ZORG
Re: ZORG
Tuke, pri vsetkej slusnosti a respektu ta velmi pekne prosim,
aby si sa nevyjadroval k mojim odohratym rukam.
Jednoducho ma uplne ignoruj a ak by si dokazal aj nereagovat na tuto prosbu,
bol by som ti vdacny este viac.
:mr_kaktus
Nad vacsim 3betom som rozmyslal, ale v konecnom dosledku by som prehral
pre akykolvek range s cim dorovna 3bet jeho cely stack.
Da sa nasimulovat situacia kedy nie?
Urcite neberiem tvoju reakciu ako podrypavanie...
...poker sa predsa studuje cely zivot
aby si sa nevyjadroval k mojim odohratym rukam.
Jednoducho ma uplne ignoruj a ak by si dokazal aj nereagovat na tuto prosbu,
bol by som ti vdacny este viac.
Nad vacsim 3betom som rozmyslal, ale v konecnom dosledku by som prehral
pre akykolvek range s cim dorovna 3bet jeho cely stack.
Da sa nasimulovat situacia kedy nie?
Urcite neberiem tvoju reakciu ako podrypavanie...
...poker sa predsa studuje cely zivot
-
ZORG - Príspevky: 45
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nerozumiem celkom tomu ako si myslel ze prehras pre akykolvek range s cim dorovna 3bet...........neviem co je to za hraca ale s KK crushujes nie len jeho range s ktorym dorovna 3 bet ale aj jeho 4betovaci range, teda ze predpokladu ze to nie je nejaky nit 10/9/3bet 0,5 a pod . berme to tak ze je to standardny TAG:
1. jeho UTG otvaraci range bude 22+ ATs+, AJo(mozno ATo)+, KJs+, KJo+, a nejake % casu nejake vyssie sc ako 9Ts, TJs a pod.
2. pokial 3 betnes a on calluje tak sa jeho range zuzuje na nieco ako povedzme 99, TT, mozno JJ a QQ, AJs, AQs, AQo, QKs, KJs a obcas takto zahra aj AKo AKs - toto ale musis vediet najpresnejsie urcit ty, resp. odhadnut, nakolko si je vedomy skutocnosti ze otvara UTG a ty ho 3betujes OOP a tym padom to robis len s monstrom nakolko vies ze jeho range UTG je silna atd. atd.. Ale napriklad na NL25 ludia strasne radi dorovnavaju 3bety a flop hraju 99% pripadov fit or fold anyway jeho predpokladany callovaci range crushujes s KK uplne nenormalnym sposobom.
3. ak ta aj 4 betne tak jeho range je vacsinou QQ(JJ)+, AKs, AKo a aj tento range so svojimi KK crushujes takze happy 5 bet shove. ak ukaze AA...shit happens ale v longrune je to ziskovy move.
inac este som si v tej ruke vsimol ten smiesne maly cbet - 1,5 do 9. neviem ci si chcel inducovat bluff alebo to bol akoze nejaky thin value bet ale kazdopadne c betni normalne 1/2 - 2/3 potu. Ak ma A tak si way behind ale takym malym betom mu davas 1. sancu na bluff 2. odds. na call s napr. FD.
co sa tyka tej simulacie - stiahni si pokerstove www.pokerstove.com a s tym sa pohraj. je to free soft a na taketo kalkulacie uplne nuts. vies si tam vypocitat equity proti superovym rukam (rangom) a neviem o serioznom pokrovom hracovi ktory by ho nepouzival
btw. nic ma do toho nie je ale aj ked tukeho prispevky vedia byt niekedy stiplave, ma vela odohrate a je dost skuseny na to aby ti vedel poradit takze na tvojom mieste by som bol skor rad ked by mi nieco napisal k rukam co som odohral. niektori ludia tu maju taky styl pisania ale to neznamena ze to myslia nejak zle alebo co (pozdravujem aj tucniaka )
1. jeho UTG otvaraci range bude 22+ ATs+, AJo(mozno ATo)+, KJs+, KJo+, a nejake % casu nejake vyssie sc ako 9Ts, TJs a pod.
2. pokial 3 betnes a on calluje tak sa jeho range zuzuje na nieco ako povedzme 99, TT, mozno JJ a QQ, AJs, AQs, AQo, QKs, KJs a obcas takto zahra aj AKo AKs - toto ale musis vediet najpresnejsie urcit ty, resp. odhadnut, nakolko si je vedomy skutocnosti ze otvara UTG a ty ho 3betujes OOP a tym padom to robis len s monstrom nakolko vies ze jeho range UTG je silna atd. atd.. Ale napriklad na NL25 ludia strasne radi dorovnavaju 3bety a flop hraju 99% pripadov fit or fold anyway jeho predpokladany callovaci range crushujes s KK uplne nenormalnym sposobom.
3. ak ta aj 4 betne tak jeho range je vacsinou QQ(JJ)+, AKs, AKo a aj tento range so svojimi KK crushujes takze happy 5 bet shove. ak ukaze AA...shit happens ale v longrune je to ziskovy move.
inac este som si v tej ruke vsimol ten smiesne maly cbet - 1,5 do 9. neviem ci si chcel inducovat bluff alebo to bol akoze nejaky thin value bet ale kazdopadne c betni normalne 1/2 - 2/3 potu. Ak ma A tak si way behind ale takym malym betom mu davas 1. sancu na bluff 2. odds. na call s napr. FD.
co sa tyka tej simulacie - stiahni si pokerstove www.pokerstove.com a s tym sa pohraj. je to free soft a na taketo kalkulacie uplne nuts. vies si tam vypocitat equity proti superovym rukam (rangom) a neviem o serioznom pokrovom hracovi ktory by ho nepouzival
btw. nic ma do toho nie je ale aj ked tukeho prispevky vedia byt niekedy stiplave, ma vela odohrate a je dost skuseny na to aby ti vedel poradit takze na tvojom mieste by som bol skor rad ked by mi nieco napisal k rukam co som odohral. niektori ludia tu maju taky styl pisania ale to neznamena ze to myslia nejak zle alebo co (pozdravujem aj tucniaka )
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
-urcite suhlasim s vacsinou co si napisal, avsak po 3bet preflop by som v UTG range ponechal tak 77+, AJ+, 89s, 9Ts
-flop mi vychadza 50/50... myslim, ze som mal cbetnut normalne, ale...(poker nema sablonu predsa)
-ak cbetnem normal, dostavam RR a tu uz jedine sa stacknut alebo foldnut... ponechal som si teda variantu, ze som v predu
a chcel som najlacnejsi showdown s KK kde je A na 3betnutom flope s FD, a kde set, prip. 2pars mozeme vylucit...
:ferkan
2. blockery na straight imo (okrem A5 ma vlastne nic nebylo ci? Uz aj ty by si zahodil KQ alebo 34 dvadsat metrov)
3. slowplej (Nikdy si necheckol na 3bet preflop OOP dva monster pars? )
-urcite suhlasim s vacsinou co si napisal, avsak po 3bet preflop by som v UTG range ponechal tak 77+, AJ+, 89s, 9Ts
-flop mi vychadza 50/50... myslim, ze som mal cbetnut normalne, ale...(poker nema sablonu predsa)
-ak cbetnem normal, dostavam RR a tu uz jedine sa stacknut alebo foldnut... ponechal som si teda variantu, ze som v predu
a chcel som najlacnejsi showdown s KK kde je A na 3betnutom flope s FD, a kde set, prip. 2pars mozeme vylucit...
:ferkan
2. blockery na straight imo (okrem A5 ma vlastne nic nebylo ci? Uz aj ty by si zahodil KQ alebo 34 dvadsat metrov)
3. slowplej (Nikdy si necheckol na 3bet preflop OOP dva monster pars? )
-
aha, a ten maly cbet s tym KK kde si 'nechavas priestor a chces lacny SD', ako tento move balancujes?
so setom AA tam takisto betujes tak malo?
v tom spote si totizto velmi siroko explotivatelny resp davas priame odds na call snad aj gutshotu ktory tam nie je a obhajovat to 'poker nema sablonu' miesto argumentov je mimo.
poker nema sablonu, ma vsak matematiku
pozdravujem aj ja kaktusa, cislo poslem do PM
edit
3. nie, ako pf raiser na boarde ktory je koordinovany a draw heavy a zaroven triafa slusne range mojho super a teda je dost dobre mozne, ze valuebetujem, fakt nie (pokial nemam ready ze checkom indukujem super spew a zacne potovat, co som si nevsimol taku poznamku)
so setom AA tam takisto betujes tak malo?
v tom spote si totizto velmi siroko explotivatelny resp davas priame odds na call snad aj gutshotu ktory tam nie je a obhajovat to 'poker nema sablonu' miesto argumentov je mimo.
poker nema sablonu, ma vsak matematiku
pozdravujem aj ja kaktusa, cislo poslem do PM
edit
3. nie, ako pf raiser na boarde ktory je koordinovany a draw heavy a zaroven triafa slusne range mojho super a teda je dost dobre mozne, ze valuebetujem, fakt nie (pokial nemam ready ze checkom indukujem super spew a zacne potovat, co som si nevsimol taku poznamku)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
:tucniak
-som typ hraca, ktory cbetuje velmi casto a normalnym betsizingom (samozrejme podla flopu), tato situacia je naozaj ojedinela..
-Skusim vypustit tuto akciu z mojej ponuky.
3.k hracovi som mal len negativne poznamky (ten jeho preflop call o tom svedci) a presne ako si napisal, cakal som, ze ak ceknem na 80% betne...
-som typ hraca, ktory cbetuje velmi casto a normalnym betsizingom (samozrejme podla flopu), tato situacia je naozaj ojedinela..
-Skusim vypustit tuto akciu z mojej ponuky.
3.k hracovi som mal len negativne poznamky (ten jeho preflop call o tom svedci) a presne ako si napisal, cakal som, ze ak ceknem na 80% betne...
-
3. no ale to si nam nepovedal, vies, ked len nabuchas ruky z konvertoru mozeme sa tu bavit o teplej vode, a nakoniec zistime, ze bola studena.
skus najblizsie poslat ruku, staty k hracovi, nejake ready/poznamky a pripadne na kazdej streets
betova som malo lebo som chcel lacny SD a myslel som si ze on ma taku a taku range
moju range asi po 3bete vnimal tak a tak
alebo 'tu nebetujem, pretoze som ho predtym v 3betovanych potoch videl snazit sa ukradnut poty when checked to'..
atd
usetris tym zbytocne posty vsetkym ked ja poukazujem na fakt ktory podla tvojich readov je napr v tom spote nemozny, lebo o tom neviem a zaroven sa ti moze dostat lepsej pomoci
chapeme sa?
skus najblizsie poslat ruku, staty k hracovi, nejake ready/poznamky a pripadne na kazdej streets
betova som malo lebo som chcel lacny SD a myslel som si ze on ma taku a taku range
moju range asi po 3bete vnimal tak a tak
alebo 'tu nebetujem, pretoze som ho predtym v 3betovanych potoch videl snazit sa ukradnut poty when checked to'..
atd
usetris tym zbytocne posty vsetkym ked ja poukazujem na fakt ktory podla tvojich readov je napr v tom spote nemozny, lebo o tom neviem a zaroven sa ti moze dostat lepsej pomoci
chapeme sa?
-
Na hracov nemam ziadne poznamky...
Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
UTG: $56.55
MP: $143.50
CO: $39.50
BTN: $83.80
Hero (SB): $115.70
BB: $62.10
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with A A
UTG raises to $1, MP calls $1, CO calls $1, 1 fold, Hero raises to $6.50, 1 fold, UTG calls $5.50, MP calls $5.50, 1 fold
Flop: ($21.00) 5 6 8 (3 players)
Hero bets $17, UTG calls $17, MP calls $17
Turn: ($72.00) A (3 players)
[color=red]Hero ???
UTG: $56.55
MP: $143.50
CO: $39.50
BTN: $83.80
Hero (SB): $115.70
BB: $62.10
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with A A
UTG raises to $1, MP calls $1, CO calls $1, 1 fold, Hero raises to $6.50, 1 fold, UTG calls $5.50, MP calls $5.50, 1 fold
Flop: ($21.00) 5 6 8 (3 players)
Hero bets $17, UTG calls $17, MP calls $17
Turn: ($72.00) A (3 players)
[color=red]Hero ???
-
tam nie je moc o com, v pote je 70, ty mas nejak 80, ten 100bb typek ma okoloo 30, v pohode polku potu aby sa ti river pohodlne shipoval a ten deep typek sa ukeca ze ;to uz musi'
nepride mi to ako tazky spot, bet tam je podla mna povinnost, nemas ani ready hovoriace opak:)
nepride mi to ako tazky spot, bet tam je podla mna povinnost, nemas ani ready hovoriace opak:)
-
Zrejme sa to dalo na turne foldnut...Co myslia odbornici?
...moj push predpokladam silno ovplyvnila ruka 2#, ktora bola presne 125ruka pred.
1#
BB: $22.75
Hero (UTG): $95.10
MP: $26.45
CO: $32.90
BTN: $28.40
SB: $106.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with 4 4
Hero raises to $1.50, 2 folds, BTN calls $1.50, SB calls $1.25, BB calls $1
Flop: ($6.00) 4 J A (4 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $4.25, BTN calls $4.25, SB calls $4.25, BB folds
Turn: ($18.75) 8 (3 players)
SB checks, Hero bets $13, BTN raises to $22.65 all in, SB raises to $38, Hero raises to $89.35 all in, SB calls $51.35
River: ($220.10) 9 (3 players - 2 are all in)
Final Pot: $220.10
Hero shows 4 4 (three of a kind, Fours)
BTN shows A A (three of a kind, Aces)
SB shows J J (three of a kind, Jacks)
SB wins $133.40
BTN wins $83.70
(Rake: $3.00)
2#:
MP: $36.90
CO: $31.05
BTN: $56.80
Hero (SB): $68.45
BB: $38.75
UTG: $112.30
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with J J
UTG calls $0.50, MP calls $0.50, 2 folds, Hero raises to $2.50, 1 fold, UTG calls $2, 1 fold
Flop: ($6.00) J A Q (2 players)
Hero bets $5, UTG calls $5
Turn: ($16.00) 3 (2 players)
Hero bets $11.75, UTG calls $11.75
River: ($39.50) K (2 players)
Hero bets $16, UTG raises to $87.50, Hero calls $33.20 all in
Final Pot: $137.90
Hero mucks J J
UTG shows A A (three of a kind, Aces)
UTG wins $134.90
...moj push predpokladam silno ovplyvnila ruka 2#, ktora bola presne 125ruka pred.
1#
BB: $22.75
Hero (UTG): $95.10
MP: $26.45
CO: $32.90
BTN: $28.40
SB: $106.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with 4 4
Hero raises to $1.50, 2 folds, BTN calls $1.50, SB calls $1.25, BB calls $1
Flop: ($6.00) 4 J A (4 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $4.25, BTN calls $4.25, SB calls $4.25, BB folds
Turn: ($18.75) 8 (3 players)
SB checks, Hero bets $13, BTN raises to $22.65 all in, SB raises to $38, Hero raises to $89.35 all in, SB calls $51.35
River: ($220.10) 9 (3 players - 2 are all in)
Final Pot: $220.10
Hero shows 4 4 (three of a kind, Fours)
BTN shows A A (three of a kind, Aces)
SB shows J J (three of a kind, Jacks)
SB wins $133.40
BTN wins $83.70
2#:
MP: $36.90
CO: $31.05
BTN: $56.80
Hero (SB): $68.45
BB: $38.75
UTG: $112.30
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with J J
UTG calls $0.50, MP calls $0.50, 2 folds, Hero raises to $2.50, 1 fold, UTG calls $2, 1 fold
Flop: ($6.00) J A Q (2 players)
Hero bets $5, UTG calls $5
Turn: ($16.00) 3 (2 players)
Hero bets $11.75, UTG calls $11.75
River: ($39.50) K (2 players)
Hero bets $16, UTG raises to $87.50, Hero calls $33.20 all in
Final Pot: $137.90
Hero mucks J J
UTG shows A A (three of a kind, Aces)
UTG wins $134.90
-
Nebolo by od veci napisat k tym hracom aj stats, takto je to o nicom a zase to dopadne ako minule, ked ti tucniak radil a ty si potom napisal, ze si mal nejaky specialny read na supera.
Sent from my U20i using Tapatalk
Sent from my U20i using Tapatalk
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.