Budem otravny, ak mozem
.
TheLastNail napísal:tieto dni hravam kazdy den okolo 1.5-2k ruk (6-8hod) + analyza 2h, citim sa dost pretazeny
Ta analyza 2h = prechadzanie tych 1.5k - 2k ruk a pisanie poznamok? Mi to pripada ako kopa casu vzhladom na ten pocet ruk
. To si prechadzas ruku za rukou zo session alebo robis aj take, ze ak uvidis nejaky zaujimavy spot s regom, tak v DB pozeras podobne situacie, ci tam nema nejaky tell/nie je exploitovatelny?
Taktiez pozeravas aj nejake training videa a ak ano, kolko cca tyzdenne a akych mas oblubenych borcov?
TheLastNail napísal:Pride ku mne kamos Opal, mozno ho niektori z vas poznaju a pojdeme asi niekam do wellnesu a zahrat biliard alebo pod. Btw: niekto tip na kolky v BA?
Kam planujes do wellnesu? Sme boli nedavno v Senci v tom Aquathermal a celkom sa to dalo, i ked u mna tam bol najvacsi fun factor blbnutie na toboganoch a vyhadzovanie deti z bazena po dopade tej mojej gigantickej hmotnosti v abnormalnej rychlosti, i ked ta wellness cast tiez celkom usla
. 20 EUR za celodenny vstup a lubovolny prechod medzi wellness a aqua.
Inak daj aj vediet, aky podnik s biliardom ste navstivili a ako tam bolo. Kedysi boli nejake tie PP.sk stretnutia a chodili sme do BlackCafe, ale ten podnik je teraz offline a nejak by to chcelo akekolvek odporucania pre buducnost.
Moje jedine skusenosti s kolkami su ich kupa na poste, takze nebudem napomocny
.