Par mesiacov som poker teraz nehral nejak aktivne, no moja momentalna situacia je taka ze cez letne prazdniny medzi rocnikmi VS som si prisiel zarobit par korun do Norska kde som teraz a budem tu tak este 3 mesiace . Byvam tu s otcom a bratom ktory su tu uz zopar rokov no nikoho ineho tu nepoznam. Priatelka zostala na SVK a ja okrem toho ze 8 hodin robim.. 6 hodin spim viac menej nemam co robit

A tak som sa rozhodol ze to skusim uplne seriozne s pokrom a pekne od podlahy.. od NL2. Na Bwine som dostal no-deposit bonus 20 dolarov a doposlal som si do 40 dolarov nech mam BM.. Viac menej mi ide o to zlepsit sa a popripade si potom doposlat kedze v Norsku sa nezaraba zle

moj prvy ciel je odohrat mesacne 40k ruk ( hravam iba 4 stoly (6max) a snazim sa im plne venovat.. casom spustim viac)
druhym je do konca jula hrat stabilne NL5
a do konca leta NL10 ..
a mojim hlavnym cielom je konecne zacat ovladat svoj tilt a minimalizovat zle rozhodnutia ktorych je kopec..
pripojim mojich zopar statistik z HEM (mam odohranych iba 4K ruk !)
VPIP : 20,1
PFR : 12,6
bb/100 : 11,39
WTSD: 30,8
W$SD : 52,6
moj FLOP CBET je 86 a turn Cbet je 74 percent.. je to asi obrovske cislo vsak ? ostatne staty neviem ake by mali cca byt preto sem pisem nech mi poradia skusenejsi

to je zatial odomna vsetko a od zajtra sem budem pridavat handy