ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Na LB Vložený celý BR (125$) hor sa na clearovanie, hrám NL4 keďže NL5 zatiaľ čo pozerám na stoloch je kopa loose passive hráčov, tak sa snažím prispôsobiť čo sa mi celkom darí zatiaľ, po session postnem nejaky handzn
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
je to tu plné velrýb, niečo neuveriteľné .. taký rybník snáď nieje ani na play money .. za dnešok +3BI, calluju všetky streets s Ahigh, tpnk je pre nich monster, snažím sa hrať moju A game a veľmi nejaké moves nerobiť zbytočne
-
Mám jeden problém, chcem sem poslať jeden hand z PT3,(klasika skopčím holdem hand -> hand history, vložím do convertera, zafajknem use position aliases a zafajknem store publicity bla bla, skúšal som všetky output format a nejde to) keď som hral na FTP tak to šlapalo bez problémov, teraz som na LB. Neviete kde môžem robiť chybu?
EDIT: "No valid hand data could be detected"
EDIT: "No valid hand data could be detected"
Naposledy upravil Zeltzn dňa 14 Jan 2011 23:26, celkovo upravené 1 krát.
-
Zeltzn napísal:Mám jeden problém, chcem sem poslať jeden hand z PT3,(klasika skopčím holdem hand -> hand history, vložím do convertera, zafajknem use position aliases a zafajknem store publicity bla bla, skúšal som všetky output format a nejde to) keď som hral na FTP tak to šlapalo bez problémov, teraz som na LB. Neviete kde môžem robiť chybu?
Mne to z LB v pohode slape...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tiež nechápem prečo mi to nechce ísť ..
-
skus nie prave copy hands to clipboard ale view as text ci co to tam je a ten si nasledne skopci-napr v pripade pacificu to tym prvym sposobom nejde a druhym ano lebo format je kusok iny..asi nepomoze, ale ktovie..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nejde ... skúsim ešte ráno sa s tým pohrať, škoda chcel som sem postnúť celkom zaujímavý hand .. no nič, i tak ďakujem
-
Dnešný deň je zatiaľ ok, +5BI, len ma sere ten PT3 hh čo vám sem nemôžem postovať skúsim sa s tým ešte pohrať nech to tu opäť ožije lebo mi to chýba
-
som tu na LB spokojný, síce viem že takto to nepôjde celú dobu ale verím v to že ma first deposit bonus a ryby potiahnu do výšin ak pánbožko dá tak v marci bude NL10
-
tento víkend bol slušný, spravil som 10 BI s 16.5bb/100hands po 6k rukách
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.