nerozumiem celkom tomu ako si myslel ze prehras pre akykolvek range s cim dorovna 3bet...........neviem co je to za hraca ale s KK crushujes nie len jeho range s ktorym dorovna 3 bet ale aj jeho 4betovaci range, teda ze predpokladu ze to nie je nejaky nit 10/9/3bet 0,5 a pod

. berme to tak ze je to standardny TAG:
1. jeho UTG otvaraci range bude 22+ ATs+, AJo(mozno ATo)+, KJs+, KJo+, a nejake % casu nejake vyssie sc ako 9Ts, TJs a pod.
2. pokial 3 betnes a on calluje tak sa jeho range zuzuje na nieco ako povedzme 99, TT, mozno JJ a QQ, AJs, AQs, AQo, QKs, KJs a obcas takto zahra aj AKo AKs - toto ale musis vediet najpresnejsie urcit ty, resp. odhadnut, nakolko si je vedomy skutocnosti ze otvara UTG a ty ho 3betujes OOP a tym padom to robis len s monstrom nakolko vies ze jeho range UTG je silna atd. atd.. Ale napriklad na NL25 ludia strasne radi dorovnavaju 3bety a flop hraju 99% pripadov fit or fold

anyway jeho predpokladany callovaci range crushujes s KK uplne nenormalnym sposobom.
3. ak ta aj 4 betne tak jeho range je vacsinou QQ(JJ)+, AKs, AKo a aj tento range so svojimi KK crushujes takze happy 5 bet shove. ak ukaze AA...shit happens ale v longrune je to ziskovy move.
inac este som si v tej ruke vsimol ten smiesne maly cbet - 1,5 do 9. neviem ci si chcel inducovat bluff alebo to bol akoze nejaky thin value bet ale kazdopadne c betni normalne 1/2 - 2/3 potu. Ak ma A tak si way behind ale takym malym betom mu davas 1. sancu na bluff 2. odds. na call s napr. FD.
co sa tyka tej simulacie - stiahni si pokerstove
www.pokerstove.com a s tym sa pohraj. je to free soft a na taketo kalkulacie uplne nuts. vies si tam vypocitat equity proti superovym rukam (rangom) a neviem o serioznom pokrovom hracovi ktory by ho nepouzival

btw. nic ma do toho nie je ale aj ked tukeho prispevky vedia byt niekedy stiplave, ma vela odohrate a je dost skuseny na to aby ti vedel poradit

takze na tvojom mieste by som bol skor rad ked by mi nieco napisal k rukam co som odohral. niektori ludia tu maju taky styl pisania ale to neznamena ze to myslia nejak zle alebo co

(pozdravujem aj tucniaka

)