej chlapi dam jednu :fish: otazku :D kedže som asi pred 4ma dnami kupil Holdem manager + depoit na FT ...som z toho trošku mimo :) co presne ukazuje ta krivka ALLIN EV? a v akych hodnotach by sa mala pohybovať :) ? teda je mi jasne ze to je Expected Value ale akosi nerozumiem tomu grafu...
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod yegon 12 Apr 2009 07:11

Komedia napísal:okej chlapi dam jednu :fish: otazku :D kedže som asi pred 4ma dnami kupil Holdem manager + depoit na FT ...som z toho trošku mimo :) co presne ukazuje ta krivka ALLIN EV? a v akych hodnotach by sa mala pohybovať :) ? teda je mi jasne ze to je Expected Value ale akosi nerozumiem tomu grafu...

tu krivku moc neries nema velku vypovednu hodnotu

v podstate ide o to ze ked ides allin s QQ proti AK za 10USD tak z vysledneho potu (20USD) ti na zaklade tvojej equity (sance na vyhru) 50% prislucha 10USD takze ciara EV bude na tento hodnote a podla toho ci ten flip vyhras alebo prehras bude tvoja krivka vyhier na 20USD - cize budes nad AIEV alebo 0USD a budes pod AIEV. Problem je ze program to vie vyratat len z ruk ktore sa dostali az k showdownu a kludne sa moze stat ze mas smolu v tych rukach ale huronske stastie v rukach ktore sa k SD nedostanu a napriek tomu ze ti graf ukazuje ze mas smolu, mozes mat v skutocnosti strasny hotrun - to iste je mozne aj do opacneho smeru.

dalsia vec ktoru si ludia moc nechcu pripustit je ze ak si trebars aj hodne pod AIEV tak to neznamena ze by sa ta ciara mala vratit k tvojim skutocnym vyhram a tie dve ciary by sa mali stretnut. To by ale znamenalo ze nieco si pamata ako sa ti darilo a tvoje stastie sa bude vyrovnavat co je nezmysel. Jedine co plati je ze dlhodobo (statisice ruk) bude rozdiel medzi skutocnymi a EV upravenymi vyhrami nevyznamne maly a to nie preto ze by sa tie ciary zbehli dokopy ale ze so zvysujucim poctom ruk rozdiel medzi nimi sa stava stale menej vyznamny (10USD rozdiel na 10 rukach je vyznamny ale 10USD rozdiel na 1milione ruk je zanedbatelny)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Sunwu 04 Máj 2009 12:11

zaciatkom januara som si objednal mikinu z P****Stars a dnes mi konecne prisla!

bol to celkom napinavy thriller so stastnym koncom. Ale velmi ocenujem pristup PS supportu
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 25 Máj 2009 21:45

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 132842
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (CO): $15.43
BTN: $5.41
SB: $11.70 37/10/4 fold SB 0 ale malo ruk
BB: $8.02
UTG: $0.27
MP: $19.00

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with KObrázok AObrázok
2 folds, Hero raises to $0.40, 1 fold, SB calls $0.35, 1 fold

Flop: ($0.90) 6Obrázok AObrázok 6Obrázok (2 players)
SB checks, Hero bets $0.50, SB raises to $1.50, Hero calls $1

Turn: ($3.90) 2Obrázok (2 players)
SB bets $2.90, Hero ???
Obrázok používateľa
Sunwu

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!