yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod yakuzaaaa 26 Jan 2010 15:03

dikes za info... toto som pozeral aj ja, ale neviem to najst vo VISTA, absolutne neviem ako sa k tomu dostanem.. davam to cez search a nic.. a ktomu vsetkemu sa mi este zacina HM poriadne serkat...

posledny problem co mam : HM zapnem, vsetko funguje, vsetko zo stola sa archivuje, ale staty sa mi nezobrazuju na stole... ako na zaciatku ked som zacal hrat stol len sa mi ukazal stol ze na nom hram a uz boli staty, teraz sa mi stol automaticky neukaze v HM, musim dat FIND TABLE, potom stol najde, ale je pri nom nejaky cerveny krizik kt. mam niekde vlepit a dat ok, ani za pana boha neviem kam, niekedy sa mi potom stats na stoloch spustia, ale to vidim ako maly zazrak.. neviem asi to skusim uninstall a potom instal.. nevie niekto poradit, v com moze byt problemos ?

Obrázok
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 26 Jan 2010 15:04

dikes za info... toto som pozeral aj ja, ale neviem to najst vo VISTA, absolutne neviem ako sa k tomu dostanem.. davam to cez search a nic.. a ktomu vsetkemu sa mi este zacina HM poriadne serkat...

posledny problem co mam : HM zapnem, vsetko funguje, vsetko zo stola sa archivuje, ale staty sa mi nezobrazuju na stole... ako na zaciatku ked som zacal hrat stol len sa mi ukazal stol ze na nom hram a uz boli staty, teraz sa mi stol automaticky neukaze v HM, musim dat FIND TABLE, potom stol najde, ale je pri nom nejaky cerveny krizik kt. mam niekde vlepit a dat ok, ani za pana boha neviem kam, niekedy sa mi potom stats na stoloch spustia, ale to vidim ako maly zazrak.. neviem asi to skusim uninstall a potom instal.. nevie niekto poradit, v com moze byt problemos ?

Obrázok
yakuzaaaa

Odoslaťod LOCAT3R 26 Jan 2010 15:28

ten cerveny krizik jednoducho prenesies z table manageru na stol. Napr mas krizik pri stole yakuza v table manageri,tak ho prenesies na stol yakuza.
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Ope 26 Jan 2010 15:29

ten červený křížek musíš vzít a přetáhnout na jeden ze stolů a pustit, on se ti vrátí zpátky do toho table finderu a v něm označíš ten stůl na který si ho přetáhl a to ti ukáže staty...jinak zkus aktualizovat HM, mi to dělalo když PS aktualizovali soft a měli novou verzi HH tak ji starý HM neuměl přečíst a přiřadit, s novou verzí HM už je to zase automatika
Ope

Založený: Jún 2009

Odoslaťod pistikus 26 Jan 2010 16:05

este k tomu hand history vo Viste ...
presna cesta by mala byt nejako tak:

C:\Documents and Settings\Administrator(tato zlozka sa moze volat aj inak)\AppData\Local\P5\B**n\handhistory
pistikus

Založený: Júl 2009

Odoslaťod eduard666 26 Jan 2010 17:23

este ma k tej ceste napadlo, ze ja mam 2 priecinky v tej ceste neviditelne..... tak neviem, ale mozno to nevies najst kvoli tomu
eduard666

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Mar 2010 09:21

cafte borci.. juj ja som tu nebol ani nepamatam... ako sa vsetkym dari ? od Noveho roka pohodka ? ja som zazil mensi pad, teda pad najvyssi, pad na 0 :tucniak: niektore prehry - tak na nich som sa vyslovene zasmial ako yegon v niektorom zo svojich videi, ale niektore ma dokazali pekne rozhodit ako KK vs A5 ai, ked mu na river pride A.. a tak to slo, slo az doslo... uz som zacal verejne pindat na hernu a mozno aj preto boh danej herne sa rozhodol, ze ma uz nepocti svojou pokrovou laskou a tak som konecne presedlal na inu hernu - zatial nadmieru spokojny, limity sice 0,15/0,25, ale da sa poctivo sa snazim ist hore a neprechadzat na vyssie limity v case prehier, co obolo mojim oblubenym zvykom :crazy:

inak HOLDEM MANAGER ja prevelice lubim... zacal som sa v nom orientovat, ako este mi trva pospajat si rozne statistiky, ale da sa - myslim, ze aj vdaka nemu som urobil par spravnych rozohdnuti, ktore mi zachranili bankroll, aj ked v mojom grafe vyhier by ste videli krasny tobogan +/- :P

tak drzim palce aj Vam borci, btw neviete poradit nejaku GOOD heernu ? mne sa celkovo pacila B**n len maju new software a to mi tak brzdi compik, ze nechapem... skusal som aj U***et, ale to ma neoslovilo.. pacific - tak nan nemam pekneho slova :-)

Obrázok
yakuzaaaa

Odoslaťod Chlpo1989 15 Mar 2010 10:53

yakuzaaaa napísal:...ktore mi zachranili bankrol...

:huh:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Mar 2010 11:10

Chlpo1989 napísal:
yakuzaaaa napísal:...ktore mi zachranili bankrol...

:huh:

no lebo keby som dal na svoj "instinkt" tak by som hoodne prehral - vies skusit reraise alebo bluff.. potom pozeram na holdemaka ze stats 22/18, skoro ziaden steal a raise, tak zahadzujem, niekto tam tusim hral a chalan drzal KK... 8-)
yakuzaaaa

Odoslaťod TuKE 15 Mar 2010 11:27

yakuzaaaa napísal:potom pozeram na holdemaka ze stats 22/18, skoro ziaden steal a raise

A teraz tú o červenej Karkulke poprosím
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!