Zartov(-ný) pokrový blog
Re: Zartov(-ný) pokrový blog
-je urceny minimalny kurz s akym to musis pretocit?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
O tom v ich odpovedi nepisu nic, ale tam nie su klasicke kurzy..tam je to nejake divne, skus pozriet http://www.wsex.com/palo1973 napísal:-je urceny minimalny kurz s akym to musis pretocit?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
...kua pre istotu som teraz prehral 170$ s AA proti KK. Vyzera to tak, ze do Prahy nepridem lebo ma do vtedy jebne
- 1zart1
preco hravas na herniach ktore maju nazov WSEX ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:preco hravas na herniach ktore maju nazov WSEX ?
hm a preco nie, vsak ten rakeback je super a hraci nic moc. Dakujem za SS, poslem im to.
- 1zart1
1zart1 napísal:w4444x napísal:preco hravas na herniach ktore maju nazov WSEX ?
hm a preco nie, vsak ten rakeback je super a hraci nic moc. Dakujem za SS, poslem im to.
Vyzera to tak, ze z uctu odislo 51$, tak s nad je uvolneny aj vyber....
- 1zart1
Zdravím, pred casom som myslel, ze tu dam report z Prahy, ale kym som sa prinutil pisat uz je neaktualny, snad len perlicka, neprijemna, pri CG som prehral v priebehu 1 hod. 3x s QQ na ruke, pricom 1.x som zhodil po flope, v dalsich dvoch pripadoch dali superi AI po flope, ale bol som uz tak vtiahnuty do potu a oni mali taky stack, ze som to uz dorovnal, raz mal KK, druhykrat set..aby to nebolo dost tak kdesi na konci tejto hodinky dal jeden holandan AI preflop, ja som ako posledny a jediny dorovnal s AKs a aby bola dobra sranda otocil AQ a na river nikto nepochybuje, ze prislo Q...o den na to som skoncil treti v 500 rebuy...tak som sa v podstate zahojil.
Ale chcem o inom. Stvrtok som bol na pohodovom turnajiku 15+5skalp freezout, 17 hracov, 10k zetonov. 1. hodinu som sa snazil hrat podla navodu, teda tight aj sa mi to dost darilo, vysledkom bolo, ze som pri priemere 15,5k mal 9,1k, raz mi dokonca prisiel poker, ale vyhral som len nejakych 700. Po prestavke mi 2x za sebou prisli karty, vytazil som co sa dalo a pri priemere 18k som mal 19,5k takze pohoda, potom dlhsie nic a postupne som padal pod priemer az prisli momenty na ktore sa chcem opytat. Ostalo nas na FT 7, 3 platene, este nemam ziadny skalp. Hraci rozni, asi skor akcnejsi az na jedneho, ten mal vela vela vtedy a bol UTG.
Mal soma si 14,8k pri priemere 20k asi, blindy boli 800/1600. Prislo mi AJ na UTG+2, dvaja chiplideri predomnou fold.Dal som AI, asi to nebolo spravne, vsak? Dorovnal ma shortstack s Buttonu, ktory mal 7,6k a na ruke TT. Cize otazka je ci moj AI bol dobry a ci jeho dorovnanie bolo dobre. Dakujem za nazory
A este jedna otazka. Pri rebuy turnajoch sa tam robi vela vela rebuyov, aj preto som si vybral freezout a klasicky rebuy asi tam hrat nebudem, ale zajtra je specificky rebuy, so zaujimavym bonusom za 1.miesto a uvazujem, ze by som siel a pytam sa na vas nazor ako hrat v rebuyovej faze. Struktura turnaja vyzera takto:
0+10rebay+20addon pricom zetony su 1000+3000+12000, cize pocet zetonov za Addon z casti kompenzuje rebuye. Myslite, ze uvazujem dobre a aku taktiku teda zvolit ak sa rozhodnem hrat?
Ale chcem o inom. Stvrtok som bol na pohodovom turnajiku 15+5skalp freezout, 17 hracov, 10k zetonov. 1. hodinu som sa snazil hrat podla navodu, teda tight aj sa mi to dost darilo, vysledkom bolo, ze som pri priemere 15,5k mal 9,1k, raz mi dokonca prisiel poker, ale vyhral som len nejakych 700. Po prestavke mi 2x za sebou prisli karty, vytazil som co sa dalo a pri priemere 18k som mal 19,5k takze pohoda, potom dlhsie nic a postupne som padal pod priemer az prisli momenty na ktore sa chcem opytat. Ostalo nas na FT 7, 3 platene, este nemam ziadny skalp. Hraci rozni, asi skor akcnejsi az na jedneho, ten mal vela vela vtedy a bol UTG.
Mal soma si 14,8k pri priemere 20k asi, blindy boli 800/1600. Prislo mi AJ na UTG+2, dvaja chiplideri predomnou fold.Dal som AI, asi to nebolo spravne, vsak? Dorovnal ma shortstack s Buttonu, ktory mal 7,6k a na ruke TT. Cize otazka je ci moj AI bol dobry a ci jeho dorovnanie bolo dobre. Dakujem za nazory
A este jedna otazka. Pri rebuy turnajoch sa tam robi vela vela rebuyov, aj preto som si vybral freezout a klasicky rebuy asi tam hrat nebudem, ale zajtra je specificky rebuy, so zaujimavym bonusom za 1.miesto a uvazujem, ze by som siel a pytam sa na vas nazor ako hrat v rebuyovej faze. Struktura turnaja vyzera takto:
0+10rebay+20addon pricom zetony su 1000+3000+12000, cize pocet zetonov za Addon z casti kompenzuje rebuye. Myslite, ze uvazujem dobre a aku taktiku teda zvolit ak sa rozhodnem hrat?
- 1zart1
Ostalo nas na FT 7, 3 platene, este nemam ziadny skalp. Hraci rozni, asi skor akcnejsi az na jedneho, ten mal vela vela vtedy a bol UTG.
1. neries vobec priemerny stack dolezite je ze mas menej ako 10BB cize si v push fold mode, ak sa mas rozhodnut medzi pushom a foldom tak s AJ a 4 hracmi za tebou to je absolutne bezproblemove a automaticke rozhodnutie - PUSH (pozn. je sice pravda ze si UTG+2 ale zaroven je to hijack)
2. jeho call je tiez uplne bez rozmyslania dobry
rebuy
ak sa da rebuynut bez toho ze najprv bustnes tak by som sa hned rebuyol aby som mal 4k stack a s tym by som to hral ako freezout + rozhodne by som kupil addon
ak sa neda rebuynut hned tak prve chipy by som rychlo odgamblil a rebuyol by som sa aby som mal 3k a mohol allinom nieco aj ziskat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Dakujem Yegon, taktiku na ten rebay som uvazoval tak ako pises, takze ak tam pojdem tak nejak takm sa to budem snazit hrat, len mi vadi potencialne velke mnozstvom zetonov, ktore sa dostane do obehu kvoli velkemu mnozstvu rebuyov, ale tomu samozrejme nezabranim a kvoli tomu vlastne vaham s ucastou, viaceri sa tym nachipuju nad priemer....
- 1zart1
Tak sa zda, ze naozaj plati: Ked sa stastie unavi...
- 1zart1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.