Ok, vážne - hrávam na PS už dosť dlho (neznamená že mám odohrané veľa) aktuálne SNG 18 a 27-many...dúfam že pomocou tohto sa mi podarí posunúť niekde ďalej

V skratke nejaká poker history - po začiatkoch na P*R (nezabudnuteľné

Ale prakticky som poriadne nič nehral až do jesene kedy som si povedal že z toho nič spravím milióóóny.
A pustil som sa do DoN turnajov (1,20 ofc). Tu to bolo veľmi zaujímavé, najmä keď som padol raz na 7 usd.

DoN = 400 turnajov, 10 % ROI

Po tomto som sa presunul už na klasické SnG ale toto bolo dosť rozčarovanie. Aj keď mikrovzorka ale jednoducho sa nedarilo + frustrujúce suckouty asi v kuse...SnG = 100 turnajov, ROI - 12 %

No takže výsledok z tohoto je taký že aktuálne skúšam MT SNG ako je už písané hore. Tu vypisovať nejaké čísla nemá už vôbec význam, odohraných mám pár turnajov, vyzerá to docela light ale zatiaľ okrem pár mincashov nič

Simple pokerprolabs graf (magický bod od ktorého je všetko zle je práve pri prechode na SnG

http://img836.imageshack.us/f/94766572.png/
HUD-om aktuálne nedisponujem, HM budem mať dúfam čoskoro ale ešte som stále nerozchodil ani trial verziu. (PC noob no)
Zdá sa mi že tu sa veľa ludí SnG nevenuje, ale opýtať sa môžem - Nejaké tipy na články/videá/iné materiály o MT SNG?

No viac ma toho už na začiatok nenapadá, chcel som dať jednu ruku sem v ktorej som bol uplne stratený (zobudil som sa pri seat open