trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
nice a gl k dalsim $5k+ mesiacom
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
lol ty si riadny lucker toto neni sick ale toto je v p...
ale tak vyvyja sa to pekne gl
ale tak vyvyja sa to pekne gl
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
nice 1 ,
go go go
go go go
- rebro
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
trikoza napísal:tiez sa chcem vratit k sledovaniu novych videii tak ak by bol niekto ochotny sharenut svoje konto na deucescracked/cardrunners/... za nejaky ten baksis nech mi posle spravu
nikto?? cardrunners alebo leggo...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
leggo si nespominal..mozem sharnut
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
MAREC 2009
pre kompletnost sem davam vysledky este z marca
winnings - 3100
rakeback - 2300
-800 usd
(zrejme tu chyba zopar ruk pretoze som bol v hre urcite este viac v minuse, na druhej strane mi prisiel zahadny bonus 666usd z luckyace tak sa to asi priblizne vyrovnava)
pre kompletnost sem davam vysledky este z marca
winnings - 3100
rakeback - 2300
-800 usd
(zrejme tu chyba zopar ruk pretoze som bol v hre urcite este viac v minuse, na druhej strane mi prisiel zahadny bonus 666usd z luckyace tak sa to asi priblizne vyrovnava)
-
APRIL 2009
hral som na dvoch kontach, v strede mesiaca bola pauza a potom som si spravil konto na littlewoods... na druhom konte chyba jedna session s vysledkom -400
winnings +300
bonusy +400
rakeback +900
vseobecne sa da povedat ze som z poslednych dvoch mesiacov totalne znechuteny, mal som (a asi aj stale mam) naozaj velky bad run a nebyt zopar darcov organov, tak by som sa z toho velmi tazko dostaval... napriek tomu mam pocit ze sa zlepsujem a hram lepsie ako pominule mesiace, co je paradoxne kedze vysledky su uplne opacne... no dufam ze zas pride kludnejsie obdobie a dokazem sa aspon priblizit k vysledkom z obdobia oktober-februar, rakeback si cashoutnem a zostava mi 40BI na NL100 tak dufam ze to pojde a budem znova moct rozmyslat o prechode na vyssi limit
hral som na dvoch kontach, v strede mesiaca bola pauza a potom som si spravil konto na littlewoods... na druhom konte chyba jedna session s vysledkom -400
winnings +300
bonusy +400
rakeback +900
vseobecne sa da povedat ze som z poslednych dvoch mesiacov totalne znechuteny, mal som (a asi aj stale mam) naozaj velky bad run a nebyt zopar darcov organov, tak by som sa z toho velmi tazko dostaval... napriek tomu mam pocit ze sa zlepsujem a hram lepsie ako pominule mesiace, co je paradoxne kedze vysledky su uplne opacne... no dufam ze zas pride kludnejsie obdobie a dokazem sa aspon priblizit k vysledkom z obdobia oktober-februar, rakeback si cashoutnem a zostava mi 40BI na NL100 tak dufam ze to pojde a budem znova moct rozmyslat o prechode na vyssi limit
-
ufff ufff ufff... mam za sebou tuhy 5-dnovy grind, ani neviem co ma to napadlo, len tak som si povedal ze by bolo fajn hned na zaciatku mesiaca nieco uhrat nech je na chleba a na benzin kedze od zajtra sa chystam pripravovat na statnice, 16 days to go... tak som proste hral a hral a hral, nahral som masivnych 17k ruk... ciel bol uhrat tych 2k usd, nakoniec to vyslo aj s niecim naviac, takze spokojnost hadam som si toto po tych trapeniach v uplynulych tyzdnoch aj zasluzil
-
kolko stolov naraz hras ze si dal tolko ruk ?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
-good job,predsa si nemohol zabudnut hrat poker,respektive si vsetci tvoji superi nezacali platit coachov ako aajones
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.