Takže dnes som si vytlačil asi 120 strán materíalu, kúpil si Ginko a vrhol sa do učenia. Keďže ja sa všetko naučím lepšie keď to vidím/spravím ako keď si to prečítam + som ku tomu obyčajny gambler tak som zapol jeden stol, v pláne bolo hrať oveľa oveľa viac tight ako posledne stratové dni, tak ako ked som mal hotruny +5BI/den a podobne. To sa mi aj podarilo, table selectoval som stoly hral som 3 max 4. Ale pred každým otvorením som rozmýšlal pre a proti, niekedy mi to trvalo tak dlho že mi na dalsom stole auto foldlo AKs z BTN

Každopadne odohral som 145 za 48 minut pri statoch 17/14. Výsledok bol....a teraz bubny....
+3BI 
Winrate 103.16

Myslím že sa pomali do toho vraciam, otvaram ovela menej ruk, ruky ktore by som včera PF 3betoval som dnes zahodil, bluffujem velmi velmi velmi malo, 2 barel som asi ani nedal. Mal som ale aj dosť štastia, za tych 145 ruk som trafil asi 2x set, 1x quad, mal som 2xAA, 1xKK, 1x Full House, 1x Väčšiu straight ako super. Dnes neviem či idem ešte hrať, prejdem si ešte par clankov co som si vytlacil, a niektore veci vyskusam v praxi. Tu je grafík:

- Amount Won in USD over Hands Played.png (37.17 ) Zobrazená 2065 krát