Tak dnes som sa rozhodol, že bude dobrý krok založiť si svoj blog. Poker hrám aktívnejšie online od decembra minulého roka. Začínal som na DoNoch a keďže ich pred pár týždnami zrušili vrhol som sa na cash game. Štastie skúšam v herni Full Tilt Pokru, kde bohužial nemám rakeback, lebo som stahoval cez ich web

dodatočné vybavenie nebolo úspešné lebo mi napísali že som registrovaný cez niekoho iného ako oficialneho partnera full tiltu

(neviem očom točili ) Par krát som depozitol minimálnu sumu 10 dolárov, no o CG som nemal ani tušenia a zapol som rovno NL10 ( nebudem predsa hrať o 2 centy BB

) pekne som tu bustol rovnako aj na NL5... Potom som si prečítal pár článkov a zistil že som tie limity dosť podcenoval a udomacnil som sa pekne na NL2 kam patrím

Myslím že ten limit už v pohode zvládam a mal som pokusy shootovať NL5 (žiadny BM - 6BI

), boli celkom úspešne pretože každá seasson bola plusová no v tom čase som zistil že rakeback sú zaujímave $ a tak som aj nejak úmyselne bustol ( 5-6 stolov naraz

) aby som si založil nový účet. Potom som zistil že by mohli byt problémy s rovnakou cradit kartou a tak som to nevydržal a depozitol 10 dolárov opäť na starý účet

Bolo to presne pred dvoma dňami odvtedy sa snažím dávať do hry maximum, zapínam 3-4 stoly ( predtým 6-7 ) a snažím sa oddôvodniť každú situáciu a nebudem shootovať NL5 kým nato nebude bezpečný bankroll.
Včerajšok bol ešte všeliaký lebo som bol unavéný a skončil som v pluse iba cca 0.5$ no dnes som mal viac času a po odohratí cca 600 ruk som bol v pluse 2.5 BI, winrate 19.66 a hral som štýlom približne 19/13. Na štatistiky používam PT3, ktorí je momentálne v trail verzií ale mám ešte 35 dní aby som si pokrom zarobil na jeho licenciu

Graf dnešnej seasson:

- Amount Won in USD over Hands Played for BellagioLC .png (55.59 ) Zobrazená 3910 krát