.
Re: spax's home - another poker blog
hahaha
jinak, ted jsem pustil 3bi na nl50 hu. prvni handa
flopped flush < set (fullhouse river)
na flopu 873 drzim 87 (ai) typek call s JJ, turn 3
AK < AQ (flop ATx turn J river K - ai hned po flopu btw)
jinak 2bi uz jsem nahral zpatky, z toho jeden zpoloviny na 20$ DoNu. Co je ale kuriozita? Byla bubble, typek mel 6200, zbytek 1000-2500), ten typek byl jak splaseny, nakonec vypadnul na bubble on. co na to rict? je to mozne vubec? Vzdyt by stacilo, aby si dal sitout, ne? paneboze
jinak, ted jsem pustil 3bi na nl50 hu. prvni handa
flopped flush < set (fullhouse river)
na flopu 873 drzim 87 (ai) typek call s JJ, turn 3
AK < AQ (flop ATx turn J river K - ai hned po flopu btw)
jinak 2bi uz jsem nahral zpatky, z toho jeden zpoloviny na 20$ DoNu. Co je ale kuriozita? Byla bubble, typek mel 6200, zbytek 1000-2500), ten typek byl jak splaseny, nakonec vypadnul na bubble on. co na to rict? je to mozne vubec? Vzdyt by stacilo, aby si dal sitout, ne? paneboze
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:je to mozne vubec? Vzdyt by stacilo, aby si dal sitout, ne? paneboze
No je to hnus, ze poker hravaju zli hraci! Sice na tom zarabame, ale fak that, dolezite je, nech to ma nejaku uroven!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
dnes jsem dal shoot na NL100 Hu. Myslel jsem, ze budu hned bohatsi, jak jsem se tesil. Jeste teda nakonec, ze to nevyhral, P****Stars zase nakrmilo akurat sebe. hate this.
sry, ale nejede mi DC conventer, kdyztak jestli znate jiny, ktery podporuje tohle forum, sup sem s nim.
souper (BTN) $104
Ja (CO) $140.50
Pre-Flop:
souper raise 3, ja call 2
Flop: Td9hJh
Ja bet 4, souper raise 13, ja reraise allin (137.50), souper call
Turn: Ks
River: Qc
Souper TsJd
Ja 8d7h
split pot :/
sry, ale nejede mi DC conventer, kdyztak jestli znate jiny, ktery podporuje tohle forum, sup sem s nim.
souper (BTN) $104
Ja (CO) $140.50
Pre-Flop:
souper raise 3, ja call 2
Flop: Td9hJh
Ja bet 4, souper raise 13, ja reraise allin (137.50), souper call
Turn: Ks
River: Qc
Souper TsJd
Ja 8d7h
split pot :/
-
Lidi, mám na vás dva dotazy.
1) V hu, když hrajeme dejme tomu nl50.
určitě každý z vás každé A raisuje, spíš by mě zajímalo, s jakým kickerem callujete 3bet proti neznámému hráči.
Dejme tomu, že je situace: já (BTN) dostanu A8o, raise na 1.5$, týpek reraise 4$. Já A8 jeste calluju, flop prijde Q92, on cbet 6$. Co teď? Někdy zkouším bluff call, reraise turn, ale to mi přijde EV-, jelikož ho fakt může něco trefit a tím investuju do potu spoustu peněz. Abych se tedy vyhnul takovýmto situacím, s jakou A range callujete soupeřův 3bet? U mě to je u suited ruk A4+ a u offsuite ruk A8+. Možná dělám chybu, fakt nevím, ale určitě bych do té hry nelezl s A2o nebo tak. Určuji tak z toho, že buď bude mít lepšího kickra nebo nějaký pocketpair a jít do hry s 30% se mi moc nechce.
2) Používáte někdo 4bet bluff? Nemáte nějaké články nebo nemohli byste mi doporučit nějaké video s touhle tématikou?
1) V hu, když hrajeme dejme tomu nl50.
určitě každý z vás každé A raisuje, spíš by mě zajímalo, s jakým kickerem callujete 3bet proti neznámému hráči.
Dejme tomu, že je situace: já (BTN) dostanu A8o, raise na 1.5$, týpek reraise 4$. Já A8 jeste calluju, flop prijde Q92, on cbet 6$. Co teď? Někdy zkouším bluff call, reraise turn, ale to mi přijde EV-, jelikož ho fakt může něco trefit a tím investuju do potu spoustu peněz. Abych se tedy vyhnul takovýmto situacím, s jakou A range callujete soupeřův 3bet? U mě to je u suited ruk A4+ a u offsuite ruk A8+. Možná dělám chybu, fakt nevím, ale určitě bych do té hry nelezl s A2o nebo tak. Určuji tak z toho, že buď bude mít lepšího kickra nebo nějaký pocketpair a jít do hry s 30% se mi moc nechce.
2) Používáte někdo 4bet bluff? Nemáte nějaké články nebo nemohli byste mi doporučit nějaké video s touhle tématikou?
-
ja sice hu nehravam, ale napr na deuces ma prn1raid ci ako sa to pise staru ale slusnu seriu
btw v comje z tvojho pohladu A8o lepsie na call 3betu ako A2o?A8o je aj tak zrejme tazko dominovane eso vs jeho range ak trafis a prakticky hras jednokartovu ruku, a2 podobne ale mas aspon conector na str8.
skor by som, ak uz, bol nakloneny dorovnavat suited esa A8 a vyssie, problem je vsak v zasade v tvojej otazke:
poker je hra plna premennych a dynamiky, a ty sa pytas nieco v zmysle ako mam prebehnut cez tu cestu, pritom akurat povies, ze je 5 prudova, ale nepovies, v ktorom pruhu je ake auto, kolko ich je ani ako rychlo sa pohybuju, proste bud pastni konkretnu ruku , popis supera, ready, jeho reakcie na pripadne 4bety a vasu dynamiku, zrejme ta ne3betuje len tak, ci?
alebo sa ti neda velmi odpovedat. ale A8o call 3betu je podla mna stale meh
druha moznost si je najst do HU 'lepsieho' supera-napr pasivnu calling station co netusi, co 3bet je a hrat s nou mensie poty kym nehitnes:)
btw v comje z tvojho pohladu A8o lepsie na call 3betu ako A2o?A8o je aj tak zrejme tazko dominovane eso vs jeho range ak trafis a prakticky hras jednokartovu ruku, a2 podobne ale mas aspon conector na str8.
skor by som, ak uz, bol nakloneny dorovnavat suited esa A8 a vyssie, problem je vsak v zasade v tvojej otazke:
poker je hra plna premennych a dynamiky, a ty sa pytas nieco v zmysle ako mam prebehnut cez tu cestu, pritom akurat povies, ze je 5 prudova, ale nepovies, v ktorom pruhu je ake auto, kolko ich je ani ako rychlo sa pohybuju, proste bud pastni konkretnu ruku , popis supera, ready, jeho reakcie na pripadne 4bety a vasu dynamiku, zrejme ta ne3betuje len tak, ci?
alebo sa ti neda velmi odpovedat. ale A8o call 3betu je podla mna stale meh
druha moznost si je najst do HU 'lepsieho' supera-napr pasivnu calling station co netusi, co 3bet je a hrat s nou mensie poty kym nehitnes:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
po flopu jsem myslel, ze si hodim masli. tajne jsem doufal v nejake AK, ale on AJ wtf?!
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 327948
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): $50.00
BTN/SB: $50.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A A
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4, BTN/SB calls $2.50
Flop: ($8.00) K Q T (2 players)
Hero bets $3.50, BTN/SB raises to $8, Hero raises to $21, BTN/SB raises to $46 all in, Hero calls $25 all in
Turn: ($100.00) 9 (2 players - 2 are all in)
River: ($100.00) J (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $100.00
Hero shows A A (a straight, Ten to Ace)
BTN/SB shows A J (a straight, Ten to Ace)
Hero wins $49.75
BTN/SB wins $49.75
(Rake: $0.50)
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 327948
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): $50.00
BTN/SB: $50.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A A
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4, BTN/SB calls $2.50
Flop: ($8.00) K Q T (2 players)
Hero bets $3.50, BTN/SB raises to $8, Hero raises to $21, BTN/SB raises to $46 all in, Hero calls $25 all in
Turn: ($100.00) 9 (2 players - 2 are all in)
River: ($100.00) J (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $100.00
Hero shows A A (a straight, Ten to Ace)
BTN/SB shows A J (a straight, Ten to Ace)
Hero wins $49.75
BTN/SB wins $49.75
(Rake: $0.50)
-
Co tak foldnut ? AK tlaci preflop, raise tam s horsou rukou nedava na 3 broadway boarde - nie si popredu takmer nikdy proti aspon mierne solidnemu hracovi. Jeho raise range Ta tam poraza - 2 pary, str8 a combo draw all the time.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.