Wolf's way

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolf's way

Odoslaťod matiapag 14 Mar 2011 20:54

vlk25 napísal:...ešte...

Dovod, preco som sa zameral presne na toto slovicko je zrejmy - potrebujes odohrat vela ruk, aby si si mnoho veci uvedomil. Hoci to budes pocuvat z kazdej strany od skusenejsich hracov, su proste veci, ktore musis objavit sam. Jednou z nich je aj to, ako chceme zmenit pocet streets of value, ktore chceme mat s nasou rukou. Ked drzime na ruke AA pf a ideme sa vyjadrovat, tak obv chceme 4 streets of value. Ked pride flop 752r, stale chceme este 3 streets of value. Ale ak pride flop napr. 9TJs, tak uz nam staci ten preflop, pretoze absolutna hodnota nasej ruky je v danom okamihu velmi mala ;)

Ale su to aj dalsie veci, ktore si potrebujes uvedomit casom. Napr. ze sa netreba kukat na sumu v cashieri, ze je dobre mat graf v BB a pod. :) Proste budes to citat stale dookola, ludia ti to budu pisat, ale musis si to sam uvedomit, ze o co tam vlastne ide (true story)

este k tej otazke ohladom casu, kedy hrat -> Chlpo dobre napisal, na FTP a PS je najviac fishiek v noci, tak od 22:00+. Mam to aj ja odsledovane na starsoch, ozaj v noci nemam problem najst super stoly s 3-4 fishkami, kym do vecera je tam iba kopec regov a nitov ;) Na europskych herniach sa zasa hra vecer kvoli tomu, aby si tam mal aspon nejaky traffic, ale co sa tyka fishiek, tak si myslim, ze tie su tam vzdy :D

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
vlk25
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod kubo251 14 Mar 2011 21:02

z tak skorej pozicie otvaraj s takou rukou aspon 5-6bb s AA chces vybudovat co najskor co najvacsi pot, vacsina hracov su fishky takze toho ze ta pf nikto necallne sa nemusis bat
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod Ronio 14 Mar 2011 22:26

Chlpo1989 napísal:[....

Aka range nas bude ch/r?

Edit: plus nema plny stack, tak to vyzera na fishku a dokonca min raisuje...[/quote]

no range sa urcuje velmi tazko ked som s nim nehral a ked vobec nevieme co to je zac,
ck/minraise od loose hraca alebo rekreacneho hraca nemusi byt vzdy nuts, casto sa mi stava ze mi to spravi z nejakou blbostou a checkuje turn
aj vo vela vyukovych videach je spominane callovat taketo veci a rozhodnut sa na turne + mame poziciu moznost chytit na turne FD 2 pary a podobne
jako ked ta loose hrac ck/minraise na flope tak instapokladas TP ?
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod vlk25 14 Mar 2011 22:49

Odteraz nehrám inokedy ako po 22ej hodine :D chitil som na BB 10 8o a na turn prišiel full house, super mal A 5o top pair, vyžmýkal som z neho 1.5$ a mali ste vididet ten chat :D preklinal ma tam pol hodinu a moje smajle to iba viac stupnovali až na FUCKING FULL TILT POKER a podobné :D pobavilo :) za pol hodku 2BI a ide to pekne bez problemov hore
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Mar 2011 01:25

Ronio napísal:no range sa urcuje velmi tazko ked som s nim nehral a ked vobec nevieme co to je zac,
ck/minraise od loose hraca alebo rekreacneho hraca nemusi byt vzdy nuts, casto sa mi stava ze mi to spravi z nejakou blbostou a checkuje turn
aj vo vela vyukovych videach je spominane callovat taketo veci a rozhodnut sa na turne + mame poziciu moznost chytit na turne FD 2 pary a podobne
jako ked ta loose hrac ck/minraise na flope tak instapokladas TP ?

Mozno mame ine skusenosti, ale callovat flop s tym, ze uvidime co bude na turne mi nepride ako vhodna hra.
Ak by to bol loose hrac, tak nemam problem odcallovat turn aj river, ak sa board nejako nezhovadi. Jediny problem vidim v tom, ze Villain je unknown a bude tona lepsich spotov, ako tento, kde si budeme skusat, ci ma nuts alebo air a bude checkovat turn, alebo nebude.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod x-bat 15 Mar 2011 08:42

vlk25 napísal:... chitil som na BB 10 8o a na turn prišiel full house, super mal A 5o top pair...

Jojo, SB si suverenne limpne AT, ja mam na BB 86o... flop T97 a hrdina mi suvernne vse nasype... a pak zacne do chatu psat neco jako "loool, play with 86... fish... how can you play with 86o" :ROFL: Asi cekal, ze misto check dam fold... Ale budme radi za takove hrace :ROFL:
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod vlk25 15 Mar 2011 10:00

Takze vcera som odohral takú dlhšiu seasson na prelome dna, neviem prečo mi PT3 začal nový den počítať už od 23ej včerajška, pozeral som aj nastavenia a nikde som to nenašiel. Včerajší deň som ukončil tesne pod hranicou +3 BI takže myslím že deň bol celkom úspešný. Po pol noci prišla ďalšia zverina a behom pol hodinky som bol za dnešok v mínuse 5,5$ :D 3x som vyhasol proti kartám ako J5o ktoré mali na flope dva páry a podobne. Prefackal som sa a chcel som noc ukončit aspon na nule, ako tak sa mi to aj podarilo a skončil som už iba -1.22$.

Ciel na dnešný deň: opäť aspon +3BI,
Cieľ na tento mesiac: spraviť ako taký roll aby som mohol začiatkom apríla shootovať NL5
Cieľ na tento mesiac: ešte minimálne 13k rúk
Cieľ na apríl: stabilne porážať NL5 a koncom mesiaca skusiť shootovať NL10

Myslím že tieto ciele sú splnitelné, NL5 som hral a nemal som nejak problém, jediný bol malý bankroll.

Poznatky: Hra po 22ej je fakt pohodlná :)
vlk25

Odoslaťod Chlpo1989 15 Mar 2011 10:37

vlk25 napísal:Ciel na dnešný deň: opäť aspon +3BI,

Davat si ciele, ze dnes nahram tolko BI a zajtra tolko je hlupost a kontraproduktivne. Namiesto tohto by som si dal, ze chcem hrat A-game ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 15 Mar 2011 10:49

poznatky: ciele ako '3bi za dnesny den' a 'skoncit aspon na nule' miesto 'hrat dobre' ti casom znicia psychiku :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod vlk25 15 Mar 2011 11:26

Dík za rady,

Zaujímalo by ma ako má vypadať PF hra s párami na ruke. Zatial som to hral tak že som všetko OOP limpoval, IP som otváral iba s 99 a vyššie.. Zaujimalo by ma hlavne či je dobre napriklad callnut PR 3BB s 66 OOP a po netrafenom boarde chack/fold, alebo by som to mal foldovat uz po takomto standardnom PR

Inak už som dnes BE, neviem sice čo doslovne znamena ta skratka ale vydedukoval som si že stav ked som na nule :D
vlk25

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!