yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod yakuzaaaa 19 Jan 2010 14:58

Chlpo1989 napísal:HM ->options->hud options->player preferences->fix my stats positions v dolnej liste
aspon tak to funguje v small stakes

no skusim, dikes za radu... hravam small stakes, tak snad to bude fungovat... :poklona:
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Jan 2010 15:07

yakuzaaaa napísal:no skusim, dikes za radu... hravam small stakes, tak snad to bude fungovat... :poklona:

To je verzia holdem manageru konkretne small stakes, nie normalny holdem manager...ale asi to bude to iste
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 19 Jan 2010 15:59

Chlpo1989 napísal:
yakuzaaaa napísal:no skusim, dikes za radu... hravam small stakes, tak snad to bude fungovat... :poklona:

To je verzia holdem manageru konkretne small stakes, nie normalny holdem manager...ale asi to bude to iste

sevas.. ja mam small stakes - zatial som na trial verzii, tam je tusim ponukana len na small stakes.. ani neplanujem kupit tu vyssiu, cize si ma nesmierne potesil a tesim sa dnes na vecer, uvidim ako bude vyzerat today party :-) :angel:
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 20 Jan 2010 11:51

no caute...

tak prvy celkom slusny downsing na svete asi - minus 8BI :wall: ... viac menej si za to mozem sam, viacmenej som asi nemal den a unava priniesla svoje ovocie a myslel total na ine veci ako na pokrik.. no ale co uz, po bitke je kazdy kapitan... no niektore mega lucky co boli: :sos:

maximalne som narazal na lucky fisky kedy som zazival hry typu:

J-J porazene s Q-8 (na flope Q, AI uz pred flopom)
K-K (po flope chyteny set) porazene s A-5 na flash (po flope all in a prislo mu)
J-K porazene 4-4 (po flope J-4-2)
8-8 porazene na postupku (8-9-Q), chalan samozrejme 10-J

a tak nejak podobne...

a neviem pomaly ked sa vkradlo rozcarovanie, ze co sa da akymi kartami stratit, som asi nehral tak ako som chcel, ale co cert nikdy nechce je, za sa tazko vstava od stola a moje sustredenie vystriedala frustracia... vsetko co som hral, som sa snazil normal z pozicie 3xBB - 4xBB, niekto ma vzdy dorovnal a takto to dopadlo.. no nic, stale ostavam celkom positively - moj BR sice zaznamenal znatelnu ryhu, ved som sa ocitol tam kde som zacinal, ale ponaucenie TVRDE no o to ucinejsie, musim sa vyvarovat toho , ze ked sa raz nedari, tak sa proste nedari a dat si pauzu... takze cca dva tyzdne uspechov pochoval jeden blby den ... :apminer2:

som to ja ale chumaj :crazy:
yakuzaaaa

Odoslaťod SadPraetor 20 Jan 2010 13:03

disciplina je jednym z kamenov uspechu v pokri, poucis sa, do buducna odporucam nastavit stop loss pri strate 2-4 BI, zalezi od tvojej povahy, stratis 4 BI a zatvaras stoly, alebo by si ich mal zatvarat akonahle spozorujes znamky tiltu
ked si hovoris "to nie je mozne aby ma aj v tejto ruke porazal" zacinas dorovnavat bez rozmyslania co tam asi ma atd.. to je chvila na vypnutie stolov
na bad beaty si clovek zvykne, akosi mu narastie hrosia koza, a ho uz tak netrapia

GL :gl:
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 22 Jan 2010 09:37

hellowes.. tak pred vikednom som si este povedal, ze sa ozvem.. z prace dnes padame na snow games, na co sa sice mrte tesim :beer: :beer: , ale lutujem ze tam nebude sanca zahrat si troska :D :D asi po vikende by som tu uz chcel hodit nejake tie hry, plz vie mi niekto poradit ako na deucecracked davat handy ?? staci dat z HM alebo ako to funguje ?

btw zacal som hrat aj na B**n - kto tu hra, plz neseka vam to obcas, resp. nezda sa vam to spomalene ?? a hraci su tam aky ? vcera som bol len chvilu a zdalo sa mi to celkom v pohode... :fish: :fish: :fish: :-)
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 25 Jan 2010 14:34

zdarek nazdarek nadsenci, maniaci... yakuzaaaa back from JASNA :P

ocujte plz helpa posledna - vie niekto premudrely ako nastavit hand history na B**n ?? ako HM miu najde stol, ale neukazuje statistiky a ja som toho tolko presurfoval, ze neviem najst, kde sa to uklada.. mam VISTA a ani za svet neviem najst P5/hamd history... mace nepomoze nekdo ??

thx
yakuzaaaa

Odoslaťod eduard666 25 Jan 2010 14:44

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\P5\B**n\handhistory

takto je to na XPcku
eduard666

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 25 Jan 2010 15:30

eduard666 napísal:C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\P5\B**n\handhistory

takto je to na XPcku

yap, len ja mam VISTU a tam to ani za nic na svete neviem najst a som zufaly... no nic, na starom compe asi len budem hrat :-)
yakuzaaaa

Odoslaťod pistikus 25 Jan 2010 17:29

The hand history is located in the following folder:

Windows Vista
%USERPROFILE%\AppData\Local\P5\B**n\handhistory
pistikus

Založený: Júl 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!