tucniak's semi-dead blog
Re: tucniak's busto-trip
Ehm, aha . Ale tak ber to pozitivne - tuto session si si budoval imidz retarda zadarmo (ved si skoncil na 0) .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
November
pocas novembra som zo zaciatku hral nl50, potom ako roll a tentokrat uz snad aj skill dovolili som zacal skusat nl100-miesal som v oboch pripadoch do toho aj nejaky ten HU, inac 6max
na nl100 to snad pojde, nemam pocit, ze by som dostaval nejak vyrazne cez hubu a nevedel co v spotoch robit, ako pri poslednom pokuse..
pripajam graf vsetkeho dokopy a len 6maxu(nl50+nl100 dokopy)
celkove cisla su nejak winrate 1600, points 200 a RB okolo 600-takze hoci mohlo byt lepsie, stale velka spokojnost u mna-hlavne ze som si zvykol na novy limit a citim sa na nom pomerne fit.
november uz necham novembrom a radsej sa povenujem troska skole, balugovi a improvovi, mozno nejaky donkament for fun ale inac stacilo
treba na sebe makat , graf ani zdaleka nevyzera fit a trendy
pocas novembra som zo zaciatku hral nl50, potom ako roll a tentokrat uz snad aj skill dovolili som zacal skusat nl100-miesal som v oboch pripadoch do toho aj nejaky ten HU, inac 6max
na nl100 to snad pojde, nemam pocit, ze by som dostaval nejak vyrazne cez hubu a nevedel co v spotoch robit, ako pri poslednom pokuse..
pripajam graf vsetkeho dokopy a len 6maxu(nl50+nl100 dokopy)
celkove cisla su nejak winrate 1600, points 200 a RB okolo 600-takze hoci mohlo byt lepsie, stale velka spokojnost u mna-hlavne ze som si zvykol na novy limit a citim sa na nom pomerne fit.
november uz necham novembrom a radsej sa povenujem troska skole, balugovi a improvovi, mozno nejaky donkament for fun ale inac stacilo
treba na sebe makat , graf ani zdaleka nevyzera fit a trendy
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
parada a gratulacia... novy "pro" na obzore?
a ku grafu, mat taku cervenu tak zacnem novy zivot
a ku grafu, mat taku cervenu tak zacnem novy zivot
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
pockaj na elzonov graf
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
v tej prahe vam miesaju nieco do pitnej vody, co zlepsuje cervenu ciaru? ja ani za nic nedokazem pochopit, ako to robite...
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
tucniak napísal:pockaj na elzonov graf
ja mesiac este nezatvaram tak to mozno bustnem
a cervena je sposobena dobrou aktivnou hrou, mozno(urcite) niekedy na ukor modrej
a btw pekne tucniak
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:a btw pekne tucniak
Haha, ta "btw" pochvala + ta poznamka za tym, co si vyeditoval ma pobavila - uprimna radost z kolegu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
najz tomo snad coskoro dobehnes EV a zabookujes >3k mesiac
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-najs vysledky,co som ja za studentskych cias musel vylozit vagonov za tie prachy
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-najs vysledky,co som ja za studentskych cias musel vylozit vagonov za tie prachy
si rikal, ze si dealoval pred tuzexem
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.