Topolman napísal:EDIT: to bolo turbo ci normal? lebo sa mi to zdalo nekonecne dlhe
Prijdu do prace a jsem potesen

Doma omrknu a vyjadrim se, proc jsem ty ruky hral tak, jak jsem je hral.
Jinak vsechna SNG jsou normal a TOTO je jedno, kde se hralo fakt malo ruk - ver nebo ne, ale 150 je uplne standart. Uz mam za sebou i bubble ve 4 lidech trvajici 100 ruk - souperi proste nepushuji, jediny, kdo tam neco vymysli - a souperi cekaji, skladaji, cekaji a jednou dorovnaji push s monsterem a koncim

Ale samo, ze je to hlavne muj problem, protoze te situace neumim vyuzit...
Pushovani - jsem si vedom, ze pod 15BB mam pushovat temer s kazdou rukou. Ale porad mam pocit, ze na tomto limitu je to proste cesta do pekel - souperi spise slozi na 2.5BB bet (i kdyz to vzhledem ke stacku nedava smysl) nez na push. Proste nelze pushovat, kdyz souper tomu principu absolutne nerozumi... Jinak ano, SNGWizarda si musim sehnat... Mam v planu vyuzit to promo na Titanu a ziskat Wizard free. Akorat to planuji az v momente, kdy se dostanu na 5+0.5$, at se na Titanu nezdrzuji moc dlouho (tak akorat na vytoceni bonusu + ziskani Wizarda). Pokud ale vase zkusenosti rikaji, ze je to moc pozde, tak prehodnotim plany.
3BB bet pri 40/80 - do lvl 40/80 oteviram vzdy za 3BB, 50/100 az 100/200 za 2,5BB a pri vyssich blindech 2BB. Totok je taky lepsi upravit? Samo, ze se snazim prizpusobim situaci...
42. ruka QJs otevrena za 120 (tj. 2BB) byl preklep ve vysi sazky, asi jsem neco resil na vedlejsim stole??? pamatuju jen to, ze jsem si rikal "voe, to cos ted udelal?"... Plan byl ukrast blindy se slusnou rukou - dlouho jsem nedostal karty, takze to urcite melo smysl. Pokud se mi do hry namotali dalsi dva a flop me uplne minul, tak nema cenu neco vymyslet - na 99% jsem byl pozadu.