tucniak napísal:nechces hravat radsej piskvorky?
everypost=crypost ? (snazil som sa, ale prestavam citat)
co keby si radsej postol nejake ruky, napisal ako myslis a preco je to a to dobre, nech sa aj ja z omahy nieco naucim.. ?
preco cez session sledujes, ci si pod alebo nad nulou a preco mas result oriented planovanie..? (zaujima ma to preto lebo asi kazdy hrac s tym bojuje.. )
crying post, neviem nemám veľmi happy posty, väčšina happy session nebývajú o čom a nejaký yegonheater som ešte nemal...
handy hmmm...teoreticky môžem, ale býval som za ne tvrdo zdrbávaný a to ma odradilo
bojujem s tým takisto ale bez odozvy, jednoducho kukám....
handa...
Opponenti NIT(4bet) nový hráč (3B), 4B od nita je AAxx, s dead money (3B foldne) to môžem happy poslať, ak sa ale 3B rozhodne puhnúť a ja som proti AAxx a AAxx super, ak som proti AAxx a KKxx, nepomôžem si ale on môže KKxx zahodiť čo ale po jeho 3B spraví tak v 25% prípadov lebo ľudia radi gemblia...stále vs AAxx, KKxx nie som na tom tak zle...
AK má rundown tak ten mu celkom dominujem okrem KQJT/9 a KJT9 všetko ostatné som good a mám FE...
Poker Stars $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1433107
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $22.25
UTG: $9.41
Hero (MP): $25.00
CO: $25.00
BTN: $12.50
SB: $27.29
CO posts a big blind ($0.25)
Pre Flop: ($0.60) Hero is MP with 8 9 Q J
UTG calls $0.25, Hero raises to $1.35, CO raises to $4.65, 3 folds, UTG raises to $9.41, Hero raises to $25, CO calls $20.35
CO shows T 7 T 8
ešte tam mám 1-2 handy, ktoré môžno postnem neskôr..GL