Urbi Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Urbi Blog

Odoslaťod UrbiSVK 19 Jún 2013 21:53

Tak po dlhej dobe citania Vasich blogov som sa rozhodol zalozit si jeden vlastny :) Tak aby som sa Vam predstavil kedze tu nic nekomentujem len citam a dokonca som sa zaregistroval iba vcera :D ... Mam 21 rokov a poker hram cca 4 roky... prvy rok sme zacali hravat micro live sng (2e) ako partia kamaratov po baroch a tak... druhy rok sme uz hravali cash nl10-nl25 kde sa mi docela darilo a drtivu vacsinu penazi co som preflamoval som mal asi z tichto seassions :) postupne som zacal chodit i do okolitych herni kde som hraval micro MTT (10-20e) alebo cash (nl25-nl200 :D ) ale vzdy to bolo len o zabave.. na stars som si semtam poslal par eur chytil hot run.. potom down az po bust stale do kola :) vzdy to bolo iba par eur ale par krat som mal solidny BM na NL5-NL10 no vzdy po par setupoch som dostal tilt a siel rozbit bank na vyssie stakes kde som to bustol.. celkovo mozem mat odohratych cca 40k ruk mozno viac a tak musim mat kopec leakov.

Par mesiacov som poker teraz nehral nejak aktivne, no moja momentalna situacia je taka ze cez letne prazdniny medzi rocnikmi VS som si prisiel zarobit par korun do Norska kde som teraz a budem tu tak este 3 mesiace . Byvam tu s otcom a bratom ktory su tu uz zopar rokov no nikoho ineho tu nepoznam. Priatelka zostala na SVK a ja okrem toho ze 8 hodin robim.. 6 hodin spim viac menej nemam co robit :D sice dnes som sa behol zaregistrovat do fitka ale tak ci tak mam kopec casu a najme cez vikendy uplne volne dni.

A tak som sa rozhodol ze to skusim uplne seriozne s pokrom a pekne od podlahy.. od NL2. Na Bwine som dostal no-deposit bonus 20 dolarov a doposlal som si do 40 dolarov nech mam BM.. Viac menej mi ide o to zlepsit sa a popripade si potom doposlat kedze v Norsku sa nezaraba zle :good: ... kvoli nejakej motivacii si zakladam i tento blog nech sa donutim konecne poriadne sa zamyslat nad hrou a nech si hlavne stanovim ciele..

moj prvy ciel je odohrat mesacne 40k ruk ( hravam iba 4 stoly (6max) a snazim sa im plne venovat.. casom spustim viac)
druhym je do konca jula hrat stabilne NL5
a do konca leta NL10 ..
a mojim hlavnym cielom je konecne zacat ovladat svoj tilt a minimalizovat zle rozhodnutia ktorych je kopec..

pripojim mojich zopar statistik z HEM (mam odohranych iba 4K ruk !)

VPIP : 20,1
PFR : 12,6
bb/100 : 11,39
WTSD: 30,8
W$SD : 52,6

moj FLOP CBET je 86 a turn Cbet je 74 percent.. je to asi obrovske cislo vsak ? ostatne staty neviem ake by mali cca byt preto sem pisem nech mi poradia skusenejsi :) ...

to je zatial odomna vsetko a od zajtra sem budem pridavat handy :) dakujem :)
UrbiSVK

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Urbi Blog

Odoslaťod Stanley VII 19 Jún 2013 22:34

Vítam medzi blogermi :vitaj:

Čo sa týka stats, pri prvom pohľade udrie do oka veľký rozdiel VPIP a PFR, mali by byť pri sebe o dosť bližšie, Pri VPIP 20 by bol ok PFR napr. 18, každý hrá trochu inak, ale 12,6 pri VPIP 20 je na prvý pohľad dosť málo, je to blízko polovice.

bb/100 pekná, samozrejme čím vyššia, tým lepšie :D

Ostatné uvidíme podľa rúk :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod matiapag 19 Jún 2013 22:37

:vitaj:

Tak je vidiet, ze co-to uz mas za sebou a urcite aj pred sebou :) V kazdom pripade zalozenie blogu tuto je urcite dobry napad, jednak to pomoze tebe a jednak to tu aspon trosku ozivis :)

Asi sam vies, co je na tych statoch zle - obv obrovsky gap medzi VPIP a PFR, zaroven obe tie cisla su pomerne nizke, hlavne teda PFR a obv aj tie cbety su dost vysoke, aj ked plati zasada, ze cim viac tight hras, tym vacsi cbet si mozes dovolit mat (ty obv raisujes iba 12% ruk PF, takze mozes mat o dost vyssi cbet stat, ako niekto, kto hra 29/2). Rovnako WTSD je nadstandardny, ale je to vsetko imo microvzorka, ktora nemusi byt pri vacsine statov presna :)

Drzim palce, urcite hlavne vela studuj, citaj a hraj a pojde to :gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod UrbiSVK 20 Jún 2013 14:44

hej hej chapem len neviem ci ste niekedy boli na BWINE na micro cashi.. ono co tu mam history s niektorimi cez 400-500 ruk drtiva vacsina ma 40/10 staty a to este ti viac tight :D :D tak neviem ako ja mam proste zahrat male pocket pair.. je uplne jedno ze z D betnem preflop 3BB+1 za limpera to su vsetko insta calls.. zato mam mensi PFR lebo sa snazim s tymi parmi dostat do hry a bud trafit set alebo nie... neviem mozno to je zle zato to sem pisem ze ci to je vlastne podla vas ziskove alebo nie..
UrbiSVK

Odoslaťod Chlpo1989 20 Jún 2013 15:22

Vitaj :)
Ak mas proti sebe takych superov, tak je jasne, ze chces trafit solid ruku a tahat z nich value a nie sa ich snazit bluffovat a vyhanat z potov, ked nemas ruku. Ak sa ti hra takto dobre, tak pokracuj. Tvoja hra sa bude casom menit, budes vediet, co si mozes proti akemu hracovi dovolit a zachvilku aj staty budu ine. Treba nieco precitat, pozriet nejake komentovane video pre inspiraciu a hlavne hrat.
Najlepsou cestou bude sem-tam sem buchnut nejaku ruku aj s tvojimi myslienkovymi pochodmi na kazdej street.

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 20 Jún 2013 16:34

Nemyslim si, ze tie staty su tvorene iba tymi malymi parmi, tie imo tvoria iba malu cast tvojej range a dam ruku do ohna, ze za tym je nieco ine :)

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod UrbiSVK 20 Jún 2013 17:14

nie nie to je jasne :) viac menej tak isto zahravam i JT+ atd.. ono neviem vsetci vravia ze treba si ruku reisnut na micro ale aky to ma zmysel ?? ved vas callnu so vsetkym a tim padom aky ma pre mna EV+ reisovat z D JTs ? .. pytam sa kvoli tomnu ze ked to robim zle nech sa odnaucim nechcem sa tu hrat na mudreho alebo nieco.. potom mam este jednu otazku ze ako mam zvysit NSwinning ?? ma ho -150BB co je asi docela strasne nie ?? ... viem ze to je asi primitivna otazka ale celkovo co sa tyka HEM toho moc neviem..
UrbiSVK

Odoslaťod Stanley VII 20 Jún 2013 18:46

Tu si môžeš prečítať ako non showdown winnings, inak povedané tiež redline, funguje:

blogy-f94/from-nl10-6max-to-t8707-20.html#p170137

Redline prudko dole neznamená zlú hru, ak showdown winnings idú hore ešte prudšie. Tie dve čiary spolu súvisia a jedna druhú priamo ovplyvňujú, preto sa nedá pozerať a komentovať iba jednu z nich.

Čo sa týka toho veľkého rozdielu PFR a VPIP, nieje dobrý preto, lebo tým hráč prezrádza, aké drží karty. Ako sám píšeš, u teba napr. malé páry a konektory. Na druhú stranu ak dávaš takýto tell, musí byť na druhej strane niekto schopný ho vo svoj prospech aj využiť. Ak máš proti sebe iba hráčov, ktorí to nevedia proti tebe využiť, tak to nieje taká chyba ako keby si mal okolo seba samých regulárov, ktorým je hneď jasné, čo robíš.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod UrbiSVK 13 Aug 2013 16:58

takze hlasim sa sem skoro po 2 mesiacoch.. viem ze som chcel aktualne prispievat do fora no bol som zasiahnuty az prekvapujuco velkym spolocenskym zivotom tu v norsku :D BM co som mal na bwine cinil 70dolarov cize 35BI na nl2 ... viac menej ich mam na moneybookri kedze na bwine mi uz i vyprsal bonus.. rozmyslam ze si ich hodim na stars ,.. myslite si ze sa mi oplati hrat viac 6 stolov NL 2 alebo jeden dva stoly zoomu ?
UrbiSVK

Odoslaťod UrbiSVK 13 Aug 2013 17:08

btw. takze non shhowdown by teoreticky mal byt prio micro limitoch na minuse ?? ked su tam pvoacsine calling stationy ??
UrbiSVK

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!