ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Dnešok super, prišiel som domov zo školy, sadol som si za 4 stoly ako vždy, odohral tak 130 handov max spravil 3BI a môžem sa spokojne vrhnúť na školui Trošku odveci teraz, na stoloch home game čo je pp.sk tak sa snažím hrať fish stratégiu a celkom mi to vychádzalo
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:Dnešok super, prišiel som domov zo školy, sadol som si za 4 stoly ako vždy, odohral tak 130 handov max spravil 3BI a môžem sa spokojne vrhnúť na školui
[x] incorrect mindset - koncit session kvoli tomu, ze si par BI up (ak boli ine dovody, tak ok )
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Mám teraz týždeň super učenia, kde sa nestiham ani poriadne vykulázovať tak som rád že si nájdem čas na chvilku pokru Musíte ma brať s rezervou, mám LEN 15 ROKOV snažím sa hrať čo najviac ale teraz to najbližšie 2 týždne asi nepojde
-
Zeltzn napísal:mám LEN 15 ROKOV
s tym sa az tak velmi nechval potom, ked raz s tebou budu robit interview, tak povedz, ze v 18-ke si beatoval NL200, ale zatial si to nechaj pre seba
Zeltzn napísal:snažím sa hrať čo najviac ale teraz to najbližšie 2 týždne asi nepojde
hej, to poznam povies mi o desiatej ze vela beatov, ides spat... a o 22:10 mi posielas dalsie ruky toto bude to iste, za tie dva tyzdne "suchoty" das taky objem, ako ja za mesiac a pol
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
zase nepreháňajme s tými interview tak ty ma poznáš no ale teraz je to fakt núdzový stav, neni to sranda hrozí mi 4 z chémie
-
tak veru, treba zamakat Aj ked neviem, preco hovoris o dvoch tyzdnoch Pokial ja viem, tak v piatok maju byt znamky uzavrete a ty mozes pokojne klikat
-
Ja idem potom na lyžiarsky a chcem sa prihlasiť z pár predmetov síce lyžiarsky je až o 3 ale chcem začať v 2. polroku dobre nech mam pokoj na konci vieš, nejaké tie 2-3 odpovede a budem spokojny
-
sure thing, tak to ma byt Tak drzim palce, nech dotiahnes tento polrok v pohode a zacnes dobre ten druhy Medzicasom si imo mozes kuknut nejake videjko, ked uz nemas cas/chut na session, aspon ja to tak robim a je to velmi cool takto vyplnat cas, ktory mam a nie je dostacujuci na session alebo som unaveny natolko, ze by som nehral A-game...
-
Tak verím tomu že si nájdem čas na nejakú "mini session (aspoň tých 500hands)" rozmýšlam že dočítam konečne tú knihu Max vol.1 či jak sa to volá Ja to väčšinou robím tak, že keď prídem zo školy domov dám si pár hands, niečo vyhrám a idem sa učiť
-
Zeltzn napísal:Ja to väčšinou robím tak, že keď prídem zo školy domov dám si pár hands, niečo vyhrám a idem sa učiť
Velmi dobry sposob, takto si dovolim povedat, ze budes velmi uspesny hrac Len nikdy neprestan chodit do skoly!
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.