PokerPortal turnaj o $500 každú nedeľu!
Re: PokerPortal turnaj o $500 každú nedeľu!
Ja som si všimol, že si away až keď nás bolo posledných 6, či 5, takže to už si mal ticket istý Alebo ti to potom možno vypadlo práve tú hru, keď vypadol posledný hráč na bubble s 88 vs QQ? Lebo som tam nevidel nikoho away na bubble, aspoň si nepamätám. To by si asi naozaj skončil odblindovaný
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
$500 garant s buy-inom $25+$2.5 začíname teraz o 20:00. Zatiaľ 16 registrovaných, čo znamená, že v turnaji je pri tomto počte hráčov dotácia $100. Ešte je pár minút čas na registráciu, tým čo budú hrať , ale nejakú pozíciu ITM by mi dúfam necháte
-
Konečne som túto nedeľu už niečo uluckoval aj ja...
Smoliar turnaja bol jeejky, keď bol určitú dobu dosť výrazným chipleaderom turnaja a nakoniec vypadol na bubble s AA do 33.
Smoliar turnaja bol jeejky, keď bol určitú dobu dosť výrazným chipleaderom turnaja a nakoniec vypadol na bubble s AA do 33.
-
Grats Stanley, konecne si to hitol.
Mna to nejak nebavilo dnes, potreboval som nagrindit nejake SNGcka, tak som sa odpalil za 20BB pre zmenu s 33 do AA.
E: Bude to aj v juni?
Mna to nejak nebavilo dnes, potreboval som nagrindit nejake SNGcka, tak som sa odpalil za 20BB pre zmenu s 33 do AA.
E: Bude to aj v juni?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Gratulujem vyhercom, mne to vcera nejak neslo, kvalifikacia bola podstatne lahsia.
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
A_Rimmer napísal:E: Bude to aj v juni?
Momentálne sa na tom pracuje, snáď to dopadne pozitívne a turnaje budú čoskoro v lobby. Keď budeme mať turnaje potvrdené, tak o tom hneď napíšem
-
Nedeľné $500 GTD máme na bwine späť a tentokrát minimálne do konca júla, takže už je nastavených 7 nedeľných turnajov a ku nim kvalifikácie. Prvý kvalifikačný freeroll sa hrá už zajtra.
-
Za 15 min začína na bwine $6.6 kvalifikácia s garanciou 6 vstupeniek na nedeľný $500 garant, každá s hodnotou $27,5, takže garancia je $165
Zatiaľ je registrovaných len 11 hráčov, čo znamená takmer $100 added, alebo inými slovami za $6.6 viac ako polovica hráčov dostane ticket v hodnote $27.5! Takže kto máte čas, treba sa rýchlo registrovať, tento turnaj sa fakt oplatí!
Zatiaľ je registrovaných len 11 hráčov, čo znamená takmer $100 added, alebo inými slovami za $6.6 viac ako polovica hráčov dostane ticket v hodnote $27.5! Takže kto máte čas, treba sa rýchlo registrovať, tento turnaj sa fakt oplatí!
-
Neuvazovali ste nad tym,ze by ste spravili freeroll,ktory by sa hral v sobotu,alebo v piatok cez hernu P****Stars,doxxbet,alebo v paradisepoker?lebo cez vasu stranku som sa nikde neregistroval a v nedelu alebo vo stvrtok nemam moznost hrat.cez ftp bol brutalny freerool,len pre slovakov,len skoda ze to nieje v nejakej inej herni,lebo tie 2 dolare som mal skoro stale a aj vyplatna struktura tam bola velmi dobra.
- Quasimodo
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Za 10 min. opäť začína 6.6 kvalifikácia a je nás iba 12, takže kto sa chce pripojiť a využiť vysoký overlay, najvyšší čas pustiť B**n a zaregistrovať sa
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.