B**n + holdem manager / zamrznutie herne
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
B**n + holdem manager / zamrznutie herne
Ahojte, mám problém s BWINom... Potrebujem poradiť. Mám Win7 a nový komp, na ktorom som si nedávno poinštaloval nanovo herne, aj pokrové softy. Bohužiaľ mi herňa mrzne, ak spustím, či už pokertracker alebo Holdem manager. neviete mi poradiť, v čom môže byť problém??? Používam ESET Smart security. Skúšal som ho aj vypnúť, nepomohlo. Skusal som do firewalu pridať výnimky pre softy aj herňu, tiež to stále mrzne. Help!
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
Ja mám tento problém na B**fair ale iba keď otvorím viac ako 1 stôl. Deje sa to asi 3-4 dni.
- kulo777
- Založený: Feb 2008
dnes som si to vsimol aj ja, ak mas zapnuty holdem manager a hras viac ako jeden stol tak to hned zamrzne- u mna jedina moznost je vypnut HM, vtedy to ide ako ma, ale je to bez softu.. ak hram len jeden stol na bwine tak nie je problem hm ide ako ma..
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
ak mate HEM tak si dajte HUD options - table preferences - a zaskrtnite si Force ontop a malo by to ist.
- targus
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Tiez hram na ongame a mal som podobny problem.Pomohlo mi zmenit nastavenia v HUD options/Table Preferences a tam som zaklikol Force Ontop.Sice to pomohlo,ale stale je to nejake spomalene.
- JeffoACAB
- Založený: Máj 2010
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.