tucniak's semi-dead blog
Re: tucniak's busto-trip
monster
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Co ma ten obrazok spolocne s temou?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Dakujem za vysvetlenie
-
totiz 3koza ma svoje oblubene macickovske video
inac dnes som sejka stretol znova a vysypal som sa donho s AQ na Axx3 duha aku na nebi len tak nevidite vo 4betovanom pote kde turno 2pary, ale v pohode:D..
inac dnes som sejka stretol znova a vysypal som sa donho s AQ na Axx3 duha aku na nebi len tak nevidite vo 4betovanom pote kde turno 2pary, ale v pohode:D..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
lol-EVENHUNTER
to ma clovek zato, ze mu z rana ide, tak si k tomu sadne aj poobede a zacne hrat ako totalny RETARD a aby sa nezabudlo, terminator:D:D:D
no nevadi, lollz, my bad
to ma clovek zato, ze mu z rana ide, tak si k tomu sadne aj poobede a zacne hrat ako totalny RETARD a aby sa nezabudlo, terminator:D:D:D
no nevadi, lollz, my bad
-
Je pekne, ze mas TuKEho ako som vzor, len mam pocit, ze si to zobral cele nejak z opacneho konca .
Hral si fakt ako totalny retard? Ty mas trosku nabeh byt result oriented, ked mas seriu ruk, kedy sa Ti nedari. Kludne to sem pastni, ak mas odvahu .
Hral si fakt ako totalny retard? Ty mas trosku nabeh byt result oriented, ked mas seriu ruk, kedy sa Ti nedari. Kludne to sem pastni, ak mas odvahu .
-
popravde, nemam, ale popisem v skratke jednu za vsetky ruky:
otvaram utg 88 a typek na blinde pomerne tight ma 3betuje
vravim si okej callnem mam poziciu -ze som na utg som si nejak ani nevsimol- v zmysle ze s 23o ma asi 3betovat nebude
pride maly board s fdraw, on cbetne a ja co??PUSHNEM
lebo ved sme sa bavili ze je dobre tam a tam pushnut, skoda len, ze je dobre tak pripadne pushnut draw alebo slowplayovane AA aby som sa tvaril, ze tu draw mam. 88 je trosku mimo
sympatak instasnap AA a ja sa normalne postavim a pozriem do zrkladla, zeeee-hrabe ti????
otvaram utg 88 a typek na blinde pomerne tight ma 3betuje
vravim si okej callnem mam poziciu -ze som na utg som si nejak ani nevsimol- v zmysle ze s 23o ma asi 3betovat nebude
pride maly board s fdraw, on cbetne a ja co??PUSHNEM
lebo ved sme sa bavili ze je dobre tam a tam pushnut, skoda len, ze je dobre tak pripadne pushnut draw alebo slowplayovane AA aby som sa tvaril, ze tu draw mam. 88 je trosku mimo
sympatak instasnap AA a ja sa normalne postavim a pozriem do zrkladla, zeeee-hrabe ti????
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.