predevcirem: -8BB
vcera: -7BB
dnes: -7BB
zitra: nastesti jsem pryc

V postovani ruk nejak nevidim smysl - provedu handhistory, push/fold overim ve wizardu, sleduji videa a ctu mraky clanku. A kdyz na neco potrebuji odpoved, tak stejne nikdo nenapise. Minimalne pet poslednich dotazu bylo do prazdna... Takze jak jsem psal: aspon se tady vyplacu a ulevi se mi

Par postrehu:
1. jakekoli suited karty = nuts... ma ryba J3s? limp preflop, call bet... parada, to chceme
2. AA/KK/QQ... vyjimecne nekdo betne preflop, hraje se povinne slowplay (OOP f/t check, IP f/t call) az na river, kde se nasledne do potu 50 chipu mrskne 400 s tim, aby ryba dohnala value... super, to taky chceme
3. pro set plati to same jako pro 2... super, taky chceme
4. nic vyjimecneho do 50 potu fouknout allin 1000 chipu... nic vyjimecneho v 1. lvl preflop allin 50BB s A3o... super, to taky chceme
5. OOP mikrobet na libovolne street je treba temer automaticky raisnout - pokud ryba dorovna, ma minimalne top par (vyjimkou jsou kreteni s 65/40, kteri na riveru automaticky bluffuji)
Proste vse je citelne jak kniha, prekvapi me nejaky tah tak ob turnaj. Jsem jednoznace o milion procent lepsi, nez vetsina stolu a stejne je to na houno, protoze variance me nema rada