TuKEho blog
Re: TuKEho blog
ta AQs ruka je dost zaujimavo hrana..mame nejake info o f3b regulara, prip. postflop tendenciach?
ak to 3betujes for value a zaroven mu davas okrem PP aj Axs, tak nie je na flope value? sklada na 3bety suited broadway? floatuje?
ako ak planujes c/c resp. c/f s TP2K v 3bet potoch, tak to ne3betuj preflop imo..sam hovoris, ze mu AK nebudes davat do range casto tak nemas aj voci niecomu ako JJ,77,AQs-A2s,KTs+ >60% equity?
ak to 3betujes for value a zaroven mu davas okrem PP aj Axs, tak nie je na flope value? sklada na 3bety suited broadway? floatuje?
ako ak planujes c/c resp. c/f s TP2K v 3bet potoch, tak to ne3betuj preflop imo..sam hovoris, ze mu AK nebudes davat do range casto tak nemas aj voci niecomu ako JJ,77,AQs-A2s,KTs+ >60% equity?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
So súperom nemám žiadnu históriu, dnes som ho videl prvýkrát a fold to 3b na vzorke 140 rúk je irelevantný, ale pokiaľ ťa to uspokojí, tak ho 3x 3betovali a 1x to položil, 1x 4betol a 1x callol
Pokiaľ aj má Axs, tak od neho získam max. 1 bet.
A pravdu povediac, nejako sa s tým AQ OOP nechchcem stacknúť na flope. Teda ak betnem na flope, tak na každý raise skladám, pretože tam buď skryl to AK, ktoré cold callol PF alebo hitol set/AJ.
Ak checknem na flope, súper môže skúsiť bluffovať resp. valuebetovať to jeho AT alebo checkne behind a môžem vsadiť na turne.
Pokiaľ by barreloval ešte aj turn, tak to tam položím, pretože proste neverím, že by to robil s horším ako mám ja.
Nevidím dôvod, prečo vsádzať na flope a nenachať si to na turne. Bet na turne sa mi páči omnoho viac.
Edit: akú líniu si teda predstavuješ? Bet flop, shove turn? alebo ako?
Pokiaľ aj má Axs, tak od neho získam max. 1 bet.
A pravdu povediac, nejako sa s tým AQ OOP nechchcem stacknúť na flope. Teda ak betnem na flope, tak na každý raise skladám, pretože tam buď skryl to AK, ktoré cold callol PF alebo hitol set/AJ.
Ak checknem na flope, súper môže skúsiť bluffovať resp. valuebetovať to jeho AT alebo checkne behind a môžem vsadiť na turne.
Pokiaľ by barreloval ešte aj turn, tak to tam položím, pretože proste neverím, že by to robil s horším ako mám ja.
Nevidím dôvod, prečo vsádzať na flope a nenachať si to na turne. Bet na turne sa mi páči omnoho viac.
Edit: akú líniu si teda predstavuješ? Bet flop, shove turn? alebo ako?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tentokrat sa pridavam ku konikovi ta AQ ruka sa teda ani mne moc nepozdava... Check na flope je podla mna dost zlyyyy... Davas jasne najavo ze bud si hitol monster alebo mas solid showdownable ruku Pripravujes sa o value z jeho pripadnych floatov. A moze sa aj outlevelnut a callnut flop a river s niecim horsim...
U mna bet flop, check/raise allin turn alebo bet/check/bet
U mna bet flop, check/raise allin turn alebo bet/check/bet
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
No ked takto checkujes, TukE, tak vlastne Tvoj bet tam = BS, lebo monstre zvyknes OMG CHECKovat a toto evidentne tiez .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Monstre nezvyknem checkovať, ale s týmto AQ som si nebol úplne istý, že sa chcem stacknúť.
Ak to betnem a on ma pretočí, tak to môžem zase ez foldnúť no
C/R AI na turne mi zaplatí s čím horším?
-
inac preco by ta tam mal na flope raisovat? ako bluff na superdry boarde? alebo for value z coho?
//edit
c/r AI je tu s AQ bluff a mozes sa snazit vyfoldovat AQ/AK
//edit
TuKE napísal:C/R AI na turne mi zaplatí s čím horším?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:inac preco by ta tam mal na flope raisovat? ako bluff na superdry boarde? alebo for value z coho?
//editTuKE napísal:C/R AI na turne mi zaplatí s čím horším?
no to zrovna nie to tam uz nikto nepolozi, ak callne tvoj bet na flope a sam betne turn tak v 3betnutom pote ma tak skoro 50% stacku vnutri cize neexistuje aby to foldol
Skor to je pre protection proti nejakemu random floatu co calloval flop a mohol na turne pickupnut FD... v tomto konkretnom pripade to sice nieje az take terno kedze board je aj po turne docela dry. Ale je to fajn na vytvorenie nejakej meta-game aby si odvykol ta floatovat... Ja osobne proste AQ na Ahigh flope v 3betnutom pote pokladam za nuts a hrat to tak ze dostat sa co najlacnejsie na showdown sa mi nepaci
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
TuKE napísal:Monstre nezvyknem checkovať, ale s týmto AQ som si nebol úplne istý, že sa chcem stacknúť.
HAHAHA to si robis srandu ? nepoznam nikoho viac blbeho v checkovani monstrov ako teba
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:HAHAHA to si robis srandu ? nepoznam nikoho viac blbeho v checkovani monstrov ako teba
Aj ty si bol kedysi mladý a chcel som napísať pekný, ale to si nebol nikdy.
Chcel som tým len povedať, že časy sa menia a ja už necheckujem monstre
Jaska, že si pamätám časy, kedy som checkoval royal flush, ale proste už som trochu, ale iba trochu dospel
-
Dnes som mal opäť veselú session
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.