trikoza´s road to bankrupt
Re: fero in action
malo to by OOP , myslis ze moja reakcia vystihla vsetko podstatne hadam ti nemusim pisat ze nech je super hocico tak 5 8 OOP neni zrovna plusovy move teda ak zrovna netravis tu moznost 1 zo 100 teda flush . Cize mi chces povedat ze ked mam hotrun tak mam hrat ako donk a calloval 40% ruk ? A odvolavas sa tiez na deep stacky cize ked flop dojde 5 8 Q alebo tebe flush draw a jemu ostane over pair v klude mu preplatis cely stack ? to trosku nedava zmysel .
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
no ja ti neviem, predstava ze si tu k handam budeme pisat veci ako preboha, OMG, WTF a podobne sa mi nezda prilis lakava...
kde som tvrdil ze pri hotrune treba callovat 40% ruk? netvrdim ze toto je zrovna +EV hra, na druhej strane ten 3 bet je ozaj maly, stacky velke, i was feeling lucky,tak preco nie? s 57s sa da okrem flushu chytit rozne combo draws, aj ked tu moze byt nevyhoda v tom ze ked pushem s combom tak ma v 90% callne, to je pravda
a ked netrafim mam pohodovy fold, o par hier ak ma 3betne a budem mat monster AA/KK v pohode mu to flat callnem a bohate si vynahradim stratu tych 9BB
kde som tvrdil ze pri hotrune treba callovat 40% ruk? netvrdim ze toto je zrovna +EV hra, na druhej strane ten 3 bet je ozaj maly, stacky velke, i was feeling lucky,tak preco nie? s 57s sa da okrem flushu chytit rozne combo draws, aj ked tu moze byt nevyhoda v tom ze ked pushem s combom tak ma v 90% callne, to je pravda
a ked netrafim mam pohodovy fold, o par hier ak ma 3betne a budem mat monster AA/KK v pohode mu to flat callnem a bohate si vynahradim stratu tych 9BB
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
9bb ja tam vidim tu stranu 16410$
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
"edukativna" session u kamosa pre kamosa s 12 rocnou whiskey a bilanciou +400usd = totalna spokojnost
... a cvakol som si listok v nocaku
... a cvakol som si listok v nocaku
-
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
trikoza napísal:... a cvakol som si listok v nocaku
btw. prečo jazdíš nočákom? nie je efektívnejšie a pohodlnejšie dať 5-10usd za taxi?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:trikoza napísal:... a cvakol som si listok v nocaku
btw. prečo jazdíš nočákom? nie je efektívnejšie a pohodlnejšie dať 5-10usd za taxi?
trikozov posledny nocny listok http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/download/file.php?id=750
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Renegade napísal:trikozov posledny nocny listok http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/download/file.php?id=750
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:btw. prečo jazdíš nočákom? nie je efektívnejšie a pohodlnejšie dať 5-10usd za taxi?
ja mam nocaky rad, vzdy tam stretnem znamych ktorych som dlho nevidel tak mozme pokecat
nastupim a vyzera to nejako takto
-
tak co tak poslat SMS na 1100 za 1 usd...
mozes sa veselo vozit v nocaku a este bez pokuty:D
mozes sa veselo vozit v nocaku a este bez pokuty:D
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.