trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
takze 9 bi? ((((((
dik za vypocty ja som si to neklikol a nevidel ciselka
edit:skusil som si podakovat;)
dik za vypocty ja som si to neklikol a nevidel ciselka
edit:skusil som si podakovat;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vsetky straty su z nl1k a nl600... blbe na tom je to, ze na tychto stakes som mal otvorene maximalne 2-3 stoly kvoli nejakym rybam a primarne som hral nl400 (kde som v pluse)... prehral som o stacky KK vs KJs, KK vs KQs, JJ vs J10s, vsetko allin na nizkych flopoch kde mal super FD a okamzite dochcil na turne, naopak mne moje combodraws nedosli nikdy... tiez totalne horim v strednych potoch a proti rybam s cca 50BB (AK vs 22 na flope A45 a pod.) - celkova strata cez 10k
caka ma rebuild na nl200
caka ma rebuild na nl200
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
sak to mas len 10BI , prec o nie na NL400 ked tam ti ot ide?
podla man by si nemal moc rozmyslat na d monieez ale brat to iba ak BI a BB
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:sak to mas len 10BI..
+1
-
josipjs napísal:sak to mas len 10BI , prec o nie na NL400 ked tam ti ot ide?
jaj mudry si ako radio, neviem o tom ze 10k je 10BI na NL600, naviac to fakt nasere prehrat tak vela ked hram iba 1-2 stoly z toho limitu a mam taky prepad na par stovkach ruk
a nevyplakavam ze som prehral tolko penazi beriem to ako fakt a sucho som napisal ze idem rebuildovat na NL200 takze tvojim poznamkam nerozumiem... a preco nie iba NL400? a preco nie NL10 ked mi to tam tak slo??
-
podla mna by si sa mal ukludnit reagujes prehnane a hrubo
-
tucniak napísal:podla mna by si sa mal ukludnit reagujes prehnane a hrubo (???)
Tomino neser!
-
sorry mam sa ucit a nudim sa tak vypisujem ko"n"iny:D:D:D
pady sa stavaju aj taketo krute-rebuildnes a nabuduce pojdes lepsie pripraveny-inac ja osobne by som bol posraty ist hrat nl1k bez 40-50 bi a mozno aj to je malo:(
ale tak ja som zatial posraty ist hrat aj nl200
* "n"=kot
pady sa stavaju aj taketo krute-rebuildnes a nabuduce pojdes lepsie pripraveny-inac ja osobne by som bol posraty ist hrat nl1k bez 40-50 bi a mozno aj to je malo:(
ale tak ja som zatial posraty ist hrat aj nl200
* "n"=kot
-
ja som na tom podobne co sa tyka BR managementu ako tucniak, t.j. uber nit. mam roll 60BI na nl100 a citim sa dobre. na nl200 sa chystam s rollom minimalne 40 mozno 50 BI. proste 20BI mi pride ako velmi malo a viem za seba povedat, ze by som s takym rollom nevedel hrat v pohode. viem, ze triko nema problem hrat s takym rollom a toto nie je jeho prva apokalypsa, ci je tam spojitost musi vediet sam.
a vobec si nemyslim, ze by reagoval prehnane ci podrazdene.
proste gl trikoza, to zvladnes!
a vobec si nemyslim, ze by reagoval prehnane ci podrazdene.
proste gl trikoza, to zvladnes!
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
ja som bol posrany tiez, ale sam vies ze na LA tych stolov nl600-nl1k je pramalo, takze si myslim ze pokial hras 1-3 stoly tychto limitov naraz tak nepotrebujes mat zrovna 50k, a samozrejme hras iba vtedy ked je tam vypasena ryba a ne*ebes sa s regularmi
ale tak mas pravdu dalo sa cakat ze nieco taketo skor ci neskor pride, takze mi beha hlavou myslienka ci to stoji za to, tie swingy velkosti x priemernych platov uz nie su ziadna sranda a ci nie je lepsie si v pohodli hrat NL100-NL400 bez vacsich stresov, a aj tam sa da celkom v pohode zarobit na slusne zivobytie... ale tak cloveku to proste neda ked vidi tu rybu vyssie, a ryba na NL50 alebo na NL1000, to uz je jedno, robi uplne tie iste chyby
ale tak mas pravdu dalo sa cakat ze nieco taketo skor ci neskor pride, takze mi beha hlavou myslienka ci to stoji za to, tie swingy velkosti x priemernych platov uz nie su ziadna sranda a ci nie je lepsie si v pohodli hrat NL100-NL400 bez vacsich stresov, a aj tam sa da celkom v pohode zarobit na slusne zivobytie... ale tak cloveku to proste neda ked vidi tu rybu vyssie, a ryba na NL50 alebo na NL1000, to uz je jedno, robi uplne tie iste chyby
Naposledy upravil trikoza dňa 06 Jan 2010 16:43, celkovo upravené 1 krát.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.