Tak lidi, po delší době zpět. Měl jsem teď fakt spoustu jiných věcí na starosti.
Jelikož jsem si vybral bankroll (čti udělání řidičáku vyžaduje i něco, čím se budeš dopravovat), přemýšlel jsem, jak znovu vybudovat bankroll. Jelikož mi zůstalo na P****Stars nějakých 20$, rozhodnul jsem se, že nebudu ještě nic posílat a uděláme trošku risk play. Jelikož jsem svůj roll předtím budoval na sng hu a semtam i cg, řekl jsem si, že když tam jsem byl ziskový, proč v tom nepokračovat.
Otevřel jsem si tedy 6,25 turbo hu na PS a začal hrát, dařilo se dařilo a když jsem šel spát, měl jsem něco přes 70$. Momentálně už jsem na to znatelně lépe. Hraju pořád stabilně 6,25+11.50hu + semtam 22hu + nl50 hu. Musím říct, že nejziskovější jsem na 11usd. nevím proč, ale připadá mi to, že tam chodí hráči, kterým na účtě zůstalo posledních 11dolarů a jdou je protočit na hu. No, jednu dobu jsem zde chytnul šílený tilt (prohrál jsem s donkem 4x v řadě hu, když chodil každou ruku allin - jen tak pro zajímavost, co jsem prohrál QQ vs 53o (došla barva), AK vs 84s (4 na river), AT vs 75, a pak KQs vs 22), takže jelikož mi dělá tilt problémy, přešel jsem hned na větší hu, to prohrál a pak ještě jednou a rázem jsem byl 200$ -. Otevřel jsem si zase 6usd hu s pár 11 a vše nahrál zpět.
No teď ale proč píšu, mám zajímavou ruku, vůbec nevím, jak tohle zahrát, vždy, když flopnu monster, trochu zpanikařím. Měl jsem raisovat turn? chtěl jsem zkusit overbet, aby to vypadalo na steal na tom riveru, byl by lepší value bet, s čím by mě asi doplatil? jaká byla jeho range?
The flopped quads story Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players -
View hand 325432The Official
DeucesCracked.com Hand History
ConverterBB: $36.65Hero (BTN/SB): $66.00Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 9

9
Hero raises to $1.50, BB calls $1
Flop: ($3.00) J

9

9
(2 players)BB checks, Hero checks
Turn: ($3.00) 6
(2 players)BB bets $2, Hero calls $2