tomasko123 majster sveta
Re: tomasko123 majster sveta
Inak som nevedel ze pacienti v pakarni maju pristup na internet a dokonca hraju poker a ako je vidiet aj sa im dari no asi sa pojdem objednat niekam a mozno uz konecne nieco vyhram
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tomasko123 napísal:Nema niekto mi poziciat 5dolarov na PS
A kamos ti nedal nic z tej vyhry, co si skoncil 1. z 2900 hracov?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Teras som z krcmy do chyzi prisiel, no hotovy som jak bomba pjany jak tank som vypil asi 20 fernetov, a to setko som vyhral v pokry, bars uspesny clovek som kde zahram ta vyhra, a vypijem zadarmo, zjem aj zahulim dakedy zadarmo ak hrame o pukalku, a vy kamarati moji co ako sa mate? hrate ci ne??
- tomasko123
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
ja sa mam dobre,aj ja pijem,ale moc sa mi nedari,ani v piti a ani v nicom inom,potrebujem nejaky couching,okrem toho ide den matiek,treba mi nejake kvietky objednat pre maminku a manzelku,a zajtra musim pokosit travnik,ty si taky sikovny mlady muz,mohol by si mi pomoct?
EDIT:zvysil som ti karmu aby ti ju nejaki zli ludia,co ti zavidia tvoje uspechy neznizili a ty by si nas musel opustit
EDIT:zvysil som ti karmu aby ti ju nejaki zli ludia,co ti zavidia tvoje uspechy neznizili a ty by si nas musel opustit
- Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
- tomasko123
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tomasko123 napísal:Teras som z krcmy do chyzi prisiel, no hotovy som jak bomba pjany jak tank som vypil asi 20 fernetov, a to setko som vyhral v pokry, bars uspesny clovek som kde zahram ta vyhra, a vypijem zadarmo, zjem aj zahulim dakedy zadarmo ak hrame o pukalku, a vy kamarati moji co ako sa mate? hrate ci ne??
Ty asi niesi vychodnar ked ta zlozi 20 fernetov co?
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
palo1973 napísal:ja sa mam dobre,aj ja pijem,ale moc sa mi nedari,ani v piti a ani v nicom inom,potrebujem nejaky couching,okrem toho ide den matiek,treba mi nejake kvietky objednat pre maminku a manzelku,a zajtra musim pokosit travnik,ty si taky sikovny mlady muz,mohol by si mi pomoct?
Diky Palo za tu karmu, vydim ze mas dobre srdce, vies co aby sa ti darilo vo vsetkom a aby si mal dostatok casu tak sa zacni modlit, rano a vecer, a vecer dakuj Bohu zato aky si mal krasni den, uvidis tvoj zivot sa trosku zmeni, budes mat na vsetko viac casu a viac uspechu v pokri aj celkovo vsade. Budes stastnym clovekom
- tomasko123
Bartman napísal:tomasko123 napísal:Teras som z krcmy do chyzi prisiel, no hotovy som jak bomba pjany jak tank som vypil asi 20 fernetov, a to setko som vyhral v pokry, bars uspesny clovek som kde zahram ta vyhra, a vypijem zadarmo, zjem aj zahulim dakedy zadarmo ak hrame o pukalku, a vy kamarati moji co ako sa mate? hrate ci ne??
Ty asi niesi vychodnar ked ta zlozi 20 fernetov co?
ta len tak donaladky som mal, inac pohoda dnes som doobeda us aj traktor bo dedine soferoval, a v pohode som to vyhril aj vlecku som mal
- tomasko123
Nikto by sa nenasiel s dobrym srdieckom a nepozicial by mi 5 dolarov na PS, potom by som vratil, ved ked hrate poker a ked vyhrate tak plno penez cez den ako ja tak 5 dolacov hore dole, ja potom vratim hnet do 24 hodin, a ma mozte sledovat na pokerktablerating ze aky som namakany v pokru. A ked mi neverite tak potom tam sa uvidi ne ze aha jake reci mal a kukaj nanho prehral..ale to by sa nestalo, graf by stupal hore do nebies, az na zavratne sumy co by sa vam tak hlavy zatocili z toho co by ste poodpadovali doma, ta co pozicia mi niekto? 5 dolarov neni vela, A JA VRATIM S UROKOM POTOM,
- tomasko123
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.