trikoza´s road to bankrupt
trikoza´s road to bankrupt
Tak som sa rozhodol si aj ja na novom fore zalozit miniblog, nech nesvinim svojimi splechmi blogy a temy ostatnych
po rekordnom minulom mesiaci zacal november pre zmenu katastrofalne, ale dnes... dnes ludia nie ze hadzali po mne peniaze, oni ich na mna doslova kydali lopatou zaverecne resume hektickeho poker dna + cca 1700 usd, co jest +17 BI, co teda ozaj nie je na zahodenie
dalej som sa rozhodol dat este jednu sancu hand grabberu pre pacific tak do buducna budem snad schopny postovat stats grafy a handy
zatial iba obraztek
po rekordnom minulom mesiaci zacal november pre zmenu katastrofalne, ale dnes... dnes ludia nie ze hadzali po mne peniaze, oni ich na mna doslova kydali lopatou zaverecne resume hektickeho poker dna + cca 1700 usd, co jest +17 BI, co teda ozaj nie je na zahodenie
dalej som sa rozhodol dat este jednu sancu hand grabberu pre pacific tak do buducna budem snad schopny postovat stats grafy a handy
zatial iba obraztek
Naposledy upravil trikoza dňa 21 Apr 2009 13:56, celkovo upravené 4 krát.
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: fero in action
tak som si dal este jednu session a ukoncil jazdu na +2100usd... uff dnes sa mi bude dobre spat
btw, fialovou su oznaceny maniaci
btw, fialovou su oznaceny maniaci
-
hehe, normalne mas moj obdiv, toto vsetko a k tomu bez statistik k hracom, ty musis byt genius
a samozrejme velka gratulacia k super dnu...
a samozrejme velka gratulacia k super dnu...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ehm... asi sa mi sniva co som prave videl 21BI na NL100 za den. Pozrem si to znova za 2 hodiny, mozno je este moc skoro a zle vidim.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no paraada
kolko ruk?
kolko ruk?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:no paraada
kolko ruk?
netusim kedze nemam stats, ale hral som hrooozne vela, mozno aj tych 10 hodin 5 stolov, teraz mam dva dni pauzu nech mi z toho nerupne v bedni
-
ty vole, tak to je aky brutal run, co si sa naspeedoval skor nez si sadol k stolom ? ..inak parada, krasna praca, grats
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
uz som ti pisal aj na icq, ale G R A TS
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
gratulujem,,to sa snad da len asi v tekej herni ako je luckyacepoker...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
dnesne news
- pracuje sa na zavedeni handgrabberu, mam s tym nejake trouble ohladom licencie ktoru som kedysi davno mal ale zrazu po updatovani softu nefunguje takze to este zabere nejaky cas
- nocna 2h session po 5 whiskach - katastrofalna hra, ale napriek tomu +2 BI takze upswing pokracuje
gn
- pracuje sa na zavedeni handgrabberu, mam s tym nejake trouble ohladom licencie ktoru som kedysi davno mal ale zrazu po updatovani softu nefunguje takze to este zabere nejaky cas
- nocna 2h session po 5 whiskach - katastrofalna hra, ale napriek tomu +2 BI takze upswing pokracuje
gn
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.