J9s - toto bylo na BB, jinak bych s tim do hry nelezl... flop neco ve smyslu 97s5s, takze tady se zapojuju do hry... turn kompletuje flush, souper hraje klasicky slowplay s raisem na riveru - musim dorovnat
KK vs 33 - 3bet preflop, opet dorovnany, flop ve smyslu T53, od soupere klasicky slowplay - ze dorovna 3bet s 33 by me nenapadlo ani ve snu (resp. zase jsem se jen zasmal, co jsou schopne ryby udelat)
A9 vs AK - na BTN mam 7-8BB, pushuju, dorovnava me BB, ktery ma AK... z obou stran zahrano spravne...
QK vs AA - opet push, opet call - nabiham do lepsi ruky, stava se...
set vs str8 - betuju jako o zivot, jak jsem psal, ze soupere vytahnu vsechny chipy, river mu prichazi str8 - opet zahrano spravne, vytahnul jsem maximum - kazdy den se utvrzuju, ze rybe staci 3 outy na to, aby poslala do hry vsechny chipy... bohuzel momentalne to staci

Vsechny prohrane ruky jsem prolezl, vim, co jsem v nich delal a v tech, co tady uvadim, me porazily haluze... Ale pamatuju i to, ze jsem vytocil AQ do AK, 77 vs 55 (5 flop, 7 river). A to bylo asi vse, dve overs do paru jsem nevytocil ani jednou, par vs 2 overs jsem ustal asi 1x (tyto stats obzvlast sleduju, protoze minimalne u me bude par vs 2overs statisticky tak 20-80). Ale jestli chcete, fouknu sem komplet handy - dle me tyto handy nemaji cenu

Mimochodem vcera jsem odehral 1320 ruk, AA/KK/QQ/AK podle HEM pouze 1.8% (na BTN a CO dokonce jen 1%), z toho zhruba 4x AA (1x zahoz, 1x walk), 10x AK, 2x KK, 4x QQ, 1x AKs, 2x AQs, 1x AJs

Kazdopadne nejde o crying posty, tim se nic nevyresi - jen jsem z toho uz unaveny a mam proste potrebu si "postezovat". Ve svem okoli nikoho hrajiciho nemam, takze to je na vas