x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod x-bat 08 Júl 2011 22:04

Jojo, akorat za 2000 SNG to obdobi jeste neprislo... dneska jsem opet prohral naprosto vse (jasne, hreje me u srdce to, ze to bylo zahrano ok) :) Postrachem je runner runner str8 vs set, dva pary apod. Psycho uz :D Jako nechapu, proc nejde vyhrat aspon nejaky preflop allin... Nechapu, jak je mozne, ze down = vytocim jednoznacne lepsi handu max. 1-15. Umim si predstavit, ze vytocim 80-20 treba 1-3, ale ne 1-15... jsem zvedavy, kdy se matematicky vyrovna tech 80-20, protoze to bude serie 150-1 :ROFL:

predevcirem: -8BB
vcera: -7BB
dnes: -7BB
zitra: nastesti jsem pryc :)

V postovani ruk nejak nevidim smysl - provedu handhistory, push/fold overim ve wizardu, sleduji videa a ctu mraky clanku. A kdyz na neco potrebuji odpoved, tak stejne nikdo nenapise. Minimalne pet poslednich dotazu bylo do prazdna... Takze jak jsem psal: aspon se tady vyplacu a ulevi se mi :)

Par postrehu:
1. jakekoli suited karty = nuts... ma ryba J3s? limp preflop, call bet... parada, to chceme
2. AA/KK/QQ... vyjimecne nekdo betne preflop, hraje se povinne slowplay (OOP f/t check, IP f/t call) az na river, kde se nasledne do potu 50 chipu mrskne 400 s tim, aby ryba dohnala value... super, to taky chceme
3. pro set plati to same jako pro 2... super, taky chceme
4. nic vyjimecneho do 50 potu fouknout allin 1000 chipu... nic vyjimecneho v 1. lvl preflop allin 50BB s A3o... super, to taky chceme
5. OOP mikrobet na libovolne street je treba temer automaticky raisnout - pokud ryba dorovna, ma minimalne top par (vyjimkou jsou kreteni s 65/40, kteri na riveru automaticky bluffuji)
Proste vse je citelne jak kniha, prekvapi me nejaky tah tak ob turnaj. Jsem jednoznace o milion procent lepsi, nez vetsina stolu a stejne je to na houno, protoze variance me nema rada :x Doufam, ze se doziju toho, kdy me rada mit bude (a vytocim aspon 5x po sobe 30-70).
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 08 Júl 2011 22:35

Ano, mam proste problem se s varianci smirit :) Navic to cloveku neprida, kdyz bojuje na mikru (kde udajne variance neexistuje a je naprosto iizy mikro porazet) a mota se tam uz pekne dlouho jen proto, ze ho smyka variance. Kdyz jsem lepsi nez ti, co tam sedi se mnou, tak chci videt vysledky 8-) Kdybych byl horsi, tak ok, muzu si za to sam...

Takze doporucte nejakou knihu o psychologii pri pokeru...
x-bat

Odoslaťod x-bat 08 Júl 2011 22:58

OK, dalsi klasika - ryba me 3betne allin s A5o, mam QQ, samo dorovnam... jeb, flop samozrejme A5x... naschle :bad:
x-bat

Odoslaťod haman 08 Júl 2011 23:17

depozitni 100-200$ a presun sa vyssi level, ak sa nechces zblaznit.

ja si ku kazdej sng session pisem kolkokrat nastala niektora z tychto situacii:

1. suckout - dostanem suckout
2. setup - monster vs vacsi monster, overpar vs. set
3. luck - ked dam suckout ja
4. won flip
5. lost flip
6. early Double Up - v uvodnej faze SNG spravim double up
7. Card dead - ziadna hratelna karta za cely turnaj
8. zla hra - zle zahrana ruka, ktora ma stala vela chipov, lepsie umiestnenie, atd.

Nerobim z toho zatial ziadne velke korelacie a statistiky, ale je evidentne, ze aby bolo session vyrazne plusova, treba mat zopar krat luck alebo early double up.

Hravam 2 az 6 stolove sessions a skoro v kazdej dostanem miminalne 1x suckout. Konkretne z 339 turnajov 84krat, t.j. cca 25% (Mas ty toto cislo nejak vyrazne vyssie?). Ja som dal suckout (resp. mal som luck) 73x. Toto cislo je mozno vacsie, lebo clovek si viac vsima negativa ako pozitiva. Cize sa to plus/minus vyrovnava.

Dolezite je minimalizovat zlu hru a winrate porastie.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod x-bat 08 Júl 2011 23:51

Ted jsem zase sel AT vs K5... flop ATx, turn Q, river J... nashle
A posledni turnaj HU, vedu 9,5 : 2,5... a prohraju 3 alliny v rade (asi jsem moc cumel na Helmuta)... nashle

1. suckout 1x ze 3 turnaju je v pohode, to bych tady nebrecel... bohuzel mam ty cisla naprosto brutalni...
2. setup - stane se, tohle neresim
3. luck - suckouty jsem rozdal, ale v situacich, kdy mi zustava 100 chipu po prohranem "nuts"
4. won flip... vcera 3-15, dneska 4-16
5. lost flip... ad 4
6. double up... stane se tak 1/3, jenze i tak o vse prijdu diky 2-3 suckoutum
7. card dead... nejsem
8. zla hra... jasne, obcas se stane... resim tady alliny, ktere rozhoduji

Co se tyce hry, muzu tady klidne dat nektery z vystavnich turnaju. Nezbyva nez cekat, az variance zmizi...
x-bat

Odoslaťod x-bat 10 Júl 2011 19:13

Navrat z pekneho vikendu a cirou nahodou jsem nasel clanek o kvetnovem pusobeni nej ceskeho sng profika... (pokud odkaz neco porusuje, tak se omlouvam)
http://www.online-poker-zdarma.cz/rubri ... evek-19233

Takze ano, jen debil resi "moje problemy" :) Musim jednoznace zapracovat na objemu !!!
x-bat

Odoslaťod pLAYERsvk 10 Júl 2011 20:57

:fish:
Naposledy upravil pLAYERsvk dňa 10 Júl 2011 21:37, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 10 Júl 2011 21:04

Jestli to bylo na me, tak souhlas... Jako jeden z mala, co tady hrajou mikro, si to aspon dokazu priznat :D
x-bat

Odoslaťod pLAYERsvk 10 Júl 2011 21:34

Vdaka za prinos v SNG komunite

uvedomujes si ze
hrajes hry s najnizsou varianciou aka existuje.. (v porovnani s CG, MTT, atd..)
hrajes hru ktora ma najnizsie poziadavky na skill.. (jednudoche 3fazy, ktore sa treba naucit ako hrat.. celkovy cas na studium asi 2 hodiny)
hrajes len micra s uplne najhorsimi protihracmi

napriek tomu to nebeatujes, vobec sa nezlepsujes..

uvedomujes si ze na 29tej strane svojho blogu sa pytas otazky ako co je to cbet, ako spravne callovat /pushovat, ako volit betsizing??
to sa pytas teraz po 290+ prispevkoch v blogu a neviemkolko mesacnom grinde? doteraz si tieto informacie nepotreboval...

Skonci s pokrom. Usetris vela penazi, velmi vela casu a uplne najviac nervov.
Neber to ako fail.. na poker treba mat nejake predpoklady a talent a to ma len velmi malo uspesnych hracov. Ti ktori to nemaju tak ich len dotuju.
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 11 Júl 2011 10:05

Ale no tak... kde jsem psal, ze to nevim? Mam zajem o pokrocilejsi uvahy... jasne, ze vim, co je cbet, vim, proc ho hraju apod. Bych musel byt radny dement, abych po tolika turnajich ani trochu nevedel co a proc delam. Chces mi rict, ze ty sis na tema cbet precetl 1 clanek, shlednul 1 video a od te doby to hrajes 100% spravne??? Nejsem naivni a ani jsem se nenarodil jako "nejlepsi sng hrac na svete" (rad prenecham tento titul nekomu jinemu) :)

Stale tady ctu v rozborech "ten cbet na flopu byla blbost", "tady bych vsadil vic" apod. u hracu, ktery toho maji odehrano 100x vice, nez ja. Ale ja bych mel byt uz ted profik a melo by mi byt vsechno jasne. Sorry, fakt nejsem ty :) Ale zvyknul jsem si, ze tady na foru je jista komunita, ktera spolu drzi - kdyz vyplakava nekdo z dane komunity, tak je vse ok. Kdyz vyplakava novacek, tak je blb a nikdo na to neni zvedavy. Kdyz sem hodi ruku na rozbor nekdo z komunity, tak se muzou vsichni roztrhnout, aby mu poradili. Kdyz sem neco da novacek, je rad, ze se ozve jeden clovek (viz spousta novejsich blogu). Atd. A je super cekat, ze novacek bude hned prinosem - jestli maji zakladat blogy jen lide, kteri budou prinosem, tak to napiste do pravidel :D

Mikro beatuju, mam problem se smirit s varianci - to by mela byt hlavni vec, na ktere zapracovat. Lepsi nez nehrat bude tady nic nepsat :) Na brekot neni nikdo zvedavy, kdyz mam dotaz, tak mam jako odpoved "sorry, ale to bys mel vedet". Ale jasne, s kym mava variance na mikru, tak to neumi hrat - ze 4/5 turnaju konci prohrou 80-20 nikdo neveri, kdyz to tady clovek da, tak na to neni nikdo zvedavy apod.

Takze papa lala a GL... zustanu radeji jen u cteni :P Prava fora jsou nastavene tak, ze si vlastni tema nemam moznost sam zavrit :(
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!