Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 05 Sep 2011 15:48

tucniak napísal:nechces hravat radsej piskvorky?
everypost=crypost ? (snazil som sa, ale prestavam citat)

co keby si radsej postol nejake ruky, napisal ako myslis a preco je to a to dobre, nech sa aj ja z omahy nieco naucim.. :) ?

preco cez session sledujes, ci si pod alebo nad nulou a preco mas result oriented planovanie..? (zaujima ma to preto lebo asi kazdy hrac s tym bojuje..:) )

crying post, neviem nemám veľmi happy posty, väčšina happy session nebývajú o čom a nejaký yegonheater som ešte nemal...

handy hmmm...teoreticky môžem, ale býval som za ne tvrdo zdrbávaný a to ma odradilo

bojujem s tým takisto ale bez odozvy, jednoducho kukám....

handa...

Opponenti NIT(4bet) nový hráč (3B), 4B od nita je AAxx, s dead money (3B foldne) to môžem happy poslať, ak sa ale 3B rozhodne puhnúť a ja som proti AAxx a AAxx super, ak som proti AAxx a KKxx, nepomôžem si ale on môže KKxx zahodiť čo ale po jeho 3B spraví tak v 25% prípadov lebo ľudia radi gemblia...stále vs AAxx, KKxx nie som na tom tak zle...
AK má rundown tak ten mu celkom dominujem okrem KQJT/9 a KJT9 všetko ostatné som good a mám FE...
Poker Stars $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1433107
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $22.25
UTG: $9.41
Hero (MP): $25.00
CO: $25.00
BTN: $12.50
SB: $27.29

CO posts a big blind ($0.25)

Pre Flop: ($0.60) Hero is MP with 8 :spade: 9 :heart: Q :heart: J :spade:
UTG calls $0.25, Hero raises to $1.35, CO raises to $4.65, 3 folds, UTG raises to $9.41, Hero raises to $25, CO calls $20.35

CO shows T :heart: 7 :club: T :diamond: 8 :heart:

ešte tam mám 1-2 handy, ktoré môžno postnem neskôr..GL
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 05 Sep 2011 18:14

Dôvod na happy posts nie je, väčšinou hrávam PLO25 6 max a PLO50 HU short s 20BB (viacmenej sa len hrajkám a oberám tie ryby čo tam sadajú, s regmi nehrám)...

Môj graf vyzerá nejako takto
PS graf.jpg
PS graf.jpg (150.3 ) Zobrazená 3234 krát

Z toho 6max:
PS graf1.jpg
PS graf1.jpg (68.91 ) Zobrazená 3279 krát

HU graf:
PS graf2.jpg
PS graf2.jpg (73.87 ) Zobrazená 3263 krát

Celkovo ale mám pocit že hrám lepšie aj viacej rozmýšľam, aj že moja hra je lepšia, akurát musím pridať na objeme a ešte trochu na review, našiel som celkom fajn utilitku v HEMe a to filtrovanie POTov v určitej výške, čo mi dáva možnosť vidieť iba veľké poty, a zatiaľ som si písal poznámku tak v 4 z 5 hands, čo je celkom fajn...

Turnajovú omahu vôbec nehrám, nemám pocit, že by som tam mal nejakú edge...

Ale môžem sem hádzať nejaké tie handy s myšlienkovými pochodmi, ktoré som v nich mal...

Toto bude skôr menej štandardná handa, súper je celkom nitty 9/7/3B 3,5 čo mi je jasné že bude mať najskôr AAxx, ale callujem s tým že pri takom nittovi mi tie AA zahrá jasne = ak dá pot ide sa stakovať, ak checkne alebo čokolvek ine tak ho este aj vyfoldujem, čiže spravím si plán podľa jeho reakcie na flop + mám pozíciu. Flop prichádza jeden z tých kde to pošlem rád, lebo by mi to mohol foldnúť, čo sa mi aj podarilo. AAxx vs moja handa je niekde 50:50
Poker Stars $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1433216

MP: $44.43
CO: $32.92
Hero (BTN): $25.00
SB: $19.65
BB: $36.60
UTG: $24.72

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with 4 :spade: A :heart: 3 :spade: T :heart:
3 folds, Hero raises to $0.75, 1 fold, BB raises to $2.35, Hero calls $1.60

Flop: ($4.80) 7 :club: 3 :diamond: 5 :heart: (2 players)
BB bets $3.30, Hero raises to $14.46, BB folds
wizdo

Odoslaťod wizdo 07 Sep 2011 19:58

Luckyyyyyy
Špeciálne venovanie - tučniakovi 8-)

Dnes som si po pár dňoch pustil PSko a bol som privítaný ľahkým heaterom, kde ma fishky blufovali na kartách ktoré sa inak skvele blufujú akurát že ja som to pekne hitoval + stackofy som bol nesmrteľný :D. PS je to HU PLO50 s 20BB = mega variance, ale tak keď ide tak ide :-), väčšina prehry z poslednej session je naspäť doma :-)

Ale zase stackofy boli typu mám FD + pár + OESD vs 3Páry, KQT9ds vs KK77, vs AAxx som hitoval flop a ustál...all in EV hovorí za všetko :D

graf:
running like a god.jpg
running like a god.jpg (51.5 ) Zobrazená 3084 krát

GL
:wizdo:

Dnes bez hands, HU shortstacking nemá zmysel riešiť..
wizdo

Odoslaťod wizdo 08 Sep 2011 11:14

Standardné Véčko :-)

Session išla celkom fajn, potom som si dosť nabúral ale nakoneic agro hrou a konečne trošku používanie readov a tells som sa vykopal naspäť na BE, rýb bolo dosť akúrat na úvod session som videl samý C/R na ktoré som poctivo zahadzoval až mi to u jedného prišlo divné a poslal mu to tam s TPTK+GS mal over a ustál...

Dnes aj jednu handu...vlastne 2 obe sú skoro identické...
Hand #1
Súper je semireg (dovtedy bol, po chvíli som si ho hodil do dobrých regov s nebezpečnou postflop hrou), pre 3B normal šak som BTN, flop cbet mám NFD a stackujem sa ak dostanem raise, turn lead je problém len v tom že viem že idem do 2P alebo niečoho ako T987 a pod. QT tu nemá skoro nikdy, dával som mu FD+2P alebo wrap, a rozohodol sa si to kuknúť že outy ešte mám a môže ma blufovať, range som trafil a nevydalo... Otočil QJ9x s FD...

UTG: $20.92
MP: $30.34
CO: $26.38
Hero (BTN): $25.37
SB: $25.00
BB: $28.12

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with 6 :diamond: A :club: A :diamond: 5 :club:
1 fold, MP raises to $0.62, 1 fold, Hero raises to $2.21, SB calls $2.11, 1 fold, MP calls $1.59

Flop: ($6.88) 3 :diamond: 9 :diamond: K :spade: (3 players)
SB checks, MP checks, Hero bets $6.54, SB folds, MP calls $6.54

Turn: ($19.96) J :heart: (2 players)
MP bets $18.98, Hero calls $16.62 all in

River: ($53.20) 6 :club: (2 players - 1 is all in)

Hand #2
Presne opačne, mám A in spades a rozhodnem sa to potleadnuť lebo tu ak nehitol set alebo niečo podobné nie je nikdy dobrý, a ja si to radšej vezmem na flope ako o to musieť "bojovať", mám len FD+GS ale ak ma callne s nejakými AAxx tak moje outy budú skoro všetky nuts čiže nebudem proti...Ten halfstack predomnou mi to callne aj s nižším FD alebo OESD, čiže o to viac nechcieť precheckovaný flop...

SB: $25.25
BB: $85.38
UTG: $15.20
Hero (MP): $47.09
CO: $29.09
BTN: $27.04

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with A :spade: 3 :club: 7 :spade: 6 :club:
UTG raises to $0.85, Hero calls $0.85, 1 fold, BTN raises to $3.75, 2 folds, UTG calls $2.90, Hero calls $2.90

Flop: ($11.60) 9 :diamond: T :spade: 4 :spade: (3 players)
UTG checks, Hero bets $11.02, BTN folds, UTG raises to $11.45, Hero calls $0.43

Turn: ($34.50) 6 :spade: (2 players)

River: ($34.50) 3 :spade: (2 players)

A ešte graf:
standardne Vcko.jpg
standardne Vcko.jpg (80.43 ) Zobrazená 2920 krát

GL
:wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 09 Sep 2011 22:02

Ďaleká cesta v HU ma čaká...

Dnes som chytil prá dobrých regov a pár megafishi na PLO HU50 20-50BB, popravde na výsledku nezáleží ale narazil som na rega, čo ma v nonshowdownoch tak ničil že som mal 2 možnosti stihnuť chvost a odísť alebo začať sa stackovať megalight a tým megalight myslím TP a podobne, rozhodol som sa odísť že fishiek je dosť a ja nepotrebujem odovzdať regovi zbytočne money...

Potom som si našiel 2 fishe obral och o čosi a keďže sa mi hrať henď ďalej enchcelo prechádzal som si stoly, aby som si značil potenciálnych regov(načo to zistovať za vlastné keď PSko mi dáva HH tak 10 rúk a 10 rúk sa odohrá megarýchlo a zistím čo je to za hráča...) aby som narazil na môjho červeného rega ( dobrý reg, oranžová je čosi regoidné atď...) a pozerám obaja 100BB+ deep, tak reku pozrem možno zistím niečo zaujímavé, no keď som si pozeral HH, videl som pár fajn hand, nič strašné ale potom keď som videl tie all iny čo nasledovali, tak to bol vážne gamble :D

halvne 100BB+ push s JT77 na T86 s FD po betpot, potraise a on to s týmto pushol pričom bol ahead asi len proti jeho hande :D čo bolo QJ9 s FD, ustál a megapot hurá k nemu...potom SO s 334x vs QJ9x na J52 a podobne...na AT53 s flushom išiel bet push fold , porpavde rád by som videl showdown... :D

Na stole začína každý s hračov s 25usd 8-)

HU match.jpg
HU match.jpg (114.47 ) Zobrazená 2662 krát

Toto som písal len tak keby náhodou niekto plánoval ísť hrať PLO HU na PS...
wizdo

Odoslaťod wizdo 10 Sep 2011 23:47

Skoro nepekná večerná HU session

Pokračujem vo svojom HU naháňaní donkov a zisťujem že hrať 1 -2 stoly pozväčša s donkami alebo semidonkami je celkom fajn :-) . Skill zatiaľ veľký nie je ale tak makám natom :-). Dnes si najprv prisadol Nemec zobral mi 10usd a zdrhol (normálka zvykol som si) potom si prisadol čech, ten mi zobral 10 a 25 trochu ma tiltol AAxx vs jeho JT74 kde som mu držal oba FD mi suckol tak po druhej prehre som si uvážil že to nemá zmysel a išiel preč...Sadol si ku mne slovák, že šak pohrajme sa, jeho verzia pohrajme sa ale bola nudná = NIT, ak hitnem betnem, alebo akože checknem a trapujem ťa...nuda...Dop budúcna ak pohrajme sa tak poprosím hráme agro, neriešime...(očividne išiel vyhrávať, ešte mi napísal čo sa nehrám, tak som mu napísal nudíš ma :lol2: :lol2: )

Po tomto uragáne prišiel španiesky conqustador, alias mister vyblufbarelujem ta ked to mas :evil: , ako som asi napovedal bola to ľahká obeť, ktorú som si rozobral a vycicial mu zlato ktoré ukradol Aztékom 8-)

Graf ako inak štandardné Véčko, ale lepšie ako ostantým hrdzavým drátom do oboch očí :crazy:
skoro nepekny vecer.jpg
skoro nepekny vecer.jpg (61.7 ) Zobrazená 2565 krát

GL :wizdo:

Jednu BadBaet handu ale dám, po flope mal až 1 priamy out :evil: :wall:
Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1439776

BTN/SB: $14.95
Hero (BB): $31.35

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 9 :heart: A :club: 3 :spade: A :heart:
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4.50, BTN/SB raises to $13.50, Hero raises to $22.50, BTN/SB calls $1.45 all in

Flop: ($29.90) 5 :heart: 2 :club: 7 :heart: (2 players - 1 is all in)

Turn: ($29.90) K :diamond: (2 players - 1 is all in)

River: ($29.90) 8 :spade: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $29.90
BTN/SB shows 3 :heart: J :diamond: K :club: K :spade:
Hero shows 9 :heart: A :club: 3 :spade: A :heart:
BTN/SB wins $29.40
(Rake: $-7.05)

Handy z HU sa mi moc postovať nechce, lebo tým že hrám s 20-50BB tak to nie je veľká veda
wizdo

Odoslaťod wizdo 11 Sep 2011 12:07

WARNING CRYING POST!!!

Spoiler:
S********* ************* *************** P****Stars alias semifisha na GODMODE a mne DOOMSWITCH ON....

cooler za coolerom a bez jedného víťazstva...
Začiatok cooleru po 8653 vs 8743 na 863 ....turn 7 river 5 ofc...160BB spot ...
JT8x vs 98xx flop J98 (má 2 outy) turn 9 river 8 (najvyj***šia karta v decku...)... 130BB spot
K975 vs AJT9 na A86 mám NFD + wrap, ofc nič...
KQJ9 vs AAxx flop AQ9 s mojou NFD, turn x river 9 môj flush aj full...
ešte som prehral na flush vs nižší flush river poker...

graf, EV sa mi pokazila na konci keď som čosi vyhral (rozumej na 932 s FD odmietol foldnúť AT9x bez FD (ja Q456 s FD a pod)

DOOMSWITCH ON.jpg
DOOMSWITCH ON.jpg (57.62 ) Zobrazená 2421 krát

Hmmm hneď je mi lepšie...

P.S. neodišiel som preto od neho, lebo som nemal pocit že by ma nejako porážal,(SO s FD na spárovanom baorde, calloval TPGK a pod.) akurát hitoval a PSko mne dávalo handy, kde som buď platil alebo bol ochotný ísť do all inu, zase povedzme si, ta variancia v HU je obrovská...

P.S.2 Sorry za crying post...
wizdo

Odoslaťod wizdo 11 Sep 2011 20:11

Still fish - kedy sa už poučím?

Čo zo mňa robí stále fish, je fakt že dnešná prehra mohlo byť ďaleko nižšia, keby som si uveodmil pár jednoduchých vecí...

Súperove línie boli čitateľné, bet niečo ako 55% flop a turn boli drawy a check river missed, bet river hited...
Flop, turn, river 3/4potu - pot atď boli silné handy, respektívne made handy, ktoré by enzahodil, ani na raise
pot flop a check turn bol často niečo ako air, alebo GS, bottom pár atď
ak checkol turn a betol river pričom na turne prišla overkarta na board a river ho neprebil, mal tu overkartu skoro vždy...atď

easy life when u are calm almost all the time...

Nerobte chyby a keď už, tak sa z nich poučte, ale budem rád ak sa niekto poučí aj z mojich chýb (nič vás to nestojí) :fish: :fish: :fish:

wizdo

Odoslaťod wizdo 11 Sep 2011 21:14

Odkaz od PSka - že aby si neplakal toľko...

Dostal som fishku, fishku som nerozobral na kúsky ale hral som tak aby som nehral podľa nej ale podľa seba(konečne) a zobral si od nejak nejakú tú almužnu...Nebolo to ľahké hlavne pri agro abrelovacích tendenciách ale tak vydržal som a vybral som si výhru :) Po pravde tu vidím jeden veľký leak svojej hry, málo blufovania agro hráčov čo sa nestakujú až tak light na flopoch ale zároveň niečo callnu...Musím na tom popracovať...

Inak ak vám to že hrám 100-200 rúk session príde málo, tak pre info je to 1 stôl PLO HU = 30-40 minút podľa rýchlosti protihráča

príklad jeho hry je najlepšie vidieť asi tu...25usd je počiatočný stack, čiže 73BB stackoff
Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1440638

BTN/SB: $36.45
Hero (BB): $117.95

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with A :spade: J :spade: Q :spade: Q :club:
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4.50, BTN/SB raises to $10, Hero raises to $30, BTN/SB raises to $36.45, Hero calls $6.45

Flop: ($72.90) A :diamond: 6 :diamond: A :heart: (2 players)

Turn: ($72.90) T :diamond: (2 players)

River: ($72.90) 6 :club: (2 players)

Final Pot: $72.90
BTN/SB shows 4 :spade: 5 :heart: 7 :spade: 2 :club:
Hero shows A :spade: J :spade: Q :spade: Q :club:
Hero wins $72.40
(Rake: $0.50)

Graf:
Dommswitch on off.jpg
Dommswitch on off.jpg (59.82 ) Zobrazená 2357 krát

wizdo

Odoslaťod wizdo 12 Sep 2011 13:08

Čo mi zapli doomswitch, strácam reálne chuť do hry...ale tak každý si tým musíme prejsť, lebo je to súčasť pokru...

Posledné session je to stále o tom istom, súper nemá dotiahne, ja keď dotiahnem tak je to karta lepšia pre súpera. Dnes som mal pár fakt hnusných hands typu máme split ja FD on GS navyše, river jeho krásny 3outer a hotovo, best bolo keď som OOP 3way raisol AATTr flop 245 s FD mi callol jeden z dvojice čo zaplatili 4bet, river je jasný, len ma sere že vždy keď je to takto ja nemám ten over FD, nikdy!!! vždy keď mám nuts FD súper ma pár+čosi, wrap, set ale nikdy do toho nejde s FD, teda okrem čias keď tú FD nemám...

Inak štandardne 6max suckouty, HU variancia ma dobehla (presnejšie ani EV nevyrovnávam lebo hitujem monstre vs väčšie monstre, typu AKQJ do AAxx na flop AKx a pod, alebo AQ3x vs K533 obaja FD, ja ten vyšší ale on set s odpad handou...)
Snáď sa to otočí :-)

Na PSku asi skončím koncom tohto mesiaca, kvôli skončeniu platiny. Som si to pozeral a na GOldstar sa v PLO50HU s max 50BB nadrem jak kôň, to isté platí pre PLO25 6max, a goldstar ešte nie je nič úžasné...Takže asi zatnem zuby a budem hrať kým to pôjde a po tomto mesiace sa vrátim odkiaľ som prišiel, alebo sa poobzerám po niečom novom...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!