tally-ho napísal:18/16 sú na tomto leveli už dosť nitty imo
really? a ja som pocul, ze na NL4, kde treba valuebetovat, su uzke range jednoznacna cesta ku slave
tally-ho napísal:18/16 sú na tomto leveli už dosť nitty imo
tucniak napísal:sranda, ked mas 200bb/100 tak nam to tu pastuje (really who cares?neznamena to nic) ale ked padas tak nam to radsej neukazes..
zahraj 50k ruk a posli graf a staty, ok?
matiapag napísal:really? a ja som pocul, ze na NL4, kde treba valuebetovat, su uzke range jednoznacna cesta ku slave
tally-ho napísal:No, ale ja asi zle valuebetujem pretože od TPTK málokedy dostanem viac value ako keď ch/r na flope.
matiapag napísal:tally-ho napísal:No, ale ja asi zle valuebetujem pretože od TPTK málokedy dostanem viac value ako keď ch/r na flope.
Hokej si pozeral?
matiapag napísal:Sry za to, ale musel som What the hell ma spolocne c/r a uzke range?
matiapag napísal:No chapeme sa, ale toto je hra tag vs tag, co je na NL4 ovela zriedkavejsie, ako inde. Tu hras prevazne proti fishiam, ktore ti preplacaju kde-co A btw, prave za to, ze v tej prvej ruke nikdy nemoze mat super horsiu ruku, s ktorou doplati, ten TPTK tam c/r urcite nechces
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.