tomisumi-ho (SNG) blog
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
tomisumi-ho (SNG) blog
Ahojte, pozerám že v poslednej dobe tu rastú blogy ako po daždi, možno príležitosť pre mňa prihodiť trochu spamu
Ok, vážne - hrávam na PS už dosť dlho (neznamená že mám odohrané veľa) aktuálne SNG 18 a 27-many...dúfam že pomocou tohto sa mi podarí posunúť niekde ďalej
V skratke nejaká poker history - po začiatkoch na P*R (nezabudnuteľné ) a trochu aj v iných herniach som zablúdil na PS. Tu som aj prvý (dúfam aj posledný) krát v máji 2010 depozitoval 15 usd.
Ale prakticky som poriadne nič nehral až do jesene kedy som si povedal že z toho nič spravím milióóóny.
A pustil som sa do DoN turnajov (1,20 ofc). Tu to bolo veľmi zaujímavé, najmä keď som padol raz na 7 usd. Nakoniec môžem povedať že to bolo dosť soft, ale samozrejme pomer výhry a vkladu bol strašný takže som sa odtial chcel dostať čo najskôr preč.
DoN = 400 turnajov, 10 % ROI
Po tomto som sa presunul už na klasické SnG ale toto bolo dosť rozčarovanie. Aj keď mikrovzorka ale jednoducho sa nedarilo + frustrujúce suckouty asi v kuse...SnG = 100 turnajov, ROI - 12 %
No takže výsledok z tohoto je taký že aktuálne skúšam MT SNG ako je už písané hore. Tu vypisovať nejaké čísla nemá už vôbec význam, odohraných mám pár turnajov, vyzerá to docela light ale zatiaľ okrem pár mincashov nič
Simple pokerprolabs graf (magický bod od ktorého je všetko zle je práve pri prechode na SnG )
http://img836.imageshack.us/f/94766572.png/
HUD-om aktuálne nedisponujem, HM budem mať dúfam čoskoro ale ešte som stále nerozchodil ani trial verziu. (PC noob no)
Zdá sa mi že tu sa veľa ludí SnG nevenuje, ale opýtať sa môžem - Nejaké tipy na články/videá/iné materiály o MT SNG? O klasických SnG toho v PC mám dosť ale o tomto som toho moc nevidel
No viac ma toho už na začiatok nenapadá, chcel som dať jednu ruku sem v ktorej som bol uplne stratený (zobudil som sa pri seat open ) ale ešte treba do školy porobiť, nestíham...tak zajtra.
Ok, vážne - hrávam na PS už dosť dlho (neznamená že mám odohrané veľa) aktuálne SNG 18 a 27-many...dúfam že pomocou tohto sa mi podarí posunúť niekde ďalej
V skratke nejaká poker history - po začiatkoch na P*R (nezabudnuteľné ) a trochu aj v iných herniach som zablúdil na PS. Tu som aj prvý (dúfam aj posledný) krát v máji 2010 depozitoval 15 usd.
Ale prakticky som poriadne nič nehral až do jesene kedy som si povedal že z toho nič spravím milióóóny.
A pustil som sa do DoN turnajov (1,20 ofc). Tu to bolo veľmi zaujímavé, najmä keď som padol raz na 7 usd. Nakoniec môžem povedať že to bolo dosť soft, ale samozrejme pomer výhry a vkladu bol strašný takže som sa odtial chcel dostať čo najskôr preč.
DoN = 400 turnajov, 10 % ROI
Po tomto som sa presunul už na klasické SnG ale toto bolo dosť rozčarovanie. Aj keď mikrovzorka ale jednoducho sa nedarilo + frustrujúce suckouty asi v kuse...SnG = 100 turnajov, ROI - 12 %
No takže výsledok z tohoto je taký že aktuálne skúšam MT SNG ako je už písané hore. Tu vypisovať nejaké čísla nemá už vôbec význam, odohraných mám pár turnajov, vyzerá to docela light ale zatiaľ okrem pár mincashov nič
Simple pokerprolabs graf (magický bod od ktorého je všetko zle je práve pri prechode na SnG )
http://img836.imageshack.us/f/94766572.png/
HUD-om aktuálne nedisponujem, HM budem mať dúfam čoskoro ale ešte som stále nerozchodil ani trial verziu. (PC noob no)
Zdá sa mi že tu sa veľa ludí SnG nevenuje, ale opýtať sa môžem - Nejaké tipy na články/videá/iné materiály o MT SNG? O klasických SnG toho v PC mám dosť ale o tomto som toho moc nevidel
No viac ma toho už na začiatok nenapadá, chcel som dať jednu ruku sem v ktorej som bol uplne stratený (zobudil som sa pri seat open ) ale ešte treba do školy porobiť, nestíham...tak zajtra.
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Re: tomisumi-ho (SNG) blog
aky zostatok mas na ucte teraz ? ak to nieje tajomstvo ...
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
ja hram tiez 18man a 27man na ps. aky mas problem s HM? aky error ti to pise?
a graf mas v zelenych cislach, preco si smutny? aky level hras? ja 5,5$.
a graf mas v zelenych cislach, preco si smutny? aky level hras? ja 5,5$.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ahoj, ak chces vyskusaj Knockout SNGcka.. su ovela lahsie..
aky mas vpip/pfr na vzorke tych vsetkych hier co si hral?
aky mas vpip/pfr na vzorke tych vsetkych hier co si hral?
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
@ haman - dával som to tušim nedávno do témy o HM, niesom teraz doma ale niečo s kódovaním či čo to vypisovalo pri vytváraní databázy hned na začiatku
no takýmto tempom už dlho zelené nebudú ale v pohode, ja hrám iba 1,20 myslím že sa to dá porážať v pohode
@ pLAYERsvk - knockout je tušim od 1,75, ale vyskúšam niekedy určite...ale zas je to určite odlišné od klasiky, ICM tu asi takú úlohu hrať nebude, či?
Číslami o vpip a tak nedisponujem, keďže nemám žiadny soft nato
Každopádne si myslím že tieto čísla ale niesu pri SnG tak dôležité, resp. majú oveľa menšiu výpovednú hodnotu ako v CG
a graf mas v zelenych cislach, preco si smutny?
no takýmto tempom už dlho zelené nebudú ale v pohode, ja hrám iba 1,20 myslím že sa to dá porážať v pohode
@ pLAYERsvk - knockout je tušim od 1,75, ale vyskúšam niekedy určite...ale zas je to určite odlišné od klasiky, ICM tu asi takú úlohu hrať nebude, či?
Číslami o vpip a tak nedisponujem, keďže nemám žiadny soft nato
Každopádne si myslím že tieto čísla ale niesu pri SnG tak dôležité, resp. majú oveľa menšiu výpovednú hodnotu ako v CG
- tomisumi
Sľúbená hand...
1. lvl, ready žiadne
Poker Stars $1.00+$0.20 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 8 players - View hand 1210441
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: t3210 160.50 BBs
SB: t1600 80 BBs
BB: t1330 66.50 BBs
UTG: t1350 67.50 BBs
UTG+1: t1515 75.75 BBs
MP1: t1600 80 BBs
Hero (MP2): t1470 73.50 BBs
CO: t1425 71.25 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is MP2 with K A
UTG raises to t120, 2 folds, Hero calls t120, CO calls t120, 3 folds
Keďže žiadne ready, defaultne tu nedávam nikomu nejaký veľký kredit. To ale neznamená že sa chcem PF dostať do neistého all-inu s AKo. Callujem blind, uvidím podľa flopu
Flop: (t390) K Q 2 (3 players)
UTG bets t100, Hero raises to t300, CO calls t300, UTG calls t200
Flop dobrý, raisor robí taký nemastný-neslaný bet. No a ešte je tu CO ktorý iba calluje, to nevyzerá na dobrého hráča Raisujem to tak jemne, po jeho calle tu čakám kľudne AJ
Turn: (t1290) 5 (3 players)
UTG checks, Hero bets t380, CO calls t380, UTG raises to t930 all in, Hero raises to t1050 all in, CO calls t625 all in
Opäť dobrý pre mňa, UTG check - to už si hovorím že štandartná fish. Dobre, neviem ani prečo som to tam neposlal hneď ale iba betol.
River: (t4230) 6 (3 players - 3 are all in)
1. lvl, ready žiadne
Poker Stars $1.00+$0.20 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 8 players - View hand 1210441
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: t3210 160.50 BBs
SB: t1600 80 BBs
BB: t1330 66.50 BBs
UTG: t1350 67.50 BBs
UTG+1: t1515 75.75 BBs
MP1: t1600 80 BBs
Hero (MP2): t1470 73.50 BBs
CO: t1425 71.25 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is MP2 with K A
UTG raises to t120, 2 folds, Hero calls t120, CO calls t120, 3 folds
Keďže žiadne ready, defaultne tu nedávam nikomu nejaký veľký kredit. To ale neznamená že sa chcem PF dostať do neistého all-inu s AKo. Callujem blind, uvidím podľa flopu
Flop: (t390) K Q 2 (3 players)
UTG bets t100, Hero raises to t300, CO calls t300, UTG calls t200
Flop dobrý, raisor robí taký nemastný-neslaný bet. No a ešte je tu CO ktorý iba calluje, to nevyzerá na dobrého hráča Raisujem to tak jemne, po jeho calle tu čakám kľudne AJ
Turn: (t1290) 5 (3 players)
UTG checks, Hero bets t380, CO calls t380, UTG raises to t930 all in, Hero raises to t1050 all in, CO calls t625 all in
Opäť dobrý pre mňa, UTG check - to už si hovorím že štandartná fish. Dobre, neviem ani prečo som to tam neposlal hneď ale iba betol.
River: (t4230) 6 (3 players - 3 are all in)
- tomisumi
call predflopom
poriadny reraise po flope
turn si mohol bet 50% potu.
inac zahrate velmi dobre.
poriadny reraise po flope
turn si mohol bet 50% potu.
inac zahrate velmi dobre.
-
No na $1 to musi byt dost otazne ci to neshipnut rovno PF na hentaky raise... flop trochu viac a shove turn
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
urcite to neshipnut rovno predflopom OMG.. to by bola hlupost
-
Na 1$ insta callnu tvoj shove s AK v early faze aj s Q4o bez akehokolvek problemu.
Shove je tiez velmi good move a ziskas obrovsku value od tych opic co tam hravaju.
Shove je tiez velmi good move a ziskas obrovsku value od tych opic co tam hravaju.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.