Zartov(-ný) pokrový blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zartov(-ný) pokrový blog

Odoslaťod palo1973 27 Feb 2009 23:06

1zart1 napísal:Ty budes druhy celkovo? Prahu si este rozmyslim, predsa je to len daleko a cosi to bude stat, ale aspon raz tam chcem ist, takze ked sa nic mimoriadne neudeje tak by som tam mal prist, celkom sa tesim. Uvidime kolki Slovaci pojdu a odkial. :gl: Nebolo by zle, keby sa tam dostal aj APik

-vsak to je asi jedine negativum,mohli byt len 2 live finale a lepsie dotovane,ja teraz idem,lebo budem v prahe uz od 1.4.

-celkovo treti :fish:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 1zart1 13 Mar 2009 14:09

Cash game - live, 1€ - 1€

budem rad ak sa k tomu vyjadria aj live aj online hraci aj obojzivelnici. Uplne vsetky detaily nemusia byt presne popisane, ale tie zakladne potrebne pre zhodnotenie, urcite budu.

Hral som 2 vecere live a oproti online je to pre mna obrovsky rozdiel, hranie ovela vacsieho poctu startovych kombinacii, na co som si vlastne nezvykol.

deviati pri stole, ja som B, na ruke mam QsKs a asi 98€, hracov som nevedel precitac...
PF: UTG bet 5, B-2/call, B-1 call, ja call SB call
Flop: AsJs8h- chek, chek, chek, ja rais 15, fold, call, call, fold
Turn: 6h- raise 10, call, call
River:Th- raise 39AI, raise 100AI a co ja? Mam postupku, na stole je vsak farba a dvaja predomnu isli AI, z toho jeden ma viac € ako ja?

V podstate mam dve zakll. otazky
1. co bolo podla vas spravne zahrat na riveri
2. co by ste realne zahrali

AYle samozrejme poprosim aj o vyjadrenie k celkovemu priebehu partie. Dakujem
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod palo1973 13 Mar 2009 14:15

-odpovede na 1 a 2 zalezia od readu na hracov,ak by bol aspon jeden z nich maniac/fish tak asi dorovnam

-kde si bol hrat?

-a dik za odpoved na ss :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod TuKE 13 Mar 2009 21:58

IMO vôbec nezáleží od hráčov a readu. Máš investovanú tretinu stacku, odds proti dvom AI sú výborné, v pohode call.
Live hráči sú obv dostatočne zlí, aby to ten prvý bluffoval a ten druhý zaplatil s Ax, imo snapcall.
Často bude jeden z nich mať 75 v srdiach, ale aj tak sa to oplatí dorovnať :)

Inak ja by som to hral: na flope 20, na turne shove a na rivery nerozmýšľaš ;)

Trošku terminológie:

- pokiaľ navýšiš stávku PF, tak je to raise, pretože BET boli blindy
- pokiaľ vsadíš ako prvý na flope/turne/rivery, tak je to BET, ak niekto navýši, tak to je RAISE a pokiaľ to niekto opäť navýši, tak to je RERAISE :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Mar 2009 22:28

Pekna lekcia o terminologii :).

TuKE napísal:- pokiaľ vsadíš ako prvý na flope/turne/rivery

A teraz troska gramatiky. Pise na "na riveri" a nie "na rivery". Je to lokal jednotneho cisla a to sa vzdy pise s "i". :angel:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod APminer 13 Mar 2009 22:52

na flopu dáš bet 15 E
na turne jen 10 E - to je podezřelé ;) - pokud někdo měl 2x srdce, tak by jsi ho nevyhnal ani 1000 E, ale myslím si, ze tam mělo jít cca 40-50 E

a jinak TuKe má pravdu - CALL (ja bych ho dal)
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod TuKE 14 Mar 2009 00:42

dzejkej napísal:A teraz troska gramatiky. Pise na "na riveri" a nie "na rivery". Je to lokal jednotneho cisla a to sa vzdy pise s "i". :angel:

+1 ;)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod 1zart1 14 Mar 2009 09:58

Dakujem vsetkym za nazory. V podstate ste sa zhosli. Ja som ale foldol, ukazali JJ a 88, takze pri call by som bol vyhral. Trochu mi vadilo, ze UTG raisol az po turne, cize po druhom srdci, aj ked tych 10 do toho potu nebolo nic moc. Dakujem aj za termonologicke a gramaticke okienko. Ked som ukazal co som zhodil, nikto pri stole nepochyboval, ze som mal dolozit, fold sa im zdal byt neuveritelny.
Palo: bolo to v KE
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod palo1973 14 Mar 2009 11:17

1zart1 napísal:Dakujem vsetkym za nazory. V podstate ste sa zhosli. Ja som ale foldol, ukazali JJ a 88, takze pri call by som bol vyhral. Trochu mi vadilo, ze UTG raisol az po turne, cize po druhom srdci, aj ked tych 10 do toho potu nebolo nic moc. Dakujem aj za termonologicke a gramaticke okienko. Ked som ukazal co som zhodil, nikto pri stole nepochyboval, ze som mal dolozit, fold sa im zdal byt neuveritelny.
Palo: bolo to v KE

-aha tak to si mal hned napisat,v KE treba dorovnat vsetko :D
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 14 Mar 2009 11:24

-inak TuKE ma s tym pravdu,ze live hraci su zli,ja by som snad poopravil,ze mozno nie su az taki zli,ale hraju horsie,ako online zo znamych dovodov,inac davaj si pozor aby si nebol prilis tight na live lebo ti potom tvoje monstre nepreplatia,minule sa mi to stalo,ked som za hodinu nehral skoro nic,obvykle nasledovalo po raise minimalne 4-5 dorovnani a potom zvysim ja a vsetci fold :wall:
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!