ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: ZelTZN aka NLHE Soldier
Nie, díki Chcem si ešte posledné obdobie užiť doma s priateľmi, kým odídem do Prahy na VŠ
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Pred cca hoďkou som sa vrátil z Prahy. Je to jednoducho krásne mesto. Ako by povedal Rest: "Ukončete výstup a nástup. Miluju Prahu. Město králu, chudákú i bláznú."Cestou domov som sa už nudil, tak som spravil asi 5 analýz boardov
Plán na najbližších pár dní:
- babrať sa v combonatore (Čím viac analyzujem, tým viac viem, že o pokri neviem vôbec nič )
- spraviť review hands z tohto mesiaca, chcel by som aspoň raz hitnúť max počet postnutých hands za deň
- doraziť posledných pár hodín v challenge a zobrať money. Challenge sa nás zúčastnilo 6, 4 už vypadli a ešte jeden (you can do it man) bojuje.
Práve importujem hand histories z NL50 a NL100, takže som si vlastne zakázal hrať aspoň do zajtra ~obeda. V Prahe som dosť oddychoval, prokastrinoval, wasteoval time. Je čas opäť makať.
Don't sleep on this guy
Plán na najbližších pár dní:
- babrať sa v combonatore (Čím viac analyzujem, tým viac viem, že o pokri neviem vôbec nič )
- spraviť review hands z tohto mesiaca, chcel by som aspoň raz hitnúť max počet postnutých hands za deň
- doraziť posledných pár hodín v challenge a zobrať money. Challenge sa nás zúčastnilo 6, 4 už vypadli a ešte jeden (you can do it man) bojuje.
Práve importujem hand histories z NL50 a NL100, takže som si vlastne zakázal hrať aspoň do zajtra ~obeda. V Prahe som dosť oddychoval, prokastrinoval, wasteoval time. Je čas opäť makať.
Don't sleep on this guy
Spoiler:
-
ukaz graf za tneto mesic ked uz si skoncil
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Ešte mám 3 dni. Treba to vylepšiť, lebo to vyzerá dosť na hovno
Stay tuned
Stay tuned
-
aj tak si mohel ukazat a potom zase za 3dni ten vylepseny...zaujima ma to
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Jeden deň už počkáš Pozrel som sa dnes do HEMu a uvidel som, že som odohral 9.6k minút..rozhodol som sa, že to už dorazím, nech tam je tá desinka, nech to vyzerá pekne
-
objem [x]
Usadenie sa na NL100 [ ]
analýzy [x]
mindset [x]
morálka [x]
žumpa [x]
Hands played 72 734
Hours played 165
S týmto mesiacom môžem byť imo nadmieru spokojný. Zvládol som všetko okrem shotnutia NL100.. Keď som tam videl hráčov, tak tí to hrali ešte horšie ako na NL50 (teda aspoň podľa statov). Každopádne som odpálil polku z mesačného profitu na shot, čo nie je úplne najlepšia správa, ale fuck it Výsledkovo veľká bieda, ale nezkláňam hlavu. Celkovo som spokojný s mojou hrou a s mojim pôsobením on/off tables a hodnotím tento mesiac ako najlepší!
No nemôžem povedať, že ma to nefrustruje, že sa tu brblem na 50ke. Každý deň analyzujem range, tableselektujem, exploitujem všetkých všade, hrám imo dosť solid v porovnaní s NL50-100 poľom a nie som schopný sa dostať vyššie. Dosť ma v tomto momente brzdí superžumpa a rb, kde mám asi $5k+ v rakebacku a musím čakať na SN. Ak si dovtedy vybudujem BR na kilo, tak je možné, že ani vtedy si nezamením body za $$$ a počkám až na druhú/tretiu SN, ale bohvie ako to bude o rok.... či nebustnem
Ciele na júl si nechcem dávať. Sám som motivovaný hrať a makať, lebo ma táto hra baví (do kedy? ) a chcem si konečne dokázať, že mám na viac!
Usadenie sa na NL100 [ ]
analýzy [x]
mindset [x]
morálka [x]
žumpa [x]
Hands played 72 734
Hours played 165
S týmto mesiacom môžem byť imo nadmieru spokojný. Zvládol som všetko okrem shotnutia NL100.. Keď som tam videl hráčov, tak tí to hrali ešte horšie ako na NL50 (teda aspoň podľa statov). Každopádne som odpálil polku z mesačného profitu na shot, čo nie je úplne najlepšia správa, ale fuck it Výsledkovo veľká bieda, ale nezkláňam hlavu. Celkovo som spokojný s mojou hrou a s mojim pôsobením on/off tables a hodnotím tento mesiac ako najlepší!
No nemôžem povedať, že ma to nefrustruje, že sa tu brblem na 50ke. Každý deň analyzujem range, tableselektujem, exploitujem všetkých všade, hrám imo dosť solid v porovnaní s NL50-100 poľom a nie som schopný sa dostať vyššie. Dosť ma v tomto momente brzdí superžumpa a rb, kde mám asi $5k+ v rakebacku a musím čakať na SN. Ak si dovtedy vybudujem BR na kilo, tak je možné, že ani vtedy si nezamením body za $$$ a počkám až na druhú/tretiu SN, ale bohvie ako to bude o rok.... či nebustnem
Spoiler:
Ciele na júl si nechcem dávať. Sám som motivovaný hrať a makať, lebo ma táto hra baví (do kedy? ) a chcem si konečne dokázať, že mám na viac!
Spoiler:
-
Preco si neprestal hrat po 37000 rukach?!
Drzim palce, velka skoda toho shotu. Uz je to sice nejaky ten piatok ako som to mal zapnute, ale castokrat sa aj mne 100vka zdala softer ako 50.
A zaroven Ta chcem poziadat o ruku (y).
Co je to more za blog bez HHs!
Drzim palce, velka skoda toho shotu. Uz je to sice nejaky ten piatok ako som to mal zapnute, ale castokrat sa aj mne 100vka zdala softer ako 50.
A zaroven Ta chcem poziadat o ruku (y).
Co je to more za blog bez HHs!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Dnes som sa pozrel na cashier a mal som tam 32.5BI na 100. Povedal som si, že si pozriem fotbálek a dám si 3BI shot. Cítil som sa komfortne a stoly vyzerali byť fajn. Regovia robili stupídne bluffy a ja som ich spokojne snapoval. Mal som tam jednu super fish, proti ktorej som nikdy nemal aspoň semi-strong silnú handu na to, aby som ju vysnapoval. Strašne overbluffovala a overplayovala, ale tak ešte nemám na to callovať 2.5x OB s 2. párom, keď príde BDFD
V priebehu dňa postnem nejaké funny handy, lebo thehandconverter ma tu trolluje a neukazuje SD a mne sa to tu nechce vypisovať
Spoiler:
Spoiler:
V priebehu dňa postnem nejaké funny handy, lebo thehandconverter ma tu trolluje a neukazuje SD a mne sa to tu nechce vypisovať
-
nejaké ruky na požiadanie od Mortyho
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.