B**n + holdem manager / zamrznutie herne

Diskusia k herni B**n Poker

B**n + holdem manager / zamrznutie herne

Odoslaťod Hufelix 25 Okt 2010 18:03

Ahojte, mám problém s BWINom... Potrebujem poradiť. Mám Win7 a nový komp, na ktorom som si nedávno poinštaloval nanovo herne, aj pokrové softy. Bohužiaľ mi herňa mrzne, ak spustím, či už pokertracker alebo Holdem manager. neviete mi poradiť, v čom môže byť problém??? Používam ESET Smart security. Skúšal som ho aj vypnúť, nepomohlo. Skusal som do firewalu pridať výnimky pre softy aj herňu, tiež to stále mrzne. Help!
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: B**n Poker

Odoslaťod kulo777 25 Okt 2010 18:58

Ja mám tento problém na B**fair ale iba keď otvorím viac ako 1 stôl. Deje sa to asi 3-4 dni.
kulo777

Založený: Feb 2008

Odoslaťod svatos21 25 Okt 2010 19:41

dnes som si to vsimol aj ja, ak mas zapnuty holdem manager a hras viac ako jeden stol tak to hned zamrzne- u mna jedina moznost je vypnut HM, vtedy to ide ako ma, ale je to bez softu.. ak hram len jeden stol na bwine tak nie je problem hm ide ako ma..
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Odoslaťod targus 25 Okt 2010 22:05

ak mate HEM tak si dajte HUD options - table preferences - a zaskrtnite si Force ontop a malo by to ist.
targus

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod JeffoACAB 25 Okt 2010 22:09

Tiez hram na ongame :fish: a mal som podobny problem.Pomohlo mi zmenit nastavenia v HUD options/Table Preferences a tam som zaklikol Force Ontop.Sice to pomohlo,ale stale je to nejake spomalene.
JeffoACAB

Založený: Máj 2010

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!