tomasko123 majster sveta
Re: tomasko123 majster sveta
Podla mna je tomasko aj podla tej zdrobneniny v nicku nejaky zakomplexovany teenager, ktoremu nedala frajerka, tak musi sediet pre PC a pisat dristy hodne sasa na kralovskom dvore. Tommy, chod na diskoteku, naj ci da dakto po papuli poriadne, naj se preberes...
PS: Poziciam ti 0.8eur na listok na elektricku a sup sup na ubytovnu....
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
KKpokerkingKK napísal::ovca:
Podla mna je tomasko aj podla tej zdrobneniny v nicku nejaky zakomplexovany teenager, ktoremu nedala frajerka, tak musi sediet pre PC a pisat dristy hodne sasa na kralovskom dvore. Tommy, chod na diskoteku, naj ci da dakto po papuli poriadne, naj se preberes...
PS: Poziciam ti 0.8eur na listok na elektricku a sup sup na ubytovnu....
pokerking, ked si king tak vyhravas len , ta ole pozic mi 5 dolarov, a zacnem hrat a z tych 5 dolarov zajtra vecer bude 50 dolarov, a 10 ti vratim na pokertableraiting to uvidis, co ti nato bud frajer a pozic na PS hram. a ani neodpises mozno bo ano 5 dolarov nemas
- tomasko123
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
Pozicam ti 5000 euri a svoje auto. Potom ta nastahujem do svojho domceka a budem ta krmit. Ty zatial mozes hrat poker na mojom pocitaci. Ja ta budem obskakovat a ty budes vyhravat.....
Skorej vstane Michael Jackson z hrobu a bude zas cierny, jak ty dokazes vyhrat nieco v pokri.....
Skorej vstane Michael Jackson z hrobu a bude zas cierny, jak ty dokazes vyhrat nieco v pokri.....
- Za tento príspevok od KKpokerkingKK poďakovali :
- mr_kaktus
- KKpokerkingKK
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Ja ti poziciam aj 1000USD, spravime zmluvu (2 dni hore-dole) a ak mi to nevratis do 24 hodin, tak kazdu hodinu navyse ti budu naskakovat 200% uroky z celej sumy. Veris si?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
KKpokerkingKK napísal:Pozicam ti 5000 euri a svoje auto. Potom ta nastahujem do svojho domceka a budem ta krmit. Ty zatial mozes hrat poker na mojom pocitaci. Ja ta budem obskakovat a ty budes vyhravat.....
No kukajme tu jaky frajer, ked skôr vstane Jackson z hrobu ako ja vyhram tak ved to uvidime ci vahram na pokertableraitungu sa to ukaze ne.... Ti luto poziciat 5 dolarov a dokazat tu ludom ze ano tomasko je smejd pozic a uvidime ci Jackson este dnes na tvojom dvore nebude dnes koncertovat..ked vyhram Pozic ja ti vratim neboj sa, a dnes ti vratim s urokom este
- tomasko123
Chlpo1989 napísal:Ja ti poziciam aj 1000USD, spravime zmluvu (2 dni hore-dole) a ak mi to nevratis do 24 hodin, tak kazdu hodinu navyse ti budu naskakovat 200% uroky z celej sumy. Veris si?
Posli 5 dolarov a ja ti dnes vratim i s urokom, kazdemu luto poziciat 5 dolarov a dokazat vsetkym citatelom tohto blogu ze aha... pozicial som mu 5 dolarov a on ich prehral na 20 odohratich ruk,, je to smejd........Lenze nikto nepozicia bo asi ani nema 5 dolarov a a boji sa ze co ked nahodou vyhra ooooo, a je lepsi ako ja , och
- tomasko123
tomasko123 napísal:kazdemu luto poziciat 5 dolarov
vies si prist pre ne do Petrzalky?
Naposledy upravil haman dňa 06 Máj 2011 22:54, celkovo upravené 1 krát.
- haman
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:tomasko123 napísal:Chlpo1989 napísal:kazdemu luto poziciat 5 dolarov
vies si prist pre ne do Petrzalky?
daju sa nieako poslat aj na P****Stars ne?
- tomasko123
Daju sa tusim aj z uctu na ucet poslat na PS.
- tomasko123
tomasko123 napísal:Daju sa tusim aj z uctu na ucet poslat na PS.
To som nikdy nerobil, tomu nedoverujem.
- haman
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.