minuly mesiac som zaznamenal svoj 1vy minusovy vobec. ;-12k co sa tyka wr. minusovy swing kulminoval pri ~-23k$ dost ma to celkovo nabudilo viac sa pozriet na svoju hru. Totiz i ked za posl 2 tyzdne som 10k pod EV a mal vsakovake hrozne setupy, tak som prestal mat pocit, ze predstavujem pre ostatnych dobrych regularov za stolmi nejaku hrozbu.. NL sa jednoznacne velmi zlepsil kvalitativne pre midstakes-low highstakes za posl. rok, bez analyzovania hlavnych superov si nemyslim, ze je mozne byt dlhodobo dobre vyhravajucim.
Takmer vobec som nehral NL2k+, spreadol som si BR medzi Party, ipoker, Stars a FTP a na posl. 2voch menovanych nemam zatial tolko aby som mohol dopustit prilis variance-dravu hru. Dnes som bol na Stars na chvilu na stole i s Philom Galfondom, ale nehrali sme spolu ani ruku. Po checknuti PTR som zistil ze 4 z 5tich ostatnych hracov mali pre ich nicky zarobky cez 300k a status "on fire" a jediny slabsi - marginal winner mid-highstkes bol po mojej lavici. Sitout.
Stale som nevyskusal uz dlho planovane hranie len NL1k+. FTP sa zda mat najviac akcie na NL1k-2k takze po istom case zvykania si na platformu by som to mohol odstartovat. Minuly mesiac som hral par krat i nazivo v BA s premenlivymi vysladkami. Proti spolubyvajucemu Ivanovi som prehral niekolko BI, ked vzdy trafil fh v dobre bluffovatelnom spote

Tento mesiac som zatial +10k a vyzera to tak, ze objemovo pojdem k 50-60k rukam co by ma velmi potesilo. Ku koncu mesiaca idem na tyzden na dovolenku opat do Bulharska k moru a zahrat trosku do kasina na Golden Sands. Uz to tam doverne poznam z U***et openu z juna, mali by byt soft NL1k hry.
vela zdaru vsetkym, este inspirujuce citanie: http://www.bluefirepoker.com/blog.aspx?blogid=25
a ak nezabudnem tak po vikende postnem i par okomentovanych zaujimavych handov